پایگاه سراسری پاترا

پارادوکس حصر و تبلیغ

این انتخابات به درد عمه جانتان میخورد 

نه آن حصر نه این تبلیغ مسخره شما که نیستیم

به قلم: امید قربانی

از دهه ی هفتاد شمسی تا الان همه ی ایرانیان ، اصلاحات و اصلاح طلبی را با سید محمد خاتمی میشناسند . و خاتمی همان رئیس جمهور اسبق ایران است که گرفتار خشم و غضبِ فشاریّون در درون حاکمیت گشت و برای سالها محکوم به حصر خانگی شد !

سایر رهبران و تئوری پردازان اصلاح طلب نیز البته در این سالها از خشم و غضب انحصار طلبان مصون نماندند و ده ها تن از اینان گرفتار انواع محکومیت های قضایی شدند .

نزدیک به بیست سال میشد که سخن گفتن از حزب اصلاحات و طرفداری از اصلاح طلبان جزو خط قرمز های نظام بود و هیچکس حتی حق نزدیک شدن به این موضوع را نداشت به ویژه رسانه ملی و صدا و سیمای نظام !

وضعیت به گونه ای بود که اگر احيانا و به صورت غیر عامدانه ، تصویری از خاتمی یا یکی از اصلاح طلبان در تلوزیون پخش میشد صدای وااسلاما و وامصیبتای اهل فشار و انحصار طلبان گوش فلک را کر میکرد .

حزب اصلاحات به ویژه از آن زمان که تئوری های عبور از حاکمیت را مطرح کرد ، شدیدا مطرود و منکوب نظام گردید و بعضا حتی حکم تکفیر اینان را نیز صادر کرده بودند !

حالا اما در این چند هفته منتهی به انتخابات دوره دوازدهم مجلس ، به یکباره در تلوزیون جمهوری اسلامی ، صراحتا تبلیغ اصلاح طلبی میشود و حتی لیست انتخاباتی آنان را نیز منتشر میکنند. انگار نه انگار که همینها تا دیروز برچسب ضد ولایت و ضد نظام و جاسوس روی پیشانیشان خورده بود !

قصد هیچگونه قضاوت درباره این حزب را ندارم اما طبیعتا حق داریم که درباره ی این پارادوکس بسیار عجیب و غریب نظام ، کمی قضاوت کنیم . خدا رحمت کند آقای جرج اورول را که در قلعه حیوانات این لحظه ها را به زیبایی در داستان خود آورده بود .

تنها چیزی که میتوانم در این مقال و مجال بگویم اینست که : نه به آن حصر ، نه با این تبلیغ ! مردم مسخره ی شما نیستند که یک روز ندای تکفیر سر دهید و روزی دیگر شیپور تبلیغ . این انتخابات به درد عمه خودتان میخورد…

این نوشتار به معنای دعوت از شما مخاطبین برای شرکت نکردن در انتخابات نیست و حتی به معنای چالش برای انتخابات هم نیست چراکه چالش های بسیار بیشتر و جدی تری برای انتخابات در ایران وجود دارد مانند موضوعِ ( عدم احراز صلاحیت نامزد ها ) .

عدم احراز صلاحیت نامزد مولفه ای ست که در هیچ کجای قانون انتخابات ذکر نشده اما فقط در همین دوره دوازدهم انتخابات مجلس باعث شده است تا بیش از پنج هزار نفر بدون هیچ دلیلی نه تنها از حضور در انتخابات محروم شوند بلکه حتی آبرو و اعتبار و معیشتشان نیز در خطر جدی فرار گرفته است. 

این تحلیل کوتاه به معنای عدم مشارکت در انتخابات نیست اما اگر شما مخاطب گرامی خواستی در انتخابات مجلس شرکت کنی به یا آقای عنابستانی و شاسی بلند ها و گمرک چابهار و کتک خوردن جانبازانِ معترض جلوی مجلس و… هم باش !

به ویژه آن روزهای پر از بحران و تنش و آتش را فراموش نکنید که نمایندگان مجلس به سید جواد ساداتی نژاد وزیر سایق جهاد کشاورزی کارت زرد دادند اما دو هفته بعد بالاتفاق از همان وزیر در صحن علنی مجلس تمجید و تعریف کردند . بگذریم…

نویسنده : امید قربانی ۱۴۰۲/۱۲/۰۹

مخاطب گرامی، نظر و دیدگاه شما هرچه باشد با آغوش گرم و صمیمانه پذیرای آن دیدگاه و نظر هستیم . لطفا در بخش مربوطه ما را از نظرهای خود آگاه کنید .

