پایگاه سراسری پاترا

کارزار کارکنان و بازنشستگان وزارت جهاد 

کارزار کارکنان و بازنشستگان وزارت جهاد 

پرسش های کلیدی از غلامرضا نوری قزلجه

مدت هاست که پرسنل وزارت جهاد کشاورزی در رده های مختلف این مجموعه با معضلات و چالش های عدیده دست به گریبان بوه و حتی با تغییر چند وزیر مطالبات این عزیزان همچنان به قوت خود باقی ست و لاینحل مانده است!

مطالبات و درخواست های کارکنان و بازنشستگان وزارت جهاد اگرچه بدیهی ست و مبنای منطقی و قانونی دارد اما آنقدر وخیم است که چندی پیش این عزیزان مجبور به برگزاری تجمع اعتراضی در ساختمان مرکزی این وزارتخانه شدند که البته نه تنها پاسخ شایسته ای به مطالباتشان داه نشد بلکه برای برخی از آنها دردسرهای جدی هم ایجاد گردید!

پس از اتمام چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و اعلام نام آقای غلامرضا نوری قزلجه از سوی دکتر پزشکیان به عنوان وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی ، پرسنل مذکور نیز کازاری سراسری راه اندازی کرده اند و طی آن ضمن دعوت از آقای نوری قزلجه در گروه تلگرامی ، سوالاتی را مطرح نموده اند که درخواست پاسخگویی از طرف وزیر پیشنهادی را دارند. د ادامه متن کامل این کارزار تقدیم حضور شما میشود!

باسمه تعالی

جناب آقای مهندس غلامرضا نوری قزلجه کاندیدای محترم پیشنهادی برای وزارت جهاد کشاورزی با سلام و احترام

ما کارکنان و بازنشستگان وزارت جهاد کشاورزی که در انتخابات اخیر ریاست جمهوری از جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان حمایت کرده ایم، پس از معرفی جنابعالی به مجلس شورای اسلامی جهت اخذ رأی،  علاقمند بوده و هستیم که با دیدگاه ها و برنامه هایتان در خصوص چالش های ریز و درشت بخش کشاورزی آشنا شویم .

 بر این اساس از جنابعالی دعوت کردیم در گروه تلگرامی با حضور حدود ۲۷ هزار نفر از کارکنان و بازنشستگان حضور پیدا کنید تا ضمن خوش آمدگویی ، شناخت اجمالی از شما پیدا کرده و در موارد ضروری به عنوان اصلی ترین مجریان سیاست های دولت در همه نقاط کشور به شما کمک نماییم، !

 اما در کمال تأسف پس از انتظار فراوان تا کنون ما را قابل ندانسته اید تا در بحث و گفتگوی ما شرکت فرمایید . بنابراین همچنان آن سوالات و علاقه به شنیدن نظراتتان در ذهن ما مانده و خواهشمندیم جهت افزایش آگاهی کلیه کارکنان از برنامه هایتان ما را نیز مطلع فرمایید.

اهم سوالات و چالش های کارکنان و بازنشستگان وزارت جهاد کشاورزی به شرح ذیل است:

۱- اولین سوال پیرامون تغییرات شدید اقلیمی جهانی است با توجه به گستردگی ابعاد جغرافیایی این پدیده و آثار مخرب آن بر کلیه زیرمجموعه های بخش کشاورزی و از جمله تغییر مدل بارش و اثرات مترتب آن بر سیل های ناخواسته یا خشکسالی ها و همچنین تغییر زمان بارش در فصول و تغییرات دمایی بر رشد و نمو گیاهان و تغییر نیاز آبی آن ها در زمان های مختلف، برنامه شما برای مدیریت اکوسیستمی در جهت نیل به پایداری تولید در کشاورزی چیست؟

۲- با توجه به ارتباط پیوسته بخش کشاورزی با جهان خارج و از جمله با کشورهای همسایه هم در تبادلات تجاری و اقدامات یکباره آنان مثلاً بستن مرزها و عدم پذیرش محصولات کشاورزی و با تاکید بر تره بار که امکان انبار داری آن مشکل بوده و سبب ضرر و زیان به تولید کنندگان می شود ، در این خصوص چه برنامه ای دارید ؟ 

۳_  دولت ما با بستن آب از سرشاخه های هیرمند و خشک شدن هامون در سیستان و بلوچستان توسط دولت مستقر افغانستان مواجه است ،  برای رفع این چالش ها در کوتاه مدت و بلند مدت چه تدابیری اندیشیده اید؟

۴_ همان گونه که مستحضرید با کاهش نزولات جوی و تغییرات مدل زمانی و مکانی بارش در ۵۰ سال اخیر مواجه هستیم و به ویژه در دشت های فلات مرکزی ایران با افت شدید سطح ایستابی مواجه ایم که استمرار آن علاوه بر آثار زیست محیطی، سکونت را در آن دشوار نموده و شرایط مهاجرت اجباری را فراهم می نماید. چه فکری برای آن کرده اید؟

۵- در طی تمام این سال ها با پدیده آثار تورمی مواجه بوده و هر ساله قیمت نهاده ها افزایش یافته و هزینه تمام شده تولید بیشتر شده که به ناچار سبب گرانی آن در بازار می شود. با توجه به کاهش توان خرید مصرف کنندگان و جاخالی دادن دولت از استمرار یارانه دهی به تولید که به عنوان مثال خارج کردن برخی از اقلام از شمول یارانه ای یا کاهش مبلغ سرانه آن و تغییر قیمت ارز مرجع از ۴۲۰۰ تومان به ۲۸۵۰۰ تومان چه راهکاری برای کاهش یا حتی تثبیت تورم مواد غذایی به نفع تولیدکنندگان و مصرف کنندگان دارید؟

۶-در طی سال های اخیر با عنایت به واسپاری برخی امور بازرگانی از وزارت صمت به جهاد کشاورزی با تصمیم مجلس شورای اسلامی که با توجه به عضویتتان در کمیسیون کشاورزی بر آن تسلط جامع دارید،  با تضاد منافع تولید – توزیع و بازرگانی در یک وزارت و آن هم سپردن هم امر خرید محصولات و هم واردات به اشخاص معین چه برنامه ای دارید که با انتظارات و منویات مقام معظم رهبری در حمایت از تولید داخلی همزمان منافع بهره برداران تامین و کمبود های کشور در بازار هم تامین شود و خللی در سفره های مردم اتفاق نیفتد؟

۷- همان گونه که میدانید طی سال های اخیر به جای تصمیمات کارشناسی و استفاده از مدیران تحصیلکرده ، عوامل سیاسی با حمایت کانون های قدرت ،  پست های تخصصی را اشغال و با بیرون راندن مدیران متخصص حتی برای بخش های اصلی تصمیم گیری می نمایند. جنابعالی برای پایان دادن به این امور و ارجاع کار به کارشناسان و بازگرداندن آن سیاسیون  چه راهکاری در سر دارید و اگر آنان به کانون های قدرت و ثروت متصل باشند تا چه حد در این زمینه از خود مایه می گذارید؟

۸- در انتخابات اخیر به جز تعداد کمی از مدیران در ستاد وزارت و سازمان های استان ها علاوه بر طرفداری از رقبای جناب آقای دکتر پزشکیان از امکانات مالی و تجهیزات و حتی نیروهای انسانی به شیوه های مختلف به نفع جریان رقیب بر خلاف قوانین و مقررات استفاده نموده و از جیب بیت المال و بودجه های جاری دستگاه استفاده نموده و فیلم های توصیه ای حتی مسئولان ارشد وزارت جهاد کشاورزی در فضای مجازی موجود است.

جنابعالی صراحتاً چه برنامه ای برای پیگیری حقوقی و قضایی برای  آنان که همچنان بر خلاف مشی دولت برخاسته از آرای مردم به این فعالیت ها در دولت جدید ادامه ندهند تا جایی که هنوز شما نیامده با تغییر چهره به استقبالتان آمده و آن یاران دیروز را به پست خود فروخته و در حلقه مشتاقان و جمع کنندگان رأی برای شما که بزرگترین توهین به نمایندگان شریف مردم در مجلس شورای اسلامی و زیر سوال بردن رأی آنان است و برای برکناری آنان از پست های حساس و انتخاب مدیران همراستا با سیاست ها و شعارهای اعلامی از طرف رییس جمهور محترم چه برنامه ای دارید؟

۹- با ورود بخش بازرگانی به وزارت جهاد کشاورزی و مسئولیت تخصیص  ارز ترجیحی ، گذشته از تغییر قیمت آن ، هنوز اختلاف زیادی با ارز در بازار آزاد دارد و این می تواند منشأ فساد و تباهی و زد و بند در دستگاه دولتی باشد با توجه به حمایت رسمی اشخاص ذینفع از پست وزارت شما،  لطفاً موضع دقیقتان را در نوع مواجهه با چنین افراد معدود و انگشت شمار که بزرگترین وارد کننده نهاده ها و کالاهای اساسی به کشور هستند،  صراحتاً اعلام بفرمایید و در صورت تخلفات احتمالی در مسیر فرآیندهای موجود تا چه میزان عزم و اراده برای برخورد قاطع قانونی با آنان دارید؟

۱۰-  همانگونه که می دانید در خود ستاد وزارت ، موسسات و شرکت های زیرمجموعه ، تعدادی از افراد منتسب به کانون های تصمیم گیر بدون داشتن شرایط احراز پست های تخصصی ،  تعدادی از پست های اداری از معاون وزیر گرفته تا مدیر عامل و اعضای هیات مدیره موسسات و شرکت های وابسته را در اختیار دارند،  شما چه تضمینی می دهید که پس از بررسی های لازم و قطعیت یافتن این ادعا عذر آنان را خواسته و پایان ماموریت آنان را از وزارت جهاد کشاورزی اعلام بفرمایید؟

۱۱- آقای رییس جمهور محترم و سایر ارکان دولت ازجمله رییس محترم سازمان برنامه و وزیر نیرو و … تا چه حد با سیاست های شما همکاری و همراهی میکنند و اگر مثلاً در پرداخت همین مطالبات تولید کنندگان گندم از دولت همکاری نکردند چه راهکاری برای کاهش زیان آنان در برنامه دارید؟

۱۲- در بحث بیمه های محصولات کشاورزی و فراگیر بودن آن و خسارت فراوان هر ساله حوادث قهری بر محصولات و حتی درختان و دام و طیور و تاسیسات کشاورزی وارد می شود ، برنامه خود را در این خصوص اعلام بفرمایید.

۱۳- برای فرسودگی ساختمان ها و تجهیزات کاری و با تاکید بر خودرو و کمبود نیروی انسانی برای شهرستان ها و  مراکز خدمات  چه فکری کرده اید؟

۱۴- اولاً در زمینه تغییر مدیران و جایگزینی آنها جهت همراهی با دولت جدید ، صراحتاً اعلام نظر نموده و ثانیاً در بحث تعامل با نمایندگان محترم مجلس با وزارتخانه با توجه به سابقه نمایندگی خود مخصوصاً در پدیده عزل و نصب ها چه سیاستی پیشه گرفته اید و چنانچه گزینه پیشنهادی آنان با سیاست های دولت و یا خواست اکثریت کارکنان همخوانی نداشت چه تصمیماتی اتخاذ خواهید کرد؟

۱۵- برای مبارزه با فساد سیستماتیک و شبکه ای و حمایت از مدیران سالم برای افزایش انگیزه و استقامت در مبارزه با مفسدان و رانتخواران چه برنامه ای در نظر گرفته اید؟

