بعضی دروغ ها آنقدر بزرگن و پشت سر هم تکرار میشن که گاهی حتی خود گوینده دروغ هم باور میکنه مطلب رو . دروغ بزرگی مثل اینکه دکتر سعید جلیلی اصلأ اهل تعامل نیست و حلقه اطرافیان ایشون بسته است !
سال نود و شش پس از رای آوری مجدد حسن روحانی در زمانی که خلاقانه ترین گفتمان اصولگرایی خط تخریب دولت بود، سعید جلیلی با بالا آوردن گفتمان دولت سایه از لزوم تعامل با حسن روحانی سخن گفت .
دقت کنید حسن روحانی ای که هیچ نسبتی باهاش نداشت! این ادعا در حد حرف باقی نموند، سعید جلیلی برای حل مشکل فروش نفت با حسن روحانی تعامل کرد و بزرگوارانه چشمش رو روی شیطنت های بیژن زنگنه بست، حالا سعید جلیلی که حتی با حسن روحانی تعامل میکنه اهل تعامل نیست؟ دروغ از این شاخ دارتر؟
اگر نگاهی به آمار بندازیم میبینیم موفق ترین رییس بانک مرکزی در تثبیت نرخ ارز و کنترل تورم کسی نبوده جز ابراهیم شیبانی رییس بانک مرکزی دولت خاتمی! حالا چنین فرد متخصصی که لابی های سیاست او را کنار زده در سال های اخیر با چه کسی در تعامل بوده ؟ درسته، سعید جلیلی !
خانم دکتر خوش خلق که از نوابق عرصه بیوتکنولوژی است در دولت حسن روحانی مسئولیت داشت و وقتی پیشنهاد های کارشناسی سعید جلیلی را شنید از همکاری با او استقبال کرد، جالب اینکه این اتفاق با پیشنهاد و حمایت حجتی وزیر وقت کشاورزی و محمد رضا عارف انجام شد و به دکتر خوش خلق گفتند جلیلی اهل تعامل کارشناسی است! اون وقت سعید جلیلی اهل تعامل نیست؟
از علی مطهری تا علی باقری سعید جلیلی را مدح میکنند آن وقت عده ای پمپاژ میکنند سعید جلیلی اهل تعامل نیست و حلقه اش بسته است! ریشه این حرف ها میدانید از کجا نشات گرفته؟
به حرفای دیروز سعید جلیلی توجه کنید: تلاش کردم ذهنم را به روی حاشیه ها و لابی ها و جلسات کم مایۀ سیاسی ببندم و در عوض، درهای دفترم را به روی صد ها کارشناس و متخصص و مدیر و دانشمند و فعال اجتماعی و دانشگاهی باز کنم!
بله سعید جلیلی در دفترش به روی هزاران کارشناس متخصص باز بوده اما برای برگزاری جلسات کم مایه سیاسی اهل تعامل نبوده و نیست! جالب اینکه در ادامه میگه این رفتارم باعث ناراحتی برخی دوستان شده!
حالا حلقه مدعیان تعامل چگونه بوده؟! آنها همان هایی نیستند که لیست انتخاباتی شان با رییس دفتر ها، داماد ها و عروس ها، منشی همسر و غیره پر شده و جایی برای نیروهای کارشناسی باقی نمیگذارند؟ در این انتخابات باید مشخص کنیم فردی را میخواهیم که اهل تعامل با متخصصین است یا اهل تعامل با لابی من های سیاست باز؟
نویسنده: محمد مهدی مبارز
عدالت طلبان ایران حامی جلیلی
حزب عدالت طلبان ایران اسلامی حمایت خود را از نامزدی و ریاست جمهوری دکتر سعید جلیلی اعلام کرد. به گزارش ایسنا، نعمت اله حکیم، دبیرکل حزب عدالت طلبان ایران اسلامی اظهار کرد: حزب عدالت طلبان ایران اسلامی با توسل به خداوند منان و “بر اساس مصادیق و ملاک های اعلامی در رهنمود های مقام معظم رهبری مبنی بر دارا بودن شرایط گزینه اصلح نامزد ریاست جمهوری و شاخصه های بارزی از جمله ساده زیستی، پاکدستی، فساد ستیزی، شفاف سازی و دشمن ستیزی و داشتن اعتقاد راسخ به جبهه مقاومت و حکمرانی دینی و توجه به وضعیت معیشت و اشتغال جوانان و حمایت از اقشار آسیب پذیر که از اهداف مدنظر عدالت طلبان ایران اسلامی می باشد و نظر به اینکه این مصادیق در شخصیتی چون جناب آقای دکتر سعید جلیلی نمایان است، از ایشان حمایت قاطع میکند.
روزنامه انگلیسی درباره نامزدی پزشکیان: گاردین: پزشکیان برای جلب مردم به رای دادن کار سختی در پیش دارد
▫️دبیر سرویس دیپلماتیک گاردین: تنها نامزد اصلاح طلب در انتخابات ریاست جمهوری ایران، یک پزشک ۶۹ ساله است که ۳ فرزندش را پس از مرگ همسرش، در یک تصادف رانندگی، به تنهایی بزرگ کرد.
▫️او با یک نبرد سخت اما نه غیر ممکن روبرو می شود تا رای دهندگان سرخورده ایرانی را متقاعد کند که او فرصتی برای تغییر است.▫️پس از اینکه همسر و یک فرزندش را در یک تصادف رانندگی از دست داد، هرگز دوباره ازدواج نکرد. پسرش میگوید حتی زمانی که مادرش زنده بود، این پدر بود که برای خانواده آشپزی میکرد. او در روز ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری با همراهی دخترش در حالی که دست او را گرفته بود، به عنوان نامزد ثبت نام کرد.
▫️اگر چه او در پارلمان تجربه اندوخته است، اما آزمون اصلی او در مناظره های تلویزیونی صورت میگیرد، جایی که او با ۵ سیاستمدار دیگر روبرو خواهد شد که دیدگاه های محافظه کارانه مشابهی دارند.
بنام خداوند جان و خرد
ملت بزرگوار و عزتمند ایران
در شرایطی که کشورمان بدلیل اعمال سیاست های تنگ نظرانه و انحصار طلبانه بویژه در چند سال اخیر در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و روابط خارجی در وضعیت نامطلوب و دشواری قرار گرفته و سایه شوم تحریم های گوناگون بر زندگی و معیشت اکثر مردم آنها را در تنگنای شدید قرار داده است به علاوه فشار ها و تحمیل های غیر منطقی بر سبک زندگی مردم را در فشار و رنج مضاعف قرار داده است در چنین شرایطی در آستانه انتخاباتی زود هنگام قرار گرفته ایم که با توجه به حضور و کاندیداتوری دکتر مسعود پزشکیان میتواند فرصتی برای مردم در جهت نشان دادن قدرت ملی و تقویت جامعه مدنی در برابر حاکمیت یکدست تمامیت خواهان باشد.
اینک با توجه به ویژگی های دکتر مسعود پزشکیان از قبیل:
– باور عمیق دینی و اعتقادی
– پاکدستی، ساده زیستی و فساد ستیزی
– باور به حقوق اساسی مردم و آزادی های اجتماعی
– تخصص و مجهز بودن به دانش روز
– تجربه گرانقدر ایشان در ریاست دانشگاه، وزارت بهداشت و درمان (در دوره اصلاحات) و نمایندگی چند دوره مردم در مجلس
– معتقد و پیگیر گشایش در سیاست خارجی و روابط بین الملل و تعامل سازنده با دنیا و رفع تحریمها
– مدافع حقوق همه ملت از اقوام و مذاهب و … و رفع تبعیض های ناروا اعم از قومی، نژادی، مذهبی و جنسیتی
– دغدغه مند معیشت و زندگی عزتمندانه عموم مردم به ویژه معلمان، کارگران، کارمندان، بازنشستگان و سایر اقشار
مجمع نمایندگان ادوار مجلس به عنوان عضو جبهه اصلاحات ایران و همگام با این جبهه در انتخابات ۸ تیر به دکتر مسعود پزشکیان رای می دهد.
امید است با حضور شکوهمند مردم آگاه ایران، فصل جدیدی در جهت رفع انسداد، حل مشکلات و توسعه همه جانبه کشور آغاز گردد.
مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی
جبهه ایران اسلامی با صدور بیانیه ای از سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت کرد.
به گزارش ایسنا، متن این بیانیه به شرح زیر است: «با عنایت به برگزاری زود هنگام انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری در پی شهادت رئیس جمهور انقلابی ، محبوب و مردمی سید محرومان و همراهان خدوم کشور عزیزمان در شرایط انتخاب خطیر و مهم دیگری قرار گرفته و در راستای تقویم نظام مقدس جمهوری اسلامی و تقویت مشارکت ملی جبهه ایران اسلامی بابهره گیری از توانمندی خود در سراسر کشور پس از بررسی شرایط اقتصادی و عمومی جامعه که نیاز به تداوم خط خدمت به ملت شریف ایران می باشد که پس از بررسی سوابق علمی اجرایی و توانمندی نامزد های مورد تایید شورای نگهبان با اکثریت آرا شورای مرکزی و دبیران استانها نسبت به انتخاب کاندیدای اصلح مورد حمایت این جبهه اقدام نمود.
به تبع آن نظر جبهه به محضر عزیز و شریف ملت ایران اعلان میگردد. بی تردید حل مسائل معیشتی مدیریتی ، مسئله مسکن ، همچنین ارزان سازی دارو و خدمات بهداشتی و پزشکی و در ادامه ساماندهی معضلات اجتماعی و فرهنگی کشور بخشی از مطالبات مهم و اکثری مردم عزیز است که جبهه ایران اسلامی خود را ملزم به پیگیری خواسته های به حق مردم شریف از دولت چهاردهم می داند.
اینک با توجه به فرمایشات و منویات رهبر فرزانه انقلاب مبنی بر انتخاب رئیس جمهور فعال پرکار آگاه و معتقد به اصول انقلاب اسلامی ، با بررسی سوابق اجرایی موفق جناب آقای سعید جلیلی در حوزه های مختلف ، این جبهه تمام تلاش خود را در جهت حمایت و معرفی صحیح ابعاد شخصیتی ، اجرایی و اعتقادی ایشان به عمل خواهد آورد تا مردم شریف مان در فضای سالم و شفاف اطلاع رسانی بتوانند نسبت به انتخاب اصلح همت گمارند. سربلندی ملت شریف ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از خداوند منان خواستاریم.
واکنش ستاد سعید جلیلی به خبر سازی « بامداد نو»: تکذیب می کنیم؛ پیگیر منبع مالی اخبار تخریبی خواهیم بود روابط عمومی ستاد سعید جلیلی در واکنشی نسبت به خبر سازی کانال تلگرامی «بامداد نو» که در خبری مدعی شد «انصراف سعید جلیلی قطعی است» اعلام کرد: ضمن تکذیب این ادعا و هرگونه خبر سازی مشابه، به اطلاع عموم دوستداران دکتر سعید جلیلی می رسانیم که به منظور جلوگیری از تداوم دروغ پردازی ها علیه ایشان، مطابق حق قانونی این ستاد، پیگرد قانونی انتشار این شایعات در دستور کار قرار گرفته و تا رسیدگی کامل به جزئیات و چرایی شایعه سازی، با مراجع قانونی درارتباط خواهیم بود.
این روابط عمومی همچنین تأکید کرد: به نظر میرسد نتایج نظر سنجی های اخیر مراکز معتبر، استقبال معنادار مردم بیرجند، قم و اراک و همچنین تمایز جدی مباحث مطرح شده از سوی دکتر جلیلی در کارزار های انتخاباتی، علت اصلی خط تخریبی علیه او را شکل میدهد.
ستاد سعید جلیلی خاطر نشان کرد: باید تأکید داشت که براساس تجربه قبلی و بررسی موارد مشابه، عمده خبر سازی ها نه با اهداف صرف سیاسی بلکه به صورت «بازرگانی» صورت گرفته و بنابراین مصر هستیم تا مراجع قانونی نه تنها با این رویه که مصداق بارز «لجن پراکنی» مذمت شده توسط رهبر معظم انقلاب است، برخورد کرده بلکه منابع مالی تأمین کننده این هجمه کم سابقه علیه دکتر سعید جلیلی را شناسایی کنند و با رویکرد جدی و بازدارنده، به اراده خود برای عمل به قانون جلوه بخشد.
در ستایش اصطلاح مکرر مورد استفاده ی دکتر پزشکیان
پزشکی مبتنی بر شواهد (به انگلیسی: Evidence Based Medicine) که به اختصار EBM گفته میشود «استفاده آگاهانه، صریح و خردمندانه از بهترین شواهد فعلی در تصمیم گیری در مورد مراقبت از هر بیمار است». هدف EBM ادغام تجربه پزشک، ارزش های بیمار و بهترین اطلاعات علمی موجود برای هدایت تصمیم گیری در مورد مدیریت بالینی است.
اصول اولیه پزشکی مبتنی بر شواهد، بر سه پایه قرار دارد:
شواهد که بهترین دانش موجود هستند عبارتند از تحقیقات بالینی رایج که جهت تعیین درستی و دقت تست های تشخیصی، اندازه گیری میزان تأثیر رژیم های درمانی، و مانند آن انجام می شود. شواهد جدید حاصل از تحقیقات بالینی، تست های تشخیصی و درمان های قبلی را باطل کرده و آنها را با شواهد جدید دقیق تر و قابل اعتماد تر جایگزین میکنند.
مهارت بالینی پزشک، تخصص و قدرت تشخیص سریع علائم بیماری، خطرات و فواید تداخل های احتمالی، ارزش های فردی و انتظارات بیمار که مستقیماً مربوط به پزشک و تجربیات بالینی او میشود. ارزش های بیمار، که شامل ترجیح ها، نگرانی ها و توقع های ویژه هر بیمار میشود که از نظر بالینی مهم هستند و لازم است پزشک هنگام تصمیمگیری بالینی آنها را در نظر بگیرد.
هر اقدام و مطالعه پزشکی مبتنی بر شواهد از ۵ مرحله زیر عبور میکند:
۱. تبدیل مشکل بیمار به یک سؤال فرموله شده.
۲.جستجو در منابع معتبر برای یافتن بهترین جواب.
۳.ارزیابی دقیق و اعتبار سنجی آن منابع یافته شده.
۴.اِعمال و بکارگیری اطلاعات ارزیابی شده.
۵.مطالعه و ارزیابی مفید بودن اقدامات.
همین نگاه در اداره یک سیستم حکمرانی کارساز است
روزنامه انگلیسی درباره نامزدی پزشکیان: گاردین: پزشکیان برای جلب مردم به رای دادن کار سختی در پیش دارد
▫️دبیر سرویس دیپلماتیک گاردین: تنها نامزد اصلاح طلب در انتخابات ریاست جمهوری ایران، یک پزشک ۶۹ ساله است که ۳ فرزندش را پس از مرگ همسرش، در یک تصادف رانندگی، به تنهایی بزرگ کرد.
▫️او با یک نبرد سخت اما نه غیر ممکن روبرو می شود تا رای دهندگان سرخورده ایرانی را متقاعد کند که او فرصتی برای تغییر است.▫️پس از اینکه همسر و یک فرزندش را در یک تصادف رانندگی از دست داد، هرگز دوباره ازدواج نکرد. پسرش میگوید حتی زمانی که مادرش زنده بود، این پدر بود که برای خانواده آشپزی میکرد. او در روز ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری با همراهی دخترش در حالی که دست او را گرفته بود، به عنوان نامزد ثبت نام کرد.
▫️اگر چه او در پارلمان تجربه اندوخته است، اما آزمون اصلی او در مناظره های تلویزیونی صورت میگیرد، جایی که او با ۵ سیاستمدار دیگر روبرو خواهد شد که دیدگاه های محافظه کارانه مشابهی دارند.
بنام خداوند جان و خرد
ملت بزرگوار و عزتمند ایران
در شرایطی که کشورمان بدلیل اعمال سیاست های تنگ نظرانه و انحصار طلبانه بویژه در چند سال اخیر در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و روابط خارجی در وضعیت نامطلوب و دشواری قرار گرفته و سایه شوم تحریم های گوناگون بر زندگی و معیشت اکثر مردم آنها را در تنگنای شدید قرار داده است به علاوه فشار ها و تحمیل های غیر منطقی بر سبک زندگی مردم را در فشار و رنج مضاعف قرار داده است در چنین شرایطی در آستانه انتخاباتی زود هنگام قرار گرفته ایم که با توجه به حضور و کاندیداتوری دکتر مسعود پزشکیان میتواند فرصتی برای مردم در جهت نشان دادن قدرت ملی و تقویت جامعه مدنی در برابر حاکمیت یکدست تمامیت خواهان باشد.
اینک با توجه به ویژگی های دکتر مسعود پزشکیان از قبیل:
– باور عمیق دینی و اعتقادی
– پاکدستی، ساده زیستی و فساد ستیزی
– باور به حقوق اساسی مردم و آزادی های اجتماعی
– تخصص و مجهز بودن به دانش روز
– تجربه گرانقدر ایشان در ریاست دانشگاه، وزارت بهداشت و درمان (در دوره اصلاحات) و نمایندگی چند دوره مردم در مجلس
– معتقد و پیگیر گشایش در سیاست خارجی و روابط بین الملل و تعامل سازنده با دنیا و رفع تحریمها
– مدافع حقوق همه ملت از اقوام و مذاهب و … و رفع تبعیض های ناروا اعم از قومی، نژادی، مذهبی و جنسیتی
– دغدغه مند معیشت و زندگی عزتمندانه عموم مردم به ویژه معلمان، کارگران، کارمندان، بازنشستگان و سایر اقشار
مجمع نمایندگان ادوار مجلس به عنوان عضو جبهه اصلاحات ایران و همگام با این جبهه در انتخابات ۸ تیر به دکتر مسعود پزشکیان رای می دهد.
امید است با حضور شکوهمند مردم آگاه ایران، فصل جدیدی در جهت رفع انسداد، حل مشکلات و توسعه همه جانبه کشور آغاز گردد.
مجمع نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی
جبهه ایران اسلامی با صدور بیانیه ای از سعید جلیلی در انتخابات ریاست جمهوری حمایت کرد.
به گزارش ایسنا، متن این بیانیه به شرح زیر است: «با عنایت به برگزاری زود هنگام انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری در پی شهادت رئیس جمهور انقلابی ، محبوب و مردمی سید محرومان و همراهان خدوم کشور عزیزمان در شرایط انتخاب خطیر و مهم دیگری قرار گرفته و در راستای تقویم نظام مقدس جمهوری اسلامی و تقویت مشارکت ملی جبهه ایران اسلامی بابهره گیری از توانمندی خود در سراسر کشور پس از بررسی شرایط اقتصادی و عمومی جامعه که نیاز به تداوم خط خدمت به ملت شریف ایران می باشد که پس از بررسی سوابق علمی اجرایی و توانمندی نامزد های مورد تایید شورای نگهبان با اکثریت آرا شورای مرکزی و دبیران استانها نسبت به انتخاب کاندیدای اصلح مورد حمایت این جبهه اقدام نمود.
به تبع آن نظر جبهه به محضر عزیز و شریف ملت ایران اعلان میگردد. بی تردید حل مسائل معیشتی مدیریتی ، مسئله مسکن ، همچنین ارزان سازی دارو و خدمات بهداشتی و پزشکی و در ادامه ساماندهی معضلات اجتماعی و فرهنگی کشور بخشی از مطالبات مهم و اکثری مردم عزیز است که جبهه ایران اسلامی خود را ملزم به پیگیری خواسته های به حق مردم شریف از دولت چهاردهم می داند.
اینک با توجه به فرمایشات و منویات رهبر فرزانه انقلاب مبنی بر انتخاب رئیس جمهور فعال پرکار آگاه و معتقد به اصول انقلاب اسلامی ، با بررسی سوابق اجرایی موفق جناب آقای سعید جلیلی در حوزه های مختلف ، این جبهه تمام تلاش خود را در جهت حمایت و معرفی صحیح ابعاد شخصیتی ، اجرایی و اعتقادی ایشان به عمل خواهد آورد تا مردم شریف مان در فضای سالم و شفاف اطلاع رسانی بتوانند نسبت به انتخاب اصلح همت گمارند. سربلندی ملت شریف ایران و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را از خداوند منان خواستاریم.
واکنش ستاد سعید جلیلی به خبر سازی « بامداد نو»: تکذیب می کنیم؛ پیگیر منبع مالی اخبار تخریبی خواهیم بود روابط عمومی ستاد سعید جلیلی در واکنشی نسبت به خبر سازی کانال تلگرامی «بامداد نو» که در خبری مدعی شد «انصراف سعید جلیلی قطعی است» اعلام کرد: ضمن تکذیب این ادعا و هرگونه خبر سازی مشابه، به اطلاع عموم دوستداران دکتر سعید جلیلی می رسانیم که به منظور جلوگیری از تداوم دروغ پردازی ها علیه ایشان، مطابق حق قانونی این ستاد، پیگرد قانونی انتشار این شایعات در دستور کار قرار گرفته و تا رسیدگی کامل به جزئیات و چرایی شایعه سازی، با مراجع قانونی درارتباط خواهیم بود.
این روابط عمومی همچنین تأکید کرد: به نظر میرسد نتایج نظر سنجی های اخیر مراکز معتبر، استقبال معنادار مردم بیرجند، قم و اراک و همچنین تمایز جدی مباحث مطرح شده از سوی دکتر جلیلی در کارزار های انتخاباتی، علت اصلی خط تخریبی علیه او را شکل میدهد.
ستاد سعید جلیلی خاطر نشان کرد: باید تأکید داشت که براساس تجربه قبلی و بررسی موارد مشابه، عمده خبر سازی ها نه با اهداف صرف سیاسی بلکه به صورت «بازرگانی» صورت گرفته و بنابراین مصر هستیم تا مراجع قانونی نه تنها با این رویه که مصداق بارز «لجن پراکنی» مذمت شده توسط رهبر معظم انقلاب است، برخورد کرده بلکه منابع مالی تأمین کننده این هجمه کم سابقه علیه دکتر سعید جلیلی را شناسایی کنند و با رویکرد جدی و بازدارنده، به اراده خود برای عمل به قانون جلوه بخشد.
در ستایش اصطلاح مکرر مورد استفاده ی دکتر پزشکیان
پزشکی مبتنی بر شواهد (به انگلیسی: Evidence Based Medicine) که به اختصار EBM گفته میشود «استفاده آگاهانه، صریح و خردمندانه از بهترین شواهد فعلی در تصمیم گیری در مورد مراقبت از هر بیمار است». هدف EBM ادغام تجربه پزشک، ارزش های بیمار و بهترین اطلاعات علمی موجود برای هدایت تصمیم گیری در مورد مدیریت بالینی است.
اصول اولیه پزشکی مبتنی بر شواهد، بر سه پایه قرار دارد:
شواهد که بهترین دانش موجود هستند عبارتند از تحقیقات بالینی رایج که جهت تعیین درستی و دقت تست های تشخیصی، اندازه گیری میزان تأثیر رژیم های درمانی، و مانند آن انجام می شود. شواهد جدید حاصل از تحقیقات بالینی، تست های تشخیصی و درمان های قبلی را باطل کرده و آنها را با شواهد جدید دقیق تر و قابل اعتماد تر جایگزین میکنند.
مهارت بالینی پزشک، تخصص و قدرت تشخیص سریع علائم بیماری، خطرات و فواید تداخل های احتمالی، ارزش های فردی و انتظارات بیمار که مستقیماً مربوط به پزشک و تجربیات بالینی او میشود. ارزش های بیمار، که شامل ترجیح ها، نگرانی ها و توقع های ویژه هر بیمار میشود که از نظر بالینی مهم هستند و لازم است پزشک هنگام تصمیمگیری بالینی آنها را در نظر بگیرد.
هر اقدام و مطالعه پزشکی مبتنی بر شواهد از ۵ مرحله زیر عبور میکند:
۱. تبدیل مشکل بیمار به یک سؤال فرموله شده.
۲.جستجو در منابع معتبر برای یافتن بهترین جواب.
۳.ارزیابی دقیق و اعتبار سنجی آن منابع یافته شده.
۴.اِعمال و بکارگیری اطلاعات ارزیابی شده.
۵.مطالعه و ارزیابی مفید بودن اقدامات.
همین نگاه در اداره یک سیستم حکمرانی کارساز است