امنیت غذایی کشور در خطر قرار دارد

بحران غذا ، امنیت غذایی در محاق است 

اعتقادی به تولید داخلی گوشت و مرغ نداریم

قطعا به تو رای نمیدهیم / محمد آریان

گندم سیاسی ترین کالای تولید شده در ایران 

 

3 دیدگاه در “پارادوکس حصر و تبلیغ

  1. نرجس نعیمی گفت:

    به دستور رهبر و مقتدای عزیز خودمان امام خامنه ای برای این انتخابات نه تنها شرکت میکنیم بلکه دیگران را هم دعوت به شرکت در این انتخابات میکنیم به کوری چشم همه دشمنان نظام و ایران . ان شاءالله این آخرین امتحان قبل از ظهور باشه برای ما شیعیان . هرتلاشی برای حضور حداکثری بکنید قطعا امام زمان شاهد خواهد بود و برای شما دعا خواهد کرد .
    ان شاءالله مشمول دعای مولامون قرار بگیریم
    اللهم عجل لولیک الفرج

  2. محمد علی گفت:

    بسم الله النور 🇮🇷 امام خامنه ای : انتخابات مصداق إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ است. با توجه به اهمیت انتخابات پیش رو و ضمن احترام به تمامی لیست های جریان های انقلابی، اسامی نامزدهای مجلس شورای اسلامی تهران که 24 نفر آن از لیست ائتلاف مردمی نیرو های انقلاب اسلامی ( امناء ) میباشد بعد از جمع بندی نهایی بر اساس مبانی اسلام و دغدغه های امامین انقلاب ، به این شرح پیشنهاد می شود:

    ۱- حمید رسایی
    ۲- سید نظام الدین موسوی
    ۳- سید محمود نبویان
    ۴- بیژن نوباوه
    ۵- ابراهیم عزیزی
    ۶- حمید شاه آبادی
    ۷- ابو القاسم جراره
    ۸- مجتبی رحماندوست
    ۹- سمیه رفیعی
    ۱۰- سید علی یزدیخواه
    ۱۱- زهره سادات لاجوردی
    ۱۲- زینب قیصری
    ۱۳- طهورا نوروزی
    ۱۴- مهدی کوچک زاده
    ۱۵- امیر حسین ثابتی
    ۱۶- صالح اسکندری
    ۱۷- روح الله ایزدخواه
    ۱۸- احمدعلی یوسفی
    ۱۹- حسین صمصامی
    ۲۰- احمد نادری ( 8447 )
    ۲۱- پیمان فلسفی
    ۲۲- ابوالفضل ظهره وند
    ۲۳- علی خضریان
    ۲۴- مرتضی آقا تهرانی
    ۲۵- سیدمحمود ابوالمعالی
    ۲۶- رضا تقی پور
    ۲۷- کامران غضنفری
    ۲۸- مهدی عسگری ( 6172 )
    ۲۹- محمد سراج
    ۳۰- غلام حسین رضوانی

    👌آری هر برگه رای ، ان شاء الله گام های بلندی بسوی وادی ظهور و درک ولایت عظمای حضرت مهدی آل محمد(ص) است. پس نباید گذاشت که لیالی قدر انتخابات ، که سرنوشت ابدی ملت در دنیا و آخرت را رقم میزند ، بدست نااهلان و نامحرمان به شب تار تباهی و دیجورِ ظلمانی مبدل شود که یقینا گام های امت اسلامی برای تعجیل فرج، در انتخاب شایستگان و افراد اصلح برداشته میشود.

    توجه:حتما با نام و نام خانوادگی باشد. آنهایی هم که برایشان کد نوشته شده حتما وارد کنید.

  3. عبد الرضا منهاج گفت:

    بحران بزرگ‌ در اردوگاه اصلاحات
    پزشکیان بعد از تائید صلاحیت ، به دیدار آقای عارف ، معاون اول خاتمی رفت و عارف هم قول حمایت از او داد. اما نکته مهم این دیدار چیز دیگری هست که کمتر به آن پرداخته اند.
    سوال :چرا پزشکیان بجای خاتمی ابتدا به دیدار عارف رفت؟
    بخشی از جریان اصلاحات از سران اصلاحات گلایه های جدی دارند. چرا سران اصلاحات یکبار فرمان تحریم انتخابات را می‌ دهند، یکبار فرمان سکوت در انتخابات را می‌ دهند، بار دیگر فرمان مشارکت می‌دهند، در فتنه ها همصدا با براندازان علیه نظام هستند و فرمان براندازی می‌دهند و خلاصه اینکه در هر سالی بدنه اجتماعی خود را یا علیه نظام بسیج می‌کنند یا برای کسب قدرت درون نظام به میدان می آورند.
    این سیاست باعث ریزش شدید بدنه اجتماعی جریان اصلاحات و شکل گیری بدبینی ها درون این جبهه علیه سران اصلاحات شده است. افرادی مانند پزشکیان و عارف و تاجگردون و وکیلی و….از اصلاحطلبانی هستند که تاکنون علیه نظام وارد میدان نشده اند اما چوب تصمیمات سران اصلاحات در فتنه انگیزی ها علیه نظام را خورده اند.اکنون که پزشکیان بعنوان یک اصلاحطلب واقعی شناسنامه دارد تایید صلاحیت شده و برای ریاست جمهوری به میدان آمده است یک بحران جدی دارد و آنهم ضعیف شدن پایگاه اجتماعی جریان اصلاحات بخاطر سیاست های زیگزاگی و متناقض سران اصلاحات در سپهر سیاست کشور در سالیان گذشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *