پایگاه سراسری پاترا

پرداخت مطالبات گندمکاران ایران

پرداخت مطالبات گندمکاران ایران

مشروط به سفر استانی رئيسی میباشد

به قلم : امید قربانی

قبل از هر چیز خدمت شما مخاطب گرامی و مطالعه گر ارجمند این محتوا باید عرض کنم که محتوای زیر در مهر ماه سال جاری و پس از عملی نشدن وعده رئیس مجلس شورای اسلامی در پرداخت پول گندمکاران نوشته شده است!

آقای محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ، در صحن علنی مجلس و در پاسخ به تذکر و انتقاد یکی از نمایندگان مجلس که عدم پرداخت مطالبات گندمکاران را مطرح کرده بود با دستپاچگی غیر منتظره ای اعلام کرد که پول گندمکاران تا ده روز آینده پرداخت میشود.

که به باور کارشناسان ، تحلیل گران و فعالان صنعت کشاورزی این واکنش آقای قالیباف اساساً چیزی جز یک پانتومیم مضحک نبوده و صرفا جهت بستن  دهان آن نماینده محترم ، بایکوت کردن موضوع و خاموش کردن صدای اعتراض کشاورزان انجام شده بود .

مطالبات گندمکاران و سفر های استانی رئيسی

به نظر میرسد که پرداخت پول گندمکاران به شکل مستقیم با سفر های استانی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور کشور گره خورده است !

همانگونه که پیشبینی شده بود و انتظار میرفت و پیشبینی کرده بودیم ، قول و قرار آقای محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی مبنی بر پرداخت ۱۰ روزه ی مطالبات گندمکاران تکرار همان وعده های واهی قبلی سایر مسئولین بود که همواره تحویل کشاورزان و گندمکاران میدهند.

و نه تنها پرداخت پول طلبکاران انجام نشد بلکه آقای قالیباف بسیار وقیح تر و ناشیانه تر از هر مسئول و مدیر دیگری این وعده ی واهی را به کشاورزان و گندمکاران داد.

آخرین تحلیل ها بیانگر این موضوع است که هيئت دولت سیزدهم در حال حاضر هیچ تصمیم و اراده ای برای پرداخت پول مردم ندارد ، خصوصا با وضعیت بحرانی اینروز های خاورميانه و درگیری ها در دریای سرخ !

شاید بتوان تنها به یک مولفه امیدوار بود :
سفر استانی آقای رئيسی !

احتمالا تنها گزینه ای که شاید بتوان بدان امید بست همین سفر استانی سید ابراهیم رئیسی ، رئیس جمهور باشد . چنانکه دیدیم در سفر اخیر آقای رئیسی به استان فارس ، مطالبات گندمکاران این استان هم پرداخت شد .

البته هنوز هم مشخص نشده که مبنای پرداخت بهای گندم و مطالبات پولی گندمکاران را بر اساس چه عددی لحاظ کرده اند و با کدام آنالیز قیمتی رفتار کرده اند ؟

بنابراین باید گفت که : پرداخت مطالبات گندمکاران مشروط به سفر استانی دولت است . باید ببینیم که سفر آتی رئيسی کدام استان است و بخت و اقبال با کشاورزان کدام استان یار خواهد شد!

البته نباید از دعا کردن و دخیل بستن به امازاده ها نیز غافل شویم . پس لطفا همه ی گندمکاران کشور دست به دعا بردارند بلکه تا پیش از زمستان ، دولت تصمیم به یکی دو سفر استانی بگیرد!

نویسنده : امید قربانی ۱۴۰۲/۰۷/۲۲

کارشناس دامپروری و تحلیلگر اقتصاد کشاورزی / مدیر پایگاه اطلاع رسانی توسعه روستایی ایران / مدیر عامل گروه مهندسی توسعه دامپروری اندیشه مهر / 
مدیر گروه تخصصی صنعت دام ایران در تلگرام

آقای لاریجانی نوبت شماست پاسخ دهید 

رئیس جمهور دلخواه من چه کسی ست ؟

عکسی از مظلومیت کودکان غزه که جهانی شد

من برای ریاست جمهوری به اینجا نیامده ام 

3 دیدگاه در “پرداخت مطالبات گندمکاران ایران

  1. Stephanie Love گفت:

    Woah! I’m really loving thhe template/theme off tis site.

    It’s simple, yyet effective. A lot oof times it’s tough tto geet tthat “perfect balance” betweeen user fdiendliness and vissual appearance.
    I muist sayy yyou hzve don a amazng jjob with this.
    Also, thhe blog looads extremely quickk foor me onn Opera.

    Excellnt Blog!

  2. Tajik گفت:

    در قرن گذشته کشور سنگاپور دچار انواع فلاکت و بدبختى بود و فقر ، بیکاری ، انواع بيمارى ، گستردگی فساد و جرم و جنايت بيداد ميکرد ، مناصب دولتى به کسانى که بالاترين قيمت ها را پيشنهاد ميکردند فروخته ميشد ، پليس ، دخترکان را براى روسپى گرى مى ربود و درآمد سارقان و خود فروشان را با آنان تقسيم ميکرد ، فرماندهان ارتش ، زمين ها و برنج زار ها را احتکار کرده بودند ، قضات ، احکام خود را مي فروختند ….

    همه مي گفتند اصلاحات در سنگاپور ناممکن و ناشدنی است !
    اما من به معلمان روى آوردم
    آنان نیز در فلاکت بودند !
    به آن ها بالاترين حقوق ها را پرداختم و به ايشان گفتم:
    من موسسات دولتى را مى سازم و شما براى من انسان بسازيد .
    و اينگونه بود که سنگاپور به کشورى متمدن و قدرتمند تبديل شد …
    لى کى وان يو ، بنيان گذار سنگاپور جديد

  3. عبد الرضا منهاج گفت:

    در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به چه کسی رای بدیم؟
    بخش چهاردهم : پس مشخص شد که بزرگ ترین دشمن بشریت، نظام سرمایه داری هست. نظامی که تلاش میکنه از آدم ها برده درست کنه و همه تصمیماتش هم در همین راستا هست.
    حالا ما باید ببینیم در کشورمون چه کسانی به دنبال پیاده سازی نظام سرمایه داری هستند و اون ها رو کنار بزنیم. داشتن نگاه سرمایه داری بزرگترین عیب یک کاندیدا هست. اگه یه کاندیدا خیلی از بدی ها رو داشته باشه بالاخره میشه یه کاریش کرد! ولی اگه اون فرد نگاهش این باشه که نظام سرمایه داری رو باید پیاده کنم این دیگه عیبی هست که هیچ کاریش نمیشه کرد! مثلا برجام یک سند بین المللی برای خلع سلاح ایران بود که با کمک دو نفوذی نظام سرمایه داری به تصویب رسید. یکی رئیس مجلس بود و یکی رئیس جمهور اون زمان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *