از دکتر پزشکیان انتظار نداشته باشیم که نقش یک سردار در مقابل لشکر دشمن را بازی کند. او یک کنشگر مرزی است که هم پایی در حاکمیت دارد و هم جایی در مردم. او میتواند یک میانجی عالی باشد؛ نه لزوما منجی.
او هم معترض و منتقد بسیاری از کارگزاران نظام بوده و هست و هم همسوی اعتراضات بحق مردم نسبت به سوء عملکرد های مدیران تا پلی باشد بین آرزو ها و امکانات ما.
این جمله و توصیه بسیار جدی و عقلانی است از سوی دلسوزان و بسیاری از عقلا که این روز ها به کرات گفته و نوشته شده است: « بگذارید دکتر پزشکیان خودش باشد ».
پزشکیان خودش باشد یعنی همان رویکرد همیشگی که در سبقه سیاسی آن وجود دارد؛ همان رویکرد تعامل و گفت و گو با هر دو سوی حاکمیت و مردم.
نخبه گرایی که در عین حال، منتقد و تغییر خواه هم هست. حقوق ملت را به رسمیت میشناسد و همیشه برای ایران در جبهه، در مجلس و در دانشگاه بوده و اکنون آماده است برای ایران در راس قوه مجریه باشد؛ با همان صداقت عمل و سلامت نفس و ذهن و شخصیت.
در هر گروه مجازی که سر میزنیم، به ده ها توصیه به دکتر پزشکیان برمیخوریم که این را بگوئید و اینگونه بگوئید یا آن را نگوئید و یا آنگونه نگوئید. در ساده ترین برداشت یعنی اینکه دکتر پزشکیان باید ده ها نقش بازی کند و ده ها شخصیت از خود نشان دهد. خود توصیه کنندگان هم می بینند که در همان گروه مجازی بسیاری نظر متفاوت با آنها دارند؛ تا چه برسد در کلیت جامعه.
هر دوست عزیز دلسوزی اگر تشخیص میدهد که باید حرفی در جهت متقاعد کردن منتقدان و رقیبان و اقناع افکار عمومی زده شود، خود زحمت بکشند فعال باشند و رویکرد کلی برآمده از سابقه سیاسی ایشان و همچنین قابل تعریف با ویژگی های شخصیتی و رویکرد سیاسی و بهبود خواهی آقای پزشکیان را در سطح عموم توضیح دهند.
و اگر رویکرد درست است و سبقه سیاسی عقلمندی، تخصص گرایی و مردمی بودن قابل قبول است، همه این فرمایش ها و انتظار ها در حد ممکن نه لزوما مطلوب در همین فاکتور ها نهفته است. تبیین و توضیح این موارد در گرو هنر فعالان و کنشگران بهبود خواه است.
متقاعد کردن قهرکنندگان با صندوق رای و در عین حال معترض و کشاندن آنها پای صندوق های رای وظیفه کنشگران سیاسی و فعالان اجتماعی است؛ نه حرف های طوفانی تقابل گرایانه آقای پزشکیان!
حرف های طوفانی تقابلی و وعده های شعاری از سوی آقای پزشکیان، ممکن است موج بیافریند و دو قطبی کاذبی بسازد، هر چند که عادت مالوف جامعه هم این است؛ اما به همان میزان، انتظارات را کاذب و زود خواه و از مدار تدریجی و معقول خارج میکند و حکم سرکنگبین را پیدا خواهد کرد که صفرا افزاید.
نقش سلبریتی ها و نخبگان سیاسی اجتماعی فرهنگی را در بسیج مردمی به پای صندوق رای به دوش او نیاندازیم. اگر موجی باید؛ خود نقش این موج آفرینی را با منطق توضیح و تبیین بر عهده بگیریم.
قرار نیست آقای دکتر پزشکیان دکتر اقتصاد باشد، برای ما طرح درمان بیماری های عدیده مزمن اقتصادی را بدهد. برای این کار همین کافی است که میداند باید از دکتر متخصص این امر یاری بجوید.
نخواهید ایشان سیاست خارجی را جلوی دوربین جراحی کند. همین رویکرد کافی است که ایشان از متخصص امرش استفاده کند تا دست پر ایران در مناقشه منطقه گرای به امتیازات نقد دیپلماتیک در عرصه سیاست خارجی تبدیل شود. نخواهید آزادی های اجتماعی و حق پوشش و بیان را با تقابل پیگیری کند؛ نه با اقناع و اجماع!
از او نخواهید در نقش یک متخصص امر آموزش و پرورش و فرهنگ ظاهر شود و برای اقناع افکار عمومی حرف تخصصی بزند. او برای قانع کردن افکار عمومی باید در عمل از متخصص آموزش استفاده کند که بنا را هم بر این گذاشته است.
نخواهید و برای مردم انتظار ایجاد نکنید که ایشان در تلویزیون یا مناظره بیاید موضع تقابل بگیرد تا اینکه هیجان ایجاد شود. بگذارید برود به سمت افزایش ظرفیت نهاد حکمرانی و پیوند آن با سرمایه اجتماعی.
بگذارید او پرچمدار « وفاق و تمهید دولت ملی » باشد. بگذارید او برای وصل باشد نه فصل . شما برای مردم تبیین کنید که این امر در ظرفیت شخصیت سیاسی و اندیشگی ایشان است؛ ولی در سایه افزایش مشارکت قابل تحقق خواهد بود…
رقبای انتخاباتی پزشکیان برای حمله به او تهمت پان تورکی میزنند. این اتهامی است که به وفور از طرف جریان ایرانشهری و پان فارسی به منتقدان زده می شود. تفکر پان ایرانیسیتی و ایرانشهری بر محور برتری نژادی و برتری قومیت آریایی بنا گردیده است. این جریان در معرفی خود به دیگران، از لفظ « نژاد پاک » آریایی استفاده میکند. آنجا که قوم و یا طایفه ای وجه تمایز خود با دیگر اقوام را « پاک » بودن میداند، یعنی در ضمیر ناخود آگاه خود، دیگر اقوام و نژادها را « ناپاک » می پندارد. تفکری که بر بنیان چنین روحیه و اندیشه ای برقرار است، طبیعی است که تمام « ناپاک » ها را، یعنی تمام دیگران و غیر خودیها را، یعنی تمام غیر آریایی ها را، پست تر از خود می شمارد. یعنی خود را برتر از دیگران فرض میکند. با صاحبان چنین تفکری نه، میشود، گفتگو کرد و نه آنان با گفتگو قانع میشوند.
از نظرگاه آسیب شناسی روانی افرادی که خود را برتر از دیگران فرض میکند، چون در عرصه واقعیت مجبور می شوند برخلاف میل درونی خود با دیگران و غیر خودی ها از جایگاهی برابر و یکسان وارد تعامل اجتماعی شوند، از درون می شکنند، در نتیجه خود بخود تبدیل به آسیب دیگان روحی روانی می شوند که نیاز به درمان روانی دارند. تفکر ایرانشهری و پان فارسی زائیده چنین سویه ای از آسیب دیدگی روحی روانی است.
این نوع از آسیب دیدگی روانی در تفکر داشناکسیون ارامنه نیز به چشم میخورد. داشناک های ارمنی خود را ارباب و مالک سرزمین های وسیعی از خاک منطقه فرض می کنند و مبنای تفکر دولتداری خود را بر این خود بزرگ پنداری قرار میدهند. اما در عرصه رئال مجبور هستند، در بخش کوچکی از این منطقه زندگی را بسر کنند. همین مجبوریت در پذیرش واقعیت، آنها را تبدیل به آسیب دیدگان روحی روانی میکند، که نیازمند درمان روانی هستند.
شاید بتوان در هم تنیدگی احساسات ضد تورکی ارامنه داشناک با تفکرات ضد تورکی ایرانشهری و پان فارسی را از این دیدگاه معنا کرد. اینکه پان فارسها بر خلاف مصالح عالیه کشور و مملکت ایران در قفقاز، به جای آزربایجان مسلمان به ارمنستان نامسلمان کمک میکنند، ریشه در همین سرخوردگی روانی دارد.
اینک در ایران پزشکیان تورک زبان و نه « پان تورک » در رقابت های انتخاباتی آنهم در سطح ریاست جمهوری حضور دارد. پزشکیان تورک بودن خود را پنهان نمیکند و خود را شهروند درجه دوم ایرانی فرض نمی کند. او به صراحت میگوید که من تورک هستم. از دیدگاه آسیب دیدگان روانی پان فارسی همین صراحت لهجه پزشکیان آزار دهنده می نماید. روح و روان یک عنصر پان فارس زمانی خطر را از خود دور میداند که غیر فارسها خود را فارس بدانند و یا در مقابلشان از جایگاهی فروتر با او سخن بگویند و وارد تعامل شوند. اما پزشکیان چنین نمی کند. پزشکیان تورک بودنش را انکار نمی کند و از جایگاه فروتر سخن نمی گوید. پس, از دیدگاه یک عنصر پان فارس مشروع است که بر علیه پزشکیان از هر ترفند رذیلانه ای فایده برد. راحت ترین و در دسترس ترین تهمت، همین اتهام پان تورک بودن است.
هیچ جوابی نمی توان به این تهمت ناجوانمردانه داد. این آسیب دیدگی روانی در عنصر پان فارسی درمان کوتاه مدت ندارد.
حسن ارک ۱۴۰۳/۳/۳۱
مناظره دوم ( 31خرداد ) صحنه آماج حملات به دکتر پزشکیان خواهد بود!
دکتر حامد صمد لویی ( پژوهشگر علوم سیاسی )
با توجه به استقبال گسترده مردم از مواضع و مشاوران ارشد دکتر پزشکیان طبیعی است نامزد های جریان اصولگرا به منظور مقابله با سونامی نامزد پیشتاز در مناظره دوم که قرار است پیرامون مسائل اقتصادی باشد کمال استفاده را ببرند تا سرعت مهار نشدنی کمپین را بگیرند.
در همین ارتباط با توجه به استقبال سرد اصولگرایان از نامزد های پایین جدول دست زاکانی و قاضی زاده هاشمی باز تر به نسبت جلیلی و قالیباف است.
زاکانی و قاضی زاده هاشمی که در نظر سنجی ها رقابت تنگاتنگی در پایین جدول دارند گزینه ای جز ادامه روند چند سال اخیر که همان رویکرد های سلبی است پیش رو ندارند تا با یک تیر دو نشان بزنند.
از طرفی موقعیت خود را در جایگاهی که دارند را حفظ و ارتقا دهند و از سوی دیگر سهم بیشتری از قدرت را در مناسبات انتصابی آینده تعریف نمایند.
قاضی زاده هاشمی و زاکانی چه تا ۸ تیر بمانند چه انصراف دهند به دلیل استقبال سرد از آنها تاثیری در سبد آرای جلیلی و قالیباف نخواهند گذاشت.
آنسوتر فضا برای جلیلی و قالیباف متفاوت است انصراف هر یک به نفع دیگری شانس حضور در مرحله دوم انتخابات را برایشان فراهم خواهد کرد در غیر اینصورت شکست سنگینی در همان مرحله اول انتخابات در انتظار آنهاست.
به همین دلیل جلیلی با حمله به دکتر ظریف و قالیباف با انتقاد از دکتر پزشکیان نقش سوپر انقلابی ایفا می نمایند تا از این طریق به شبکه حامیان القا کنند دیگر نامزد اصولگرایان را متقاعد به انصراف نمایند.
اما سعه صدر ، تسلط و کظم غیظ دکتر پزشکیان برگ برنده وی در مناظره دوم خواهد بود.
این در حالی است که تورم پاشنه آشیل مساله اقتصادی است که امشب قرار است پیرامون آن مناظره برگزار شود مساله ای که قالیباف در حوزه داخلی( مجلس یازدهم ) و جلیلی در حوزه خارجی ( تحریمها ) در سیاست های مهار آن طی چند سال اخیر که در حوزه تصمیم گیری بوده اند ضعف نشان داده اند.
دکتر پزشکیان و مشاوران ارشد ایشان بهتر از هر کسی می دانند که رقیب نه نامزد های اصولگرای تکراری سالهای اخیر بلکه عدم مشارکت مردم مخصوصا طبقه متوسط شهری مدرن در انتخابات ۸ تیر است.
با این حال نشانه هایی در فضای مجازی قابل رصد است که این طبقه موثر در کنار آحاد جامعه در تهران، تبریز، اصفهان، شیراز، رشت، مشهد، یزد و گرگان فعال شده و اراده جدی برای انتخاب دکتر پزشکیان دارد.
به طور حتم ادامه روند منطقی دکتر پزشکیان در مناظرات وضعیت سبد رای وی را پر طمطراق خواهد کرد کما اینکه بدنه اجتماعی که دور قبل به شهید رئیسی رای دادند نیز در کنار اکثریت جامعه تحول خواه به صف حامیان نامزد پیشتاز چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری (( دکتر مسعود پزشکیان)) خواهند پیوست.
« انتخابات تکرار مکرری است که تکرارش بدون توجه به دستاورد های آن ضرورتی غیر قابل انکار است !! »
نزدیک به پنج دهه است در کشور انتخابات جور وا جور برگزار میگردد یعنی میانگین حدوداً هر سال یک انتخابات !!
برخی از عزیزان معتقدند تکرار مکرر انتخابات ها که چیزی جز وعده و وعید های رنگارنگ حاصلی به همراه نداشته و هیچ تأثیری در بهبود معیشت، فرهنگ ، هنر ، اقتصاد ، سیاست روابط بین المللی ، آزادی های فردی و اجتماعی و سیاسی ندارد ، ضرورتی برای حضور ندارد !!
برخی از جوانان می پرسند در کشوری که جوانان آن فاقد یک شغل حداقلی و از حداقل پولی برای ودیعه مسکن محرومند انتخابات چه مفهومی دارد !؟
خیلی های دیگر سوال میکنند در حالیکه در کشور نگاه حذفی و بگیر و ببند ها به یک باور و راهکار تبدیل شده و هر نقد و مطالبه گری از ناحیه مردم ، اغتشاش محسوب و جوابی جز چماق و ضرب و شتم و زندان و گاها کشته شدن ندارد، چرا باید به پای صندوق های رأی آمد !!؟
و عدهای به رفتار های هنجار شکن و غیر قانونی برخی اشاره می کنند و می گویند در کشور ما عده ای خودسر هستند بدون توجه به مصالح مردم و منافع ملی کشور هر از چند گاهی از درو دیوار سفارتخانه ها بالا می روند و کشور را وارد چالش های فراوان مینمایند ، آیا با وجود این وضعیت و دهها مورد اینچنینی باز هم حضور در انتخابات موضوعیتی دارد !!؟
اما ما در جواب جوانان عزیز میگوییم درست است این اتفاقات تلخ و ناگوار و پر هزینه که هزینه های هنگفت مادی و معنوی زیادی بر کشور تحمیل کرده و بعضاً ایران بزرگ را از تکنولوژی های روز دنیا محروم نموده و مارا از بازارهای بزرگ دور گذاشته وجود دارد ،!!
درست است نگاه حذفی و رد صلاحیت های فرزندان دانشمند و برومند کشور نفس کشور را در آستانه قطع قرار داده و شادی و نشاط که جزو لاینفک زندگی ایرانیان بوده را از مردم گرفته اند،
همه میدانیم فلسفه انتخابات ایجاد تغییر و بهبودی اوضاع میباشد که با نگاه انحصاری این فرصت را چنان محدود کرده اند که حداقل آثاری از دلایل وجودی آن به چشم نمیآیدا!!
اما با علم و باور به نظرات و سوالات شما جوانان و با آگاهی از تمام حصار های کشیده شده و مرزبندی ها و انسداد های موجود ، خواهش و تمنای ما از شما عزیزان مشارکت و حضور در انتخابات ولو در حداقل ترین سطح ممکن میباشد ،
جوانان عزیز ، دختران و پسران ایلامی ، ما چندین سال قهر کردیم و دیدیم در نبود ما چه بلایی سر اندک زیر ساخت های کشور آمد و دیدیم آنچه را که نباید میدیدیم ،
امروز فرصتی منحصر بفرد و طلایی است و باید همه با هم با حضور و مشارکت حداکثری بن بست های موجود را بشکنیم ، یقیناً با آمدن شما عزیزان هیچ دختری در غربت کشته نخواهد شد ، هیچ فریادی خفه نخواهد گشت ، هیچ آزاده ای به بند کشیده نخواهد شد و ایران با تمام زیبایی هایش مثل همیشه مال ایرانیان خواهد ماند ، اگر میخواهیم فریاد ، فریادهای به حصر کشیده کروبی و موسوی و رهنورد و تاجزاده و زیباکلام و سایر عزیزان در بند باشیم باید بیاییم ، اگر میخواهیم به ندای سید مقتدر و مظلوم جناب آقای سید محمد خاتمی لبیک گوییم باید بیاییم ،
عزیزان عدالت و توسعه و بالندگی و آسایش و آرامش در آمدن است ، جوانان گرانقدر شادی و نشاط آبادانی و رونق اقتصادی و آزادی های سیاسی و اجتماعی در آمدن است ، ما راهی جز آمدن نداریم اگر نیاییم دیگرانی خواهند آمد که نه دغدغه توسعه و پیشرفت کشور دارند و نه به حداقلهای آزادی و حقوق شهروندی و حقوق بشر و دموکراسی و معتقدند ، آنها غیر از به بند کشیدن و انسداد و خفه کردن صدا ها هنری دیگر ندارند ، آنها با تنوع و گوناگونی وتکثر سر ستیز دارند ، آنها با رفاه و آسایش و راحتی مردم مخالفند ، مردم عزیز و جوانان گرامی بیایید تا فتح الفتوح دوم خرداد سال 76 را در هشتم تیرماه سال 1403 تکرار کنیم ،
منتظر قدوم رهایی بخشتان در ستاد های انتخاباتی دکتر پزشکیان هستیم.
پیش بینی تعیین استاندارد برای استفاده از یارانه بنزین جهت رعایت عدالت
دکتر قالیباف:
44 درصد مردم ما خودرو ندارند و بنزین نمی گیرند اما یک خانواده 4 نفره، 6 خودرو دارد از این رو ممکن است یک خانواده برخوردار 140 میلیون در سال یارانه بنزین دریافت کند در حالی که خانواده محروم یک ریال هم یارانه نمی گیرد لذا استانداردی باید مشخص شود تا هر خانواده ای کمتر از آن میزان، مصرف کرد آن را به خودش بازگردانیم و اختیار هم باید در اختیار مردم باشد و خود آنها تصمیم بگیرند به این صورت که این میزان متر مکعب گاز، بنزین یا برق را با هم تبادل کنند و ما نیز سکویی برای این تبدیل در نظر گرفته ایم.
خلاصه ای از بخش دوم مناظره دکتر محمد باقر قالیباف:
فاصله حقوق ثابت افراد باید همزمان با افزایش تورم جبران شود
ما باید فاصله حقوق افراد و کارکنانی که حقوق ثابت دارند را همزمان با افزایش تورم جبران کنیم تا سبد خانوار کوچک نشود. برخی از مردم اصلا امکان کار کردن ندارند لذا دولت باید زندگی آنها را به صورت صد در صد تأمین کند چرا که زندگی برخی از آنها حتی با توانمند سازی درست نمی شود.
………………………………………………………………
لزوم اصلاح بیمه فراگیر افراد در حوزه نظام تأمین اجتماعی چند لایه . ما تا آخر برنامه هفتم توسعه باید بتوانیم بیمه فراگیر افراد را در حوزه نظام تأمین اجتماعی چند لایه درست کنیم. تا آن زمان هم باید در سال جاری، مشکلات را برای افرادی که در فقر مطلق یا زیر خط فقر قرار دارند و یا معیشت آنها ضعیف شده، جبران کنیم.
………………………………………………………………
مصرف انرژی میان خانواده ها یک به 22 است / لزوم اصلاح هدفمند روش ها . امروز درآمد دهک های پایین نسبت به دهک های بالا، یک به چهارده است. در حوزه ثروت، دهک های بالا 45 برابر دهک های پایین ثروت دارند. انرژی در حوزه انفال است. مصرف انرژی میان خانواده ها یک به 22 است یعنی برخی خانواده ها 22 برابر خانواده دیگری انرژی استفاده می کنند که عین بی عدالتی و ظلم در انفال است و باید به سرعت اصلاح شود. اصلاح هم باید هدفمند باشد.
………………………………………………………………
پیش بینی تعیین استاندارد برای استفاده از یارانه بنزین جهت رعایت عدالت . 44 درصد مردم ما خودرو ندارند و بنزین نمی گیرند اما یک خانواده 4 نفره، 6 خودرو دارد از این رو ممکن است یک خانواده برخوردار 140 میلیون در سال یارانه بنزین دریافت کند در حالی که خانواده محروم یک ریال هم یارانه نمی گیرد لذا استانداردی باید مشخص شود تا هر خانواده ای کمتر از آن میزان، مصرف کرد آن را به خودش بازگردانیم و اختیارهم باید در اختیار مردم باشد و خود آنها تصمیم بگیرند به این صورت که این میزان مترمکعب گاز، بنزین یا برق را با هم تبادل کنند و ما نیز سکویی برای این تبدیل در نظر گرفته ایم.
………………………………………………………………
کیک اقتصادی را باید بزرگ کنیم تا درآمدهای پایدار خانواده ها تداوم یابد . بازار مشترک برای حوزه مربوط به انرژی در بورس ایجاد می شود که مردم بتوانند در صورت تمایل از این روش استفاده کنند به این صورت که اگر مردم به شیوه ریالی یا به شیوه ارزی که تشخیص با خودشان است بتوانند در بورس سرمایه گذاری کند.
ما دنبال سرمایه گذاری ارزی مردم هستیم بنابراین کسی که دنبال صرفه جویی مصرف گاز است می تواند این میزان صرفه جویی را در بخش بورس به صورت تبدیل کردن به ریال یا از طریق عرضه کردن بهره ببرد. البته مردم می توانند این میزان را یا به پول نقد تبدیل کرده و دریافت کنند و می توانند در بازار بورس به صورت ریال یا ارز سرمایه گذاری کنند.
سلام هم وطن ارجمند و گرامی
گفته اند سخنان دیشب ( مناظره دوم ) آقای پور محمدی درباره آقای جلیلی سخنان ترسناکی بود اما نبود چون ترس و لرز و نحس چنین تفکری را با تمام وجود در زندگی و سفره و معیشت و منزلت به سخره گرفته و کوچک شده مان لمس کرده و دیده ایم؛
آقای پور محمدی حقیقتی را گفت که جمع بسیاری از مردم کشور ما یا نمی دانستند یا خود را به ندانستن می زدند . خیلی ها فقط و فقط و بدون شناخت از شرایط و علت و معلول ها، دولت روحانی را بسیار ناکارآمد و ناتوان می دانند ما هم نمی گوییم همه چیز گل و بلبل بود اما مگر می گذاشتند این آقایان……..
اصلا قصد دفاع از آقای روحانی و دولت او را ندارم اما این یک سند از ده ها سند و دلیل محکم بود که عده ای در داخل به دلیل حسادت و کینه ورزی و قدرت طلبی نمی خواستند و نمی خواهند که کشور روی ریل مناسب تری برای رفاه، آرامش و آزادی حرکت نماید؛
الان هم هر ۴ کاندیدا از شش تا، با وقاحت و لجن پراکنی هر چه تمام، آن دولت را می کوبند و می گویند ما شاهکار کرده ایم و می کنیم و متاسفانه بخش زیادی از مردم آلزایمر گرفته، انگار نه انگار که در این سه سال علیرغم چپاول سرمایه های ملی و معدنی با واگذاری ارزان به دیگران، یکدست بودن و حمایت حداکثری حاکمیت، نهاد های مختلف و صدا و سیما چقدر وضعیت بدتر و بدتر شده و با ادامه احتمالی روند حال حاضر توسط همین تفکر، مطمئنا ما به قهقرا خواهیم رفت.
مردم شریف ایران لطفا خارج از مطلق انگاری ها و آیده آلی اندیشیدن و به دور از گله مندی ها و دردمندی های گذشته، فقط همین دفعه با صندوق قهر نکرده و بیایید با حضور و مشارکت قوی و دعوت از دیگران به این روند پایان داده و پس از استقرار دولت جدید نیر هم حامی و پشتیبان باشیم هم منتقد و مطالبه گر؛ اما همزمان تلاش کنیم دولت جدید عملکرد خوب و مثبتی داشته باشد. انشالله
برای ایران ، برای ایرانیان
برای امروز، فردا و فردا ها
با دکتر پزشکیان
در کجای زمانه ایم
این که خیال شود با فرض، پایداری استراتژی ملی و ساختار اجرایی کنونی حکومت، پزشکیان توانایی خارج ساختن ایران و ایرانیان را از دور و تسلسل کمتر توسعه یافتگی دارد، آرزویی کمتر دست یافتنی است. نه مسعود پزشکیان، که حتی اوباما، آنجلا مرکل، اردوغان و ماهاتیر محمد سابق و حتی مجمع اینان نیز توانایی فعلیت بخشیدن به چنین هدفی را ندارند. ولی کم نیستند مفسرینی که از درک احتمال اثرات تجمیع و درهم تنیدگی، همه 21 رخدادی که چند سال است در فضای داخلی و فضا های پیرامونی ایران آغاز شده و همچنان پیشرونده است بر حیات ملی ایران، غافلند. مثل استمرار و احتمال گسترش جنگ غزه، گسترش نبرد اوکراین و تبدیلش به جنگ ناتو روسیه ، پیمان مشارکت اتمی مسکو پیونگ یانگ، شعله ور شدن دریای چین جنوبی، برخورد روسیه ناتو در شمالگان، شروع دوباره جنگ در قفقاز جنوبی، احتمال درگیر شدن طالب ها و پاکستان و قس علیهذا. افزون بر این چه کسی است که خیال کند جمهوری اسلامی، بدون تغییر دادن استراتژی ملی و ایضا سیاست خارجی و دگرگون سازی ساختار اجرایی برای چابک سازی در تصمیم گیری و تمرکز زدایی و… تهران توانایی حتی اندکی برای چیرگی بر ابر چالش هایی مانند کمبود فاحش سرمایه گذاری در رشد تولید، ورشکستگی صندوق های بازنشستگی، استاندارد سازی شبکه های آب و فاضلاب، ویرانی محیط زیست و … را داراست ؟!
تا جایی که به من بر میگردد، با وجود چنین فضا هایی، با فرض کردن هدف پاسداری از بقا و امنیت ملی، از پزشکیان بیشینه دو کار برخواهد آمد:
۱- با تشکیل کابینه ای طراز اول با بهره گیری از کارآمدان رئالیست و ایستادگی در برابر هر گونه تحمیل، دیوار ستبر بی اعتمادی بین مردم دولت حکومت را در کشتی رو به آشفتگی منطقه ای پاسدار بوده و موجبات ترمیم قدرت اخلاقی (میزان دلبستگی مردم به میهن و مدیران) خواهد شد. به گمانم پزشکیان دستکم تا جایی که به شمال باختری بر می گردد، در این هدف موفق خواهد بود؛
۲- ترمیم سیاست خارجی و آشتی فراگیر با جهانیان با تمرکز بر تجدید مناسبات با ایالات متحده آمریکا و بازگشایی سفارتین و مشارکت دادن ایران در نهادها و تشکیلات منطقه ای و جهانی. آشکار است که زدایش تحریم ها، پرکاه چنین رویکرد خواهد بود.
چنان چه پزشکیان تنها همین دو را محقق سازد، ممتازترین مدیر 45 ساله خواهد بود. خوب است باور کنیم که توانایی محقق سازی این دو هدف در مسعود پزشکیان هست. هیچ گمانی ندارم،کاری را که هاشمی، خاتمی و روحانی از انجامش عاجز ماندند، در دوره پزشکیان به تحقق خواهد رسید.
ایلام قلم / امام جمعه بدره در خطبه های نماز جمعه امروز این شهر در سخنانی که به هیچ وجه نباید از تریبون نماز جمعه بیان می شدند به شدت علیه دکتر مسعود پزشکیان موضع گرفته و انتقادات تندی را بیان کرده است ، این در حالی است که ائمه جمعه از جانب داری کاندید اها منع شده و آنها تنها وظیفه دارند مردم را به مشارکت در انتخابات دعوت کنند …
سخن کوتاه ، یک سوال از حضرت حجت الاسلام و المسلمین کریمی تبار به عنوان نماینده ولی فقیه در استان داریم ، مگر غیر از این است که پیامبر اهمیت نماز جمعه را فقط به خاطر ایجاد یک نماد برای وحدت تمام مسلمین پر رنگ تر بیان نموده اند ؟ مگر غیر از این است که طبق فرموده رهبر انقلاب ائمه جمعه و در تریبون نماز جمعه نباید له یا علیه هیچ یک از کاندیداها سخنی بیان نمایند ؟ دلیل اینگونه رفتار ها چیست؟ از شما به عنوان پدر معنوی جامعه ی ایلامی درخواست داریم تذکرات لازم را در این خصوص داده و امام جمعه بدره را توجیه کنید که با این گونه اظهار نظر ها نه جامعه را ملتهب کنند و نه بی طرفی تریبون نماز جمعه را زیر سوال ببرند …
مرحوم رییسی سه سال رئیس جمهور ایران بود ، همه ما از بابت اتفاق تلخی که برای ایشان افتاد اندوهگین شدیم ، اما این اتفاق و این ناراحتی نمی تواند دلیلی برای نادیده گرفتن مشکلات دولت سیزدهم و فشاری که به مردم وارد شد باشد ، مردم ما آگاه هستند ، با گوشت و پوست خود فشار های اقتصادی و معیشتی را در حالی لمس کردند که بسیاری از وابستگان دولت و اطرافیانشان در رفاه کامل قرار داشته و درد و رنج مردم و مچاله شدن سفره هایشان را ندیدند …
خلاصه ای از بخش دوم سخنان دکتر قالیباف در مناظره سوم:
حل مشکلات مرتبط با بدحجابی با تنش و خشونت قطعا محکوم
حتما بد پوششی و بی حجابی آفت خانواده و جامعه است و نباید اجازه دهیم این اتفاق بیفتد اما مهم این است که چگونه؟
لایحه عفاف و حجاب هنوز به قانون تبدیل نشده و در مسیر خود قرار دارد. اما همه قسمت های این قانون به سمت کار های ایجابی حرکت کرده است. مشکلات را نباید با تنش و خشونت حل کنیم که قطعا محکوم است. اما وقتی مسئولان مربوطه، جامعه و خانواده دغدغه ندارند این اتفاق ها می افتد.
……………………………………………………………
اتفاقاتی که در برخورد با بدحجابی می افتد را نمی پسندیم و جلوی آنها باید گرفته شود . امروز 32 دستگاه، مسئول در این حوزه هستند که نقش فرهنگی و پیشگیری دارند اما کار خود را انجام نمی دهند و در نهایت پلیس است که ناچار می شود ورود کند و اتفاقاتی می افتد که هیچ کدام ما نمی پسندیم البته باید جلوی چنین رفتارهایی گرفته شود.
……………………………………………………………
تصویب قوانین خاص در حوزه زنان در مجلس انقلابی
در مجلس یازدهم قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را بعد از 15 سال بلاتکلیفی به سرانجام رساندیم. لایحه مبارزه با خشونت علیه زنان در کمیسیون های تخصصی تصویب کردیم و در دستور کار صحن مجلس قرار دارد تا مراحل بعدی آن طی شود.
……………………………………………………………
مدیریت شهر تهران با نگاهی زنانه و به دور از نگاه های مردسالارانه
در شهردار تهران مرکز مداخله برای زنان را ایجاد کردم که اگر یک مرد ناجوانمردی همسر و یا دخترش را از منزل بیرون کرد، او جایی داشته باشد و بتواند با کارشناسان حل مسئله خود را دنبال کند. همچنین مرکز شهدخت را برای اوقات فراغت دختران و مرکز شهربانو وپارک بانوان را برای اوقات فراغت زنان راه اندازی کردیم.
همان زمان در همه محله ها مهدکودک هایی گذاشتیم که زنان حداقل دو ساعت کودک را آنجا بگذارند و به زندگی خود برسند. همچنین به موضوع ورزش زنان توجه کردیم.
به صورت کلی شهر را با نگاهی زنانه به دور از نگاه مردسالارانه مدیریت کردیم.
……………………………………………………………
زنان سرپرست خانوار را با ایجاد ۱۲۰ مرکز توانمند کردیم
زنان سرپرست خانوار، نقش پدر، همسر و مسئول اقتصاد خانواده را دارند. ما آنها را به شدت در حوزه اقتصاد، توانمند کردیم و بیش از 120 مرکز برای آنها ایجاد شد تا در نهایت هر کدام از آنها در تولید پیشرفت کردند، کارآفرین شدند و امروز بیش از 200 کارگر دارند.
……………………………………………………………
زنان را در پلیس درجه دار کردیم/ جامعه هدف مال در برنامه هفتم توسعه خانواده است
ما در پلیس به گونه ای رفتار کردیم که زنان درجه دار شدند و با مسلط شدن به کارشان توانستند درجه نظامی بگیرند. امروز هم در برنامه هفتم جامعه هدف ما خانواده است و در پیش بینی هایی که انجام دادیم، تأکید داریم که سفره خانواده کوچک نشود چون باید زنان خانواده را مورد حمایت قرار دهیم.
یاداشت ۱ از دکتر تیموچین تبریزی
این روز ها تصمیم گرفتن بسیار دشوار است. بی خیالی و بی تفاوتی دلایل خودش را دارد و کنشگری نیز دلایل خودش را. باید سبک و سنگین کرد. سال هاست دلشکسته و مایوس و منزوی هستیم. همه اینها دلایلی دارند که حتی مردم کوچه بازار هم آگاهی نسبی نسبت به این رنج مشترک دارند. اندوه سنگینی بر قلب جامعه جاریست. تعامل مان با جهان مدرن نزدیک صفر است. ارزش پول ملی رکود سنگینی را تحمل می کند. دختران و زنان جامعه بهای آزادی را با خون و جان می پردازند. جوانان مشکل مسکن دارند مشکل ازدواج دارند. هنرمندان در نشر اندیشه و خلق زیبایی دچار مصیبت سانسورند و استعداهاشان مهر و موم شده است و حوزه فرهنگ و تفکر تعطیل شده است. ملل تحت ستم افکار شوونیستی و نژاد پرستانه در زندان ها و با محاکمه های غیر علنی فرسوده گشته اند . زبان های زنده در جغرافیای این مرز و بوم در حال احتضارند. در این سال های سیاه فقدان امنیت و آزادی و رفاه و نخبه کش به هیچ «چه باید کرد؟» پاسخ خردمندانه ای ارائه نشده است. هیچ عملکردی منجر به خوب شدن حال توده عام و خاص جامعه نگشته است. حال هیچ کدام از ما خوب نیست. غارتگران و دزدها و بی عرضه های قمه زن و کلاش ها و بی مخان عربده کش به ترانه و سرود و غرورند. جوانان هوس هجرت کرده اند. نمی خواهند مانند پدرانشان و مادرانشان به تماشای تباه شدن زندگی شان بنشینند و در صف انزوا و مرگ چانه زنی عده ایی بی سواد سوار بر اریکه قدرت و ثروت را بشنوند و به نوبت تباه شوند و بمیرند…..من جناب آقای دکتر پزشکیان را از نزدیک می شناسم . ایشان مردی دانا و شریف و جسورند. شاید شناسنامه ی خیلی ها مثل من در این سال های خفقان سفید و بی مهر رکن دموکراسی باشد ولی هرگز بی تفاوتی را راه حل نمی دانم. هر جا که لازم بوده کنشگری را به سکوت ترجیح داده ام. دل به دریا زده ام تا از این مرد شریف پشتیبانی کنم. هر چند که می دانم شرافت و صداقت ایشان شاید به یغمای دزدان سرگردنه ی دغل بازان تزویر و قدرت مطلق برود. باری امیدوارم که هرگز چنین نشود .
دکتر تیموچین تبریزی
Профессиональный сервисный центр по ремонту бытовой техники с выездом на дом.
Мы предлагаем: сервис центры бытовой техники москва
Наши мастера оперативно устранят неисправности вашего устройства в сервисе или с выездом на дом!
رقبای انتخاباتی پزشکیان برای حمله به او تهمت پان تورکی میزنند. این اتهامی است که به وفور از طرف جریان ایرانشهری و پان فارسی به منتقدان زده می شود. تفکر پان ایرانیسیتی و ایرانشهری بر محور برتری نژادی و برتری قومیت آریایی بنا گردیده است. این جریان در معرفی خود به دیگران، از لفظ « نژاد پاک » آریایی استفاده میکند. آنجا که قوم و یا طایفه ای وجه تمایز خود با دیگر اقوام را « پاک » بودن میداند، یعنی در ضمیر ناخود آگاه خود، دیگر اقوام و نژادها را « ناپاک » می پندارد. تفکری که بر بنیان چنین روحیه و اندیشه ای برقرار است، طبیعی است که تمام « ناپاک » ها را، یعنی تمام دیگران و غیر خودیها را، یعنی تمام غیر آریایی ها را، پست تر از خود می شمارد. یعنی خود را برتر از دیگران فرض میکند. با صاحبان چنین تفکری نه، میشود، گفتگو کرد و نه آنان با گفتگو قانع میشوند.
از نظرگاه آسیب شناسی روانی افرادی که خود را برتر از دیگران فرض میکند، چون در عرصه واقعیت مجبور می شوند برخلاف میل درونی خود با دیگران و غیر خودی ها از جایگاهی برابر و یکسان وارد تعامل اجتماعی شوند، از درون می شکنند، در نتیجه خود بخود تبدیل به آسیب دیگان روحی روانی می شوند که نیاز به درمان روانی دارند. تفکر ایرانشهری و پان فارسی زائیده چنین سویه ای از آسیب دیدگی روحی روانی است.
این نوع از آسیب دیدگی روانی در تفکر داشناکسیون ارامنه نیز به چشم میخورد. داشناک های ارمنی خود را ارباب و مالک سرزمین های وسیعی از خاک منطقه فرض می کنند و مبنای تفکر دولتداری خود را بر این خود بزرگ پنداری قرار میدهند. اما در عرصه رئال مجبور هستند، در بخش کوچکی از این منطقه زندگی را بسر کنند. همین مجبوریت در پذیرش واقعیت، آنها را تبدیل به آسیب دیدگان روحی روانی میکند، که نیازمند درمان روانی هستند.
شاید بتوان در هم تنیدگی احساسات ضد تورکی ارامنه داشناک با تفکرات ضد تورکی ایرانشهری و پان فارسی را از این دیدگاه معنا کرد. اینکه پان فارسها بر خلاف مصالح عالیه کشور و مملکت ایران در قفقاز، به جای آزربایجان مسلمان به ارمنستان نامسلمان کمک میکنند، ریشه در همین سرخوردگی روانی دارد.
اینک در ایران پزشکیان تورک زبان و نه « پان تورک » در رقابت های انتخاباتی آنهم در سطح ریاست جمهوری حضور دارد. پزشکیان تورک بودن خود را پنهان نمیکند و خود را شهروند درجه دوم ایرانی فرض نمی کند. او به صراحت میگوید که من تورک هستم. از دیدگاه آسیب دیدگان روانی پان فارسی همین صراحت لهجه پزشکیان آزار دهنده می نماید. روح و روان یک عنصر پان فارس زمانی خطر را از خود دور میداند که غیر فارسها خود را فارس بدانند و یا در مقابلشان از جایگاهی فروتر با او سخن بگویند و وارد تعامل شوند. اما پزشکیان چنین نمی کند. پزشکیان تورک بودنش را انکار نمی کند و از جایگاه فروتر سخن نمی گوید. پس, از دیدگاه یک عنصر پان فارس مشروع است که بر علیه پزشکیان از هر ترفند رذیلانه ای فایده برد. راحت ترین و در دسترس ترین تهمت، همین اتهام پان تورک بودن است.
هیچ جوابی نمی توان به این تهمت ناجوانمردانه داد. این آسیب دیدگی روانی در عنصر پان فارسی درمان کوتاه مدت ندارد.
حسن ارک ۱۴۰۳/۳/۳۱
مناظره دوم ( 31خرداد ) صحنه آماج حملات به دکتر پزشکیان خواهد بود!
دکتر حامد صمد لویی ( پژوهشگر علوم سیاسی )
با توجه به استقبال گسترده مردم از مواضع و مشاوران ارشد دکتر پزشکیان طبیعی است نامزد های جریان اصولگرا به منظور مقابله با سونامی نامزد پیشتاز در مناظره دوم که قرار است پیرامون مسائل اقتصادی باشد کمال استفاده را ببرند تا سرعت مهار نشدنی کمپین را بگیرند.
در همین ارتباط با توجه به استقبال سرد اصولگرایان از نامزد های پایین جدول دست زاکانی و قاضی زاده هاشمی باز تر به نسبت جلیلی و قالیباف است.
زاکانی و قاضی زاده هاشمی که در نظر سنجی ها رقابت تنگاتنگی در پایین جدول دارند گزینه ای جز ادامه روند چند سال اخیر که همان رویکرد های سلبی است پیش رو ندارند تا با یک تیر دو نشان بزنند.
از طرفی موقعیت خود را در جایگاهی که دارند را حفظ و ارتقا دهند و از سوی دیگر سهم بیشتری از قدرت را در مناسبات انتصابی آینده تعریف نمایند.
قاضی زاده هاشمی و زاکانی چه تا ۸ تیر بمانند چه انصراف دهند به دلیل استقبال سرد از آنها تاثیری در سبد آرای جلیلی و قالیباف نخواهند گذاشت.
آنسوتر فضا برای جلیلی و قالیباف متفاوت است انصراف هر یک به نفع دیگری شانس حضور در مرحله دوم انتخابات را برایشان فراهم خواهد کرد در غیر اینصورت شکست سنگینی در همان مرحله اول انتخابات در انتظار آنهاست.
به همین دلیل جلیلی با حمله به دکتر ظریف و قالیباف با انتقاد از دکتر پزشکیان نقش سوپر انقلابی ایفا می نمایند تا از این طریق به شبکه حامیان القا کنند دیگر نامزد اصولگرایان را متقاعد به انصراف نمایند.
اما سعه صدر ، تسلط و کظم غیظ دکتر پزشکیان برگ برنده وی در مناظره دوم خواهد بود.
این در حالی است که تورم پاشنه آشیل مساله اقتصادی است که امشب قرار است پیرامون آن مناظره برگزار شود مساله ای که قالیباف در حوزه داخلی( مجلس یازدهم ) و جلیلی در حوزه خارجی ( تحریمها ) در سیاست های مهار آن طی چند سال اخیر که در حوزه تصمیم گیری بوده اند ضعف نشان داده اند.
دکتر پزشکیان و مشاوران ارشد ایشان بهتر از هر کسی می دانند که رقیب نه نامزد های اصولگرای تکراری سالهای اخیر بلکه عدم مشارکت مردم مخصوصا طبقه متوسط شهری مدرن در انتخابات ۸ تیر است.
با این حال نشانه هایی در فضای مجازی قابل رصد است که این طبقه موثر در کنار آحاد جامعه در تهران، تبریز، اصفهان، شیراز، رشت، مشهد، یزد و گرگان فعال شده و اراده جدی برای انتخاب دکتر پزشکیان دارد.
به طور حتم ادامه روند منطقی دکتر پزشکیان در مناظرات وضعیت سبد رای وی را پر طمطراق خواهد کرد کما اینکه بدنه اجتماعی که دور قبل به شهید رئیسی رای دادند نیز در کنار اکثریت جامعه تحول خواه به صف حامیان نامزد پیشتاز چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری (( دکتر مسعود پزشکیان)) خواهند پیوست.
بسم الله الرحمن الرحیم
« انتخابات تکرار مکرری است که تکرارش بدون توجه به دستاورد های آن ضرورتی غیر قابل انکار است !! »
نزدیک به پنج دهه است در کشور انتخابات جور وا جور برگزار میگردد یعنی میانگین حدوداً هر سال یک انتخابات !!
برخی از عزیزان معتقدند تکرار مکرر انتخابات ها که چیزی جز وعده و وعید های رنگارنگ حاصلی به همراه نداشته و هیچ تأثیری در بهبود معیشت، فرهنگ ، هنر ، اقتصاد ، سیاست روابط بین المللی ، آزادی های فردی و اجتماعی و سیاسی ندارد ، ضرورتی برای حضور ندارد !!
برخی از جوانان می پرسند در کشوری که جوانان آن فاقد یک شغل حداقلی و از حداقل پولی برای ودیعه مسکن محرومند انتخابات چه مفهومی دارد !؟
خیلی های دیگر سوال میکنند در حالیکه در کشور نگاه حذفی و بگیر و ببند ها به یک باور و راهکار تبدیل شده و هر نقد و مطالبه گری از ناحیه مردم ، اغتشاش محسوب و جوابی جز چماق و ضرب و شتم و زندان و گاها کشته شدن ندارد، چرا باید به پای صندوق های رأی آمد !!؟
و عدهای به رفتار های هنجار شکن و غیر قانونی برخی اشاره می کنند و می گویند در کشور ما عده ای خودسر هستند بدون توجه به مصالح مردم و منافع ملی کشور هر از چند گاهی از درو دیوار سفارتخانه ها بالا می روند و کشور را وارد چالش های فراوان مینمایند ، آیا با وجود این وضعیت و دهها مورد اینچنینی باز هم حضور در انتخابات موضوعیتی دارد !!؟
اما ما در جواب جوانان عزیز میگوییم درست است این اتفاقات تلخ و ناگوار و پر هزینه که هزینه های هنگفت مادی و معنوی زیادی بر کشور تحمیل کرده و بعضاً ایران بزرگ را از تکنولوژی های روز دنیا محروم نموده و مارا از بازارهای بزرگ دور گذاشته وجود دارد ،!!
درست است نگاه حذفی و رد صلاحیت های فرزندان دانشمند و برومند کشور نفس کشور را در آستانه قطع قرار داده و شادی و نشاط که جزو لاینفک زندگی ایرانیان بوده را از مردم گرفته اند،
همه میدانیم فلسفه انتخابات ایجاد تغییر و بهبودی اوضاع میباشد که با نگاه انحصاری این فرصت را چنان محدود کرده اند که حداقل آثاری از دلایل وجودی آن به چشم نمیآیدا!!
اما با علم و باور به نظرات و سوالات شما جوانان و با آگاهی از تمام حصار های کشیده شده و مرزبندی ها و انسداد های موجود ، خواهش و تمنای ما از شما عزیزان مشارکت و حضور در انتخابات ولو در حداقل ترین سطح ممکن میباشد ،
جوانان عزیز ، دختران و پسران ایلامی ، ما چندین سال قهر کردیم و دیدیم در نبود ما چه بلایی سر اندک زیر ساخت های کشور آمد و دیدیم آنچه را که نباید میدیدیم ،
امروز فرصتی منحصر بفرد و طلایی است و باید همه با هم با حضور و مشارکت حداکثری بن بست های موجود را بشکنیم ، یقیناً با آمدن شما عزیزان هیچ دختری در غربت کشته نخواهد شد ، هیچ فریادی خفه نخواهد گشت ، هیچ آزاده ای به بند کشیده نخواهد شد و ایران با تمام زیبایی هایش مثل همیشه مال ایرانیان خواهد ماند ، اگر میخواهیم فریاد ، فریادهای به حصر کشیده کروبی و موسوی و رهنورد و تاجزاده و زیباکلام و سایر عزیزان در بند باشیم باید بیاییم ، اگر میخواهیم به ندای سید مقتدر و مظلوم جناب آقای سید محمد خاتمی لبیک گوییم باید بیاییم ،
عزیزان عدالت و توسعه و بالندگی و آسایش و آرامش در آمدن است ، جوانان گرانقدر شادی و نشاط آبادانی و رونق اقتصادی و آزادی های سیاسی و اجتماعی در آمدن است ، ما راهی جز آمدن نداریم اگر نیاییم دیگرانی خواهند آمد که نه دغدغه توسعه و پیشرفت کشور دارند و نه به حداقلهای آزادی و حقوق شهروندی و حقوق بشر و دموکراسی و معتقدند ، آنها غیر از به بند کشیدن و انسداد و خفه کردن صدا ها هنری دیگر ندارند ، آنها با تنوع و گوناگونی وتکثر سر ستیز دارند ، آنها با رفاه و آسایش و راحتی مردم مخالفند ، مردم عزیز و جوانان گرامی بیایید تا فتح الفتوح دوم خرداد سال 76 را در هشتم تیرماه سال 1403 تکرار کنیم ،
منتظر قدوم رهایی بخشتان در ستاد های انتخاباتی دکتر پزشکیان هستیم.
والسلام
برادرتان محمدرضا مروارید.
رئیس ستاد دکتر پزشکیان دراستان
ایلام
پیش بینی تعیین استاندارد برای استفاده از یارانه بنزین جهت رعایت عدالت
دکتر قالیباف:
44 درصد مردم ما خودرو ندارند و بنزین نمی گیرند اما یک خانواده 4 نفره، 6 خودرو دارد از این رو ممکن است یک خانواده برخوردار 140 میلیون در سال یارانه بنزین دریافت کند در حالی که خانواده محروم یک ریال هم یارانه نمی گیرد لذا استانداردی باید مشخص شود تا هر خانواده ای کمتر از آن میزان، مصرف کرد آن را به خودش بازگردانیم و اختیار هم باید در اختیار مردم باشد و خود آنها تصمیم بگیرند به این صورت که این میزان متر مکعب گاز، بنزین یا برق را با هم تبادل کنند و ما نیز سکویی برای این تبدیل در نظر گرفته ایم.
—————–
محمد باقر قالیباف
دولت خدمت و پیشرفت
خلاصه ای از بخش دوم مناظره دکتر محمد باقر قالیباف:
فاصله حقوق ثابت افراد باید همزمان با افزایش تورم جبران شود
ما باید فاصله حقوق افراد و کارکنانی که حقوق ثابت دارند را همزمان با افزایش تورم جبران کنیم تا سبد خانوار کوچک نشود. برخی از مردم اصلا امکان کار کردن ندارند لذا دولت باید زندگی آنها را به صورت صد در صد تأمین کند چرا که زندگی برخی از آنها حتی با توانمند سازی درست نمی شود.
………………………………………………………………
لزوم اصلاح بیمه فراگیر افراد در حوزه نظام تأمین اجتماعی چند لایه . ما تا آخر برنامه هفتم توسعه باید بتوانیم بیمه فراگیر افراد را در حوزه نظام تأمین اجتماعی چند لایه درست کنیم. تا آن زمان هم باید در سال جاری، مشکلات را برای افرادی که در فقر مطلق یا زیر خط فقر قرار دارند و یا معیشت آنها ضعیف شده، جبران کنیم.
………………………………………………………………
مصرف انرژی میان خانواده ها یک به 22 است / لزوم اصلاح هدفمند روش ها . امروز درآمد دهک های پایین نسبت به دهک های بالا، یک به چهارده است. در حوزه ثروت، دهک های بالا 45 برابر دهک های پایین ثروت دارند. انرژی در حوزه انفال است. مصرف انرژی میان خانواده ها یک به 22 است یعنی برخی خانواده ها 22 برابر خانواده دیگری انرژی استفاده می کنند که عین بی عدالتی و ظلم در انفال است و باید به سرعت اصلاح شود. اصلاح هم باید هدفمند باشد.
………………………………………………………………
پیش بینی تعیین استاندارد برای استفاده از یارانه بنزین جهت رعایت عدالت . 44 درصد مردم ما خودرو ندارند و بنزین نمی گیرند اما یک خانواده 4 نفره، 6 خودرو دارد از این رو ممکن است یک خانواده برخوردار 140 میلیون در سال یارانه بنزین دریافت کند در حالی که خانواده محروم یک ریال هم یارانه نمی گیرد لذا استانداردی باید مشخص شود تا هر خانواده ای کمتر از آن میزان، مصرف کرد آن را به خودش بازگردانیم و اختیارهم باید در اختیار مردم باشد و خود آنها تصمیم بگیرند به این صورت که این میزان مترمکعب گاز، بنزین یا برق را با هم تبادل کنند و ما نیز سکویی برای این تبدیل در نظر گرفته ایم.
………………………………………………………………
کیک اقتصادی را باید بزرگ کنیم تا درآمدهای پایدار خانواده ها تداوم یابد . بازار مشترک برای حوزه مربوط به انرژی در بورس ایجاد می شود که مردم بتوانند در صورت تمایل از این روش استفاده کنند به این صورت که اگر مردم به شیوه ریالی یا به شیوه ارزی که تشخیص با خودشان است بتوانند در بورس سرمایه گذاری کند.
ما دنبال سرمایه گذاری ارزی مردم هستیم بنابراین کسی که دنبال صرفه جویی مصرف گاز است می تواند این میزان صرفه جویی را در بخش بورس به صورت تبدیل کردن به ریال یا از طریق عرضه کردن بهره ببرد. البته مردم می توانند این میزان را یا به پول نقد تبدیل کرده و دریافت کنند و می توانند در بازار بورس به صورت ریال یا ارز سرمایه گذاری کنند.
—————–
محمد باقر قالیباف
دولت خدمت و پیشرفت
سلام هم وطن ارجمند و گرامی
گفته اند سخنان دیشب ( مناظره دوم ) آقای پور محمدی درباره آقای جلیلی سخنان ترسناکی بود اما نبود چون ترس و لرز و نحس چنین تفکری را با تمام وجود در زندگی و سفره و معیشت و منزلت به سخره گرفته و کوچک شده مان لمس کرده و دیده ایم؛
آقای پور محمدی حقیقتی را گفت که جمع بسیاری از مردم کشور ما یا نمی دانستند یا خود را به ندانستن می زدند . خیلی ها فقط و فقط و بدون شناخت از شرایط و علت و معلول ها، دولت روحانی را بسیار ناکارآمد و ناتوان می دانند ما هم نمی گوییم همه چیز گل و بلبل بود اما مگر می گذاشتند این آقایان……..
اصلا قصد دفاع از آقای روحانی و دولت او را ندارم اما این یک سند از ده ها سند و دلیل محکم بود که عده ای در داخل به دلیل حسادت و کینه ورزی و قدرت طلبی نمی خواستند و نمی خواهند که کشور روی ریل مناسب تری برای رفاه، آرامش و آزادی حرکت نماید؛
الان هم هر ۴ کاندیدا از شش تا، با وقاحت و لجن پراکنی هر چه تمام، آن دولت را می کوبند و می گویند ما شاهکار کرده ایم و می کنیم و متاسفانه بخش زیادی از مردم آلزایمر گرفته، انگار نه انگار که در این سه سال علیرغم چپاول سرمایه های ملی و معدنی با واگذاری ارزان به دیگران، یکدست بودن و حمایت حداکثری حاکمیت، نهاد های مختلف و صدا و سیما چقدر وضعیت بدتر و بدتر شده و با ادامه احتمالی روند حال حاضر توسط همین تفکر، مطمئنا ما به قهقرا خواهیم رفت.
مردم شریف ایران لطفا خارج از مطلق انگاری ها و آیده آلی اندیشیدن و به دور از گله مندی ها و دردمندی های گذشته، فقط همین دفعه با صندوق قهر نکرده و بیایید با حضور و مشارکت قوی و دعوت از دیگران به این روند پایان داده و پس از استقرار دولت جدید نیر هم حامی و پشتیبان باشیم هم منتقد و مطالبه گر؛ اما همزمان تلاش کنیم دولت جدید عملکرد خوب و مثبتی داشته باشد. انشالله
برای ایران ، برای ایرانیان
برای امروز، فردا و فردا ها
با دکتر پزشکیان
در کجای زمانه ایم
این که خیال شود با فرض، پایداری استراتژی ملی و ساختار اجرایی کنونی حکومت، پزشکیان توانایی خارج ساختن ایران و ایرانیان را از دور و تسلسل کمتر توسعه یافتگی دارد، آرزویی کمتر دست یافتنی است. نه مسعود پزشکیان، که حتی اوباما، آنجلا مرکل، اردوغان و ماهاتیر محمد سابق و حتی مجمع اینان نیز توانایی فعلیت بخشیدن به چنین هدفی را ندارند. ولی کم نیستند مفسرینی که از درک احتمال اثرات تجمیع و درهم تنیدگی، همه 21 رخدادی که چند سال است در فضای داخلی و فضا های پیرامونی ایران آغاز شده و همچنان پیشرونده است بر حیات ملی ایران، غافلند. مثل استمرار و احتمال گسترش جنگ غزه، گسترش نبرد اوکراین و تبدیلش به جنگ ناتو روسیه ، پیمان مشارکت اتمی مسکو پیونگ یانگ، شعله ور شدن دریای چین جنوبی، برخورد روسیه ناتو در شمالگان، شروع دوباره جنگ در قفقاز جنوبی، احتمال درگیر شدن طالب ها و پاکستان و قس علیهذا. افزون بر این چه کسی است که خیال کند جمهوری اسلامی، بدون تغییر دادن استراتژی ملی و ایضا سیاست خارجی و دگرگون سازی ساختار اجرایی برای چابک سازی در تصمیم گیری و تمرکز زدایی و… تهران توانایی حتی اندکی برای چیرگی بر ابر چالش هایی مانند کمبود فاحش سرمایه گذاری در رشد تولید، ورشکستگی صندوق های بازنشستگی، استاندارد سازی شبکه های آب و فاضلاب، ویرانی محیط زیست و … را داراست ؟!
تا جایی که به من بر میگردد، با وجود چنین فضا هایی، با فرض کردن هدف پاسداری از بقا و امنیت ملی، از پزشکیان بیشینه دو کار برخواهد آمد:
۱- با تشکیل کابینه ای طراز اول با بهره گیری از کارآمدان رئالیست و ایستادگی در برابر هر گونه تحمیل، دیوار ستبر بی اعتمادی بین مردم دولت حکومت را در کشتی رو به آشفتگی منطقه ای پاسدار بوده و موجبات ترمیم قدرت اخلاقی (میزان دلبستگی مردم به میهن و مدیران) خواهد شد. به گمانم پزشکیان دستکم تا جایی که به شمال باختری بر می گردد، در این هدف موفق خواهد بود؛
۲- ترمیم سیاست خارجی و آشتی فراگیر با جهانیان با تمرکز بر تجدید مناسبات با ایالات متحده آمریکا و بازگشایی سفارتین و مشارکت دادن ایران در نهادها و تشکیلات منطقه ای و جهانی. آشکار است که زدایش تحریم ها، پرکاه چنین رویکرد خواهد بود.
چنان چه پزشکیان تنها همین دو را محقق سازد، ممتازترین مدیر 45 ساله خواهد بود. خوب است باور کنیم که توانایی محقق سازی این دو هدف در مسعود پزشکیان هست. هیچ گمانی ندارم،کاری را که هاشمی، خاتمی و روحانی از انجامش عاجز ماندند، در دوره پزشکیان به تحقق خواهد رسید.
تریبون نماز جمعا باید محور وحدت باشد
موضع گیری امام جمعه بدره علیه مسعود پزشکیان
ایلام قلم / امام جمعه بدره در خطبه های نماز جمعه امروز این شهر در سخنانی که به هیچ وجه نباید از تریبون نماز جمعه بیان می شدند به شدت علیه دکتر مسعود پزشکیان موضع گرفته و انتقادات تندی را بیان کرده است ، این در حالی است که ائمه جمعه از جانب داری کاندید اها منع شده و آنها تنها وظیفه دارند مردم را به مشارکت در انتخابات دعوت کنند …
سخن کوتاه ، یک سوال از حضرت حجت الاسلام و المسلمین کریمی تبار به عنوان نماینده ولی فقیه در استان داریم ، مگر غیر از این است که پیامبر اهمیت نماز جمعه را فقط به خاطر ایجاد یک نماد برای وحدت تمام مسلمین پر رنگ تر بیان نموده اند ؟ مگر غیر از این است که طبق فرموده رهبر انقلاب ائمه جمعه و در تریبون نماز جمعه نباید له یا علیه هیچ یک از کاندیداها سخنی بیان نمایند ؟ دلیل اینگونه رفتار ها چیست؟ از شما به عنوان پدر معنوی جامعه ی ایلامی درخواست داریم تذکرات لازم را در این خصوص داده و امام جمعه بدره را توجیه کنید که با این گونه اظهار نظر ها نه جامعه را ملتهب کنند و نه بی طرفی تریبون نماز جمعه را زیر سوال ببرند …
مرحوم رییسی سه سال رئیس جمهور ایران بود ، همه ما از بابت اتفاق تلخی که برای ایشان افتاد اندوهگین شدیم ، اما این اتفاق و این ناراحتی نمی تواند دلیلی برای نادیده گرفتن مشکلات دولت سیزدهم و فشاری که به مردم وارد شد باشد ، مردم ما آگاه هستند ، با گوشت و پوست خود فشار های اقتصادی و معیشتی را در حالی لمس کردند که بسیاری از وابستگان دولت و اطرافیانشان در رفاه کامل قرار داشته و درد و رنج مردم و مچاله شدن سفره هایشان را ندیدند …
خلاصه ای از بخش دوم سخنان دکتر قالیباف در مناظره سوم:
حل مشکلات مرتبط با بدحجابی با تنش و خشونت قطعا محکوم
حتما بد پوششی و بی حجابی آفت خانواده و جامعه است و نباید اجازه دهیم این اتفاق بیفتد اما مهم این است که چگونه؟
لایحه عفاف و حجاب هنوز به قانون تبدیل نشده و در مسیر خود قرار دارد. اما همه قسمت های این قانون به سمت کار های ایجابی حرکت کرده است. مشکلات را نباید با تنش و خشونت حل کنیم که قطعا محکوم است. اما وقتی مسئولان مربوطه، جامعه و خانواده دغدغه ندارند این اتفاق ها می افتد.
……………………………………………………………
اتفاقاتی که در برخورد با بدحجابی می افتد را نمی پسندیم و جلوی آنها باید گرفته شود . امروز 32 دستگاه، مسئول در این حوزه هستند که نقش فرهنگی و پیشگیری دارند اما کار خود را انجام نمی دهند و در نهایت پلیس است که ناچار می شود ورود کند و اتفاقاتی می افتد که هیچ کدام ما نمی پسندیم البته باید جلوی چنین رفتارهایی گرفته شود.
……………………………………………………………
تصویب قوانین خاص در حوزه زنان در مجلس انقلابی
در مجلس یازدهم قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را بعد از 15 سال بلاتکلیفی به سرانجام رساندیم. لایحه مبارزه با خشونت علیه زنان در کمیسیون های تخصصی تصویب کردیم و در دستور کار صحن مجلس قرار دارد تا مراحل بعدی آن طی شود.
……………………………………………………………
مدیریت شهر تهران با نگاهی زنانه و به دور از نگاه های مردسالارانه
در شهردار تهران مرکز مداخله برای زنان را ایجاد کردم که اگر یک مرد ناجوانمردی همسر و یا دخترش را از منزل بیرون کرد، او جایی داشته باشد و بتواند با کارشناسان حل مسئله خود را دنبال کند. همچنین مرکز شهدخت را برای اوقات فراغت دختران و مرکز شهربانو وپارک بانوان را برای اوقات فراغت زنان راه اندازی کردیم.
همان زمان در همه محله ها مهدکودک هایی گذاشتیم که زنان حداقل دو ساعت کودک را آنجا بگذارند و به زندگی خود برسند. همچنین به موضوع ورزش زنان توجه کردیم.
به صورت کلی شهر را با نگاهی زنانه به دور از نگاه مردسالارانه مدیریت کردیم.
……………………………………………………………
زنان سرپرست خانوار را با ایجاد ۱۲۰ مرکز توانمند کردیم
زنان سرپرست خانوار، نقش پدر، همسر و مسئول اقتصاد خانواده را دارند. ما آنها را به شدت در حوزه اقتصاد، توانمند کردیم و بیش از 120 مرکز برای آنها ایجاد شد تا در نهایت هر کدام از آنها در تولید پیشرفت کردند، کارآفرین شدند و امروز بیش از 200 کارگر دارند.
……………………………………………………………
زنان را در پلیس درجه دار کردیم/ جامعه هدف مال در برنامه هفتم توسعه خانواده است
ما در پلیس به گونه ای رفتار کردیم که زنان درجه دار شدند و با مسلط شدن به کارشان توانستند درجه نظامی بگیرند. امروز هم در برنامه هفتم جامعه هدف ما خانواده است و در پیش بینی هایی که انجام دادیم، تأکید داریم که سفره خانواده کوچک نشود چون باید زنان خانواده را مورد حمایت قرار دهیم.
—————–
#قالیباف
خدمت و پیشرفت
یاداشت ۱ از دکتر تیموچین تبریزی
این روز ها تصمیم گرفتن بسیار دشوار است. بی خیالی و بی تفاوتی دلایل خودش را دارد و کنشگری نیز دلایل خودش را. باید سبک و سنگین کرد. سال هاست دلشکسته و مایوس و منزوی هستیم. همه اینها دلایلی دارند که حتی مردم کوچه بازار هم آگاهی نسبی نسبت به این رنج مشترک دارند. اندوه سنگینی بر قلب جامعه جاریست. تعامل مان با جهان مدرن نزدیک صفر است. ارزش پول ملی رکود سنگینی را تحمل می کند. دختران و زنان جامعه بهای آزادی را با خون و جان می پردازند. جوانان مشکل مسکن دارند مشکل ازدواج دارند. هنرمندان در نشر اندیشه و خلق زیبایی دچار مصیبت سانسورند و استعداهاشان مهر و موم شده است و حوزه فرهنگ و تفکر تعطیل شده است. ملل تحت ستم افکار شوونیستی و نژاد پرستانه در زندان ها و با محاکمه های غیر علنی فرسوده گشته اند . زبان های زنده در جغرافیای این مرز و بوم در حال احتضارند. در این سال های سیاه فقدان امنیت و آزادی و رفاه و نخبه کش به هیچ «چه باید کرد؟» پاسخ خردمندانه ای ارائه نشده است. هیچ عملکردی منجر به خوب شدن حال توده عام و خاص جامعه نگشته است. حال هیچ کدام از ما خوب نیست. غارتگران و دزدها و بی عرضه های قمه زن و کلاش ها و بی مخان عربده کش به ترانه و سرود و غرورند. جوانان هوس هجرت کرده اند. نمی خواهند مانند پدرانشان و مادرانشان به تماشای تباه شدن زندگی شان بنشینند و در صف انزوا و مرگ چانه زنی عده ایی بی سواد سوار بر اریکه قدرت و ثروت را بشنوند و به نوبت تباه شوند و بمیرند…..من جناب آقای دکتر پزشکیان را از نزدیک می شناسم . ایشان مردی دانا و شریف و جسورند. شاید شناسنامه ی خیلی ها مثل من در این سال های خفقان سفید و بی مهر رکن دموکراسی باشد ولی هرگز بی تفاوتی را راه حل نمی دانم. هر جا که لازم بوده کنشگری را به سکوت ترجیح داده ام. دل به دریا زده ام تا از این مرد شریف پشتیبانی کنم. هر چند که می دانم شرافت و صداقت ایشان شاید به یغمای دزدان سرگردنه ی دغل بازان تزویر و قدرت مطلق برود. باری امیدوارم که هرگز چنین نشود .
دکتر تیموچین تبریزی
Профессиональный сервисный центр по ремонту бытовой техники с выездом на дом.
Мы предлагаем: сервис центры бытовой техники москва
Наши мастера оперативно устранят неисправности вашего устройства в сервисе или с выездом на дом!