همانگونه که می دانید وظیفه دستگاه های ناظر پرسشگری و نظارت بر عملکرد است اما این امر گاه چنان غلیظ میشود که مدیر سالم پس از آمد و شد ها و فراخوانی های بسیار، خسته شده و دست از کارهای پر ریسک که اتفاقاً لازمه ی  تحول در تولید و بهبود وضعیت کشاورزی می شوند برداشته و تمام انرژی و دقت خود را بر امور معمولی گماشته تا مبادا به دستگاه های ذیربط جلب نشود. آیا نحوه تعامل خود را با دستگاه های نظارتی در جهت دلسرد نکردن مدیران شجاع و کاهش انگیزه شان برای انجام امور مهم و بزرگ به صراحت بیان می فرمایید؟

۱۶- برای بازپس گیری امکانات و مخصوصاً ساختمان های دولتی در تهران و استان ها که به زور و لابی توسط بسیاری تصرف شده اند ،  نظر خود را به طور شفاف اعلام کنید. اگر مخاطب شما همان دستگاه  های نظارتی باشند چه اقدامی خواهید کرد؟

۱۷- نحوه تعامل خود را با وزارت نیرو در بحث حقابه ها و یا بستن چاه های غیر مجاز یا کاهش سهم برداشت و حقابه و همچنین تخصیص آب از سد ها اعلام بدارید.

۱۸-نظر کلی خود را پیرامون تغییر کاربری اراضی اعلام فرموده وچنانچه افراد گردن کلفت و ذی نفوذ در آن ذینفع باشند چه کار خواهید کرد؟

۱۹-چه برنامه ای دارید تا نمونه پرونده های بزرگ مانند نهاده ها وچای دبش در وزارت جهاد کشاورزی شکل نگیرد؟

۲۰- برای جلوگیری از قاچاق سوخت و همچنین قاچاق دام و یا قاچاق چوب و همچنین تقویت قرنطینه های دامی و گیاهی و جلوگیری و مهار پدیده آتش سوزی جنگل ها و مراتع چه برنامه ای دارید؟

۲۱- در امر گزینش مدیران چه اولویت هایی دارید و آیا نظرات کارکنان برای شما مهمتر است یا سیاسیون و اختصاصاً نمایندگان مجلس؟ حال اگر قاطبه کارکنان به شخص خاصی مثلاً برای مدیر شهرستان یا رییس سازمان در استان نظر داشتند و نماینده یا نمایندگان آن استان نپذیرفتند شما روی دیوار همکارانتان در وزارت یادگاری خواهید نوشت یا همکاران سابقتان در مجلس؟ لطفا صراحتاً اعلام نظر بفرمایید.

۲۲- نگاه خود را به طور شفاف در مورد مدیران فعلی وزارت بدون ذکر نام اعلام کنید آیا این ها همچنان به کار خود ادامه میدهند و انگار نه انگار انتخاباتی برگزار شده و دولت عوض شده یا نه به خواست پیام اکثریت جامعه در رأی به تغییر وفادار می مانید؟

۲۳- آیا از وضعیت کارکنان و تشکیل گروه پیگیری مطالبات همکارانتان در وزارت جهاد کشاورزی و تجمعات اعتراضی آنان و حتی گِل گرفتن درِ سازمان برنامه و بودجه و دستگیری و بازداشت برخی از آنان که از قضا از ایثارگران و جانبازان و بازماندگان هشت سال استقامت ملت ایران در برابر دشمن متجاوز بوده اند خبر دارید؟

چه شیوه تعاملی با اینان که نماینده پیگیری خواسته های کارکنان و بازنشستگان مظلوم این وزارتخانه هستند در پیش گرفته اید آیا در جلوی چشمانتان حراست و نیروی انتظامی به مقابله با آنان که سرمایه های کشور هستند خواهید پرداخت یا خودتان شخصاً به استقبال آنان در کف خیابان رفته و ضمن آرام کردنشان به آنان قول خواهید داد مطالباتشان را پیگیری کنید و یا اساساً با رفتار و کردار خود کاری خواهید کرد که به جای زحمت به آنان و آمدن به جلوی ادارات و برگزاری تجمعات به کار مردم بپردازند؟

۲۴- در مقابل کارشکنی های متعدد سازمان های متولی از جمله سازمان امور استخدامی و سازمان برنامه و بودجه در تمکین از قوانین و مقررات و مصوبات خاصه در پرداختی ها به کارکنان تا چه حد از خود مایه می گذارید یا با یک دستور خشک و خالی توپ را در زمین معاونان یا نامه ای برای دلخوشی کارکنان به آن مراجع نوشته و آن هم می رود کنار همان نامه هایی که اسلاف شما نوشته اند؟

۲۵- اگر اشخاص ذی نفوذ یا دستگاه هایی از مدیران شما خواسته های نامعقول و یا حتی شخصی مثلاً اهدای ساختمان یا زمین یا تغییر غیر قانونی کاربری زمین داشته باشند تصمیم شما چیست؟

۲۶- برای حل مشکل اساسی مسکن کارکنان برنامه تان را بفرمایید و برای دستور خالی کردن ساختمان های اداری و منازل مسکونی که توسط ادارات دیگر یا مقامات سیاسی و حتی نمایندگان مجلس اشغال شده است تا چه حد جدیت و اهتمام دارید؟

۲۷- تاکنون و پس از آن در برابر معرفان و حامیان شما چه در دولت و چه در مجلس برای کسب رأی اعتماد با شرط و شروطی مواجه شده اید؟ و آیا اگر از شما بخواهند در ازای حمایت شما بخشی از اختیارات و یا اختصاص پست های اداری در سطح ملی و استانی به آنان واگذار شود چه واکنشی نشان داده یا خواهید داد؟

۲۸- برای جذب سرمایه و خروج کشاورزی از رکود و تقویت بنیان تولید داخلی چه خواهید کرد؟

۲۹- نحوه تعامل خود با طرفداران و منتقدانتان در درون و برون سیستم چیست و اگر مثلاً گروه مطالبه گران شما را به مناظره در تلویزیون دعوت کرد آیا حاضرید بپذیرید و در آن شرکت فرمایید؟

۳۰- برای حل سریع برخی از مشکلات از جمله پرداخت مطالبات کشاورزان و همچنین تامین نهاده های تولید و یا پرداخت مطالبات همکاران و بازنشستگان چه برنامه با فوریتی دارید؟

۳۱- برنامه شما برای استمرار فعالیت ها در وزارت چیست ؟ آیا با همین ساختار همچنان ادامه می دهید یا آن را به روز خواهید کرد؟ اگر برنامه تحولی دارید شرحی بر آن بدهید؟

۳۲- نظرتان را راجع به تشکیل وزارت بازرگانی بفرمایید. آیا موافق هستید یا تمایل دارید فعالیت های بازرگانی در بخش بماند؟ در صورت تمایل نظرتان را در مورد تجمیع فعالیت های بازرگانی در ساختاری تحت عنوان سازمان توسعه تجارت یا بازرگانی کشاورزی در ساختار وزارت را تشریح بفرمایید.

در پایان چنانچه تیم مطالبات و سایر همکاران هم پاسخ های منطقی و هم عملکرد صادقانه از شما دریافت کند حمایت نموده ولی این حمایت حتی اگر وزیر شوید چک سفید امضاء نخواهد بود و نافی پیگیری های بعدی در طلب خواسته های به حق این قشر شریف  به ویژه مفاد این میثاق نمی باشد .

انتظار داریم به صراحت و شفافیت به همه سوالات ولو کوتاه ولی جامع و قانع کننده پاسخ بفرمایید. همگی برایتان آرزوی موفقیت می کنیم و بدانید که کارکنان و بازنشستگان از یک وزیر شایسته و قاطع در برابر همه تمامیت خواهان حتماً حمایت خواهند کرد  و همواره وزیر خود را مستقل ، قوی ، بدون وابستگی به گروه های سودجو می خواهیم .

جناب پزشکیان وزارت جهاد را دریابید

کمیته ارزیابی وزیر جهاد چه میکنید ؟

همواره جانب حق و حقیقت ایستاده ام

وزارت جهاد در قواره شما نیست/ جمشید جان نثاری 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *