پایگاه سراسری پاترا

سگ کُشی با بلدرچین

سگ کُشی با بلدرچین 

به قلم : حسین اقبال

در حالی که تمام کشور های دنیا نگران اعتیاد فرزندان و نسل های آینده به فضای مجازی و سیگار و مواد مخدر هستند ، سگ گردانی در جامعه اسلامی ما به یک معضل لاینحل تبدیل شده است .

موضوع سگ گردانی در ایران امروز آنقدر معضل بزرگی ست که بارها و بارها بر سر اینکه چه راهکاری برای مقابله با این پدیده اتخاذ شود و اینکه با چه رویکرد اجتماعی و فرهنگی میتوان این چالش را رفع نمود ، در رسانه های رسمی ما انواع میزگرد و همایش برگزار شده اما نتیجه نهایی تمام این گفتگو ها تقریبا همان نقطه صفر قبلی است .

چرا که زندگی در آپارتمان های کوچک و خانه هایی شبیه قوطی کبریت ، نوعی زندگی در کنار هم ولی بیگانه از هم را رقم زده است .

اینگونه زیست شهر در گستره ای به بزرگی کلان شهر های مانند تهران ، فقدان فضای مناسب جهت هرگونه فعالیت ورزشی ، تحرک بدنی حتی ارتباط با سایر همسایه ها را موجب گردیده .

شرایط طوری رقم خورده که تنها گزینه خلاصی از تنهایی اُنس با سگ تلقی میگردد . تا جائی که بسیاری آرزوی داشتن یک سگ را دارند چرا که در اذهان مردم و مسئولین گزینه دیگری وجود ندارد.

لذا وظیفه حکومت اسلامی معرفی و تعمیم سایر علاقمندی های جایگزین و از آن جمله نگهداری و پرورش ماکیان می باشد و البته با توجه به سر و صدای زیاد و کثافت کاری مرغ و خروس که موجب اذیت همسایگان میگردد می توان با مدیریت وزارت خانه های صمت و جهاد کشاورزی اقدام به تولید بلدرچین نمود .

از طریق شهرداری هر یک از شهر ها نیز نسبت به توزیع رایگان آن در میان شهروندان اقدام نمود تا فرهنگ نگهداری آن در میان کودکان و نوجوانان حتی بزرگسالان نهادینه گردد .

 از آنجائی که میتوان این پرندگان را با ته مانده سفره هر خانواده تغذیه نمود لذا با این شیوه تغذیه تغذیه خانگی نیز میتوان کشور را از واردات نهاده های دامی و ارز لازمه اینکار بی نیاز کرد .

 اتخاذ این روش مانع از افزایش نفوس حیوانات موذی همچون موشک ، سوسک نیز خواهد شد . مصرف گوشت و تخم بلدرچین نیز بخشی از نیاز خانوار ها را تامین می نماید .

 اختصاص بخشی از وقت انسان جهت نگهداری از بلدرچین سبب کاهش علاقمندی و نگهداری از سگ و افراط در بهره گیری ازفضای مجازی و سایر منکرات خواهد شد . ان شاءاللّه

نویسنده : حسین اقبال

قابل توجه کلیه مخاطبان: پایگاه اطلاع رسانی توسعه روستایی ایران آماده است برای دریافت تحلیل ها ، دلنوشته ها و مقالات شما عزیزان در هر نقطه از سرزمین ایران عزیز که هستید . اگر توانایی نوشتن دارید در هر سطح ، پاترا با آغوش باز پذیرای نوشته های شما بزرگواران است تا با انتشار یکایک این محتواها و نوشته ها بتوانیم سهم خود را در ارتقای فرهنگی و اجتماعی کشور مان ادا کنیم!

نیک میدانیم که در جای جای میهن ما علی الخصوص روستاهای ایران ، استعداد ها و خلاقیت های سرشاری نهفته است که تاکنون کسی سراغ آنان نرفته و بسیاری از این گنج های ارزشمند انسانی تا این لحظه بلا استفاده مانده است !

این پرستیژ زیبا نیست زشت است 

اف بر شما برای این همه تبعیض

قتل بر اثر یک پیامک کوتاه

2 دیدگاه در “سگ کُشی با بلدرچین

  1. یوسفی رضا گفت:

    چرخه ی ابتذال / جامعه‌ ی ما و اساسا هر جامعه‌ ای برای افتادن در مسیر تغییر درست باید از پنج موضوع مبتذل عبور کند.:
    ۱: ابتذال اهمیت / جامعه‌ ی ما در نقطه‌ ای قرار دارد که جای مسائل مهم با مسائل بی‌ اهمیت تغییر کرده است ! مواردی که نیاز به واکنش دارد، جامعه واکنش درستی نشان نمی‌ دهد و مواردی که نیاز به واکنش ندارد ، بیشترین واکنش را دریافت می‌ کند. هر فرد ، رسانه ، کانال ، صفحه ، تبدیل به خبرگزاری شده است. هر موردی در روز ، تبدیل به خبر می‌ شود. جامعه با انبوهی از موضوعات مختلف روبرو می‌ شود که در مورد آنها کُلی بحث شکل میگیرد و این دایره دائم بزرگ‌ تر می‌ شود و افراد بیشتری درگیر این ابتذال می‌ شوند.
    ۲: ابتذال جزئیات / وقتی جامعه به ” ابتذال اهمیت ” رسید، از دل آن به ” ابتذال جزئیات ” می‌ رسد. حالا نه تنها ما با چیز های “بی‌اهمیتی” که “مهم شده” طرف هستیم، بلکه وارد موشکافی این موارد شدیم و چسبیدیم به جزئیات فاقد ارزش و داستان‌ ها و حاشیه‌ های مختلف از آن بیرون می‌کشیم.
    ۳: ابتذال غر زدن / هر آدمی به بعضی از مسائل زندگی‌ اش غر می‌زند و چیز عجیبی نیست. اتفاقی که در جامعه‌ ی ما افتاده است، غر زدن تبدیل به رفتار و فعالیت همیشگی شده است! ما سال‌ هاست هدایت شده‌ ایم به سمت این رفتار و این عادت، آسیب زیادی به ما زده است؛ انرژی ما تخلیه می‌ شود، جای اعتراض با غر زدن عوض شده است، شرایطی به‌ وجود آمده است که بدترین اتفاقات با غر زدن‌های بیشتر دفن می‌ شود. امکان ندارد دو نفر در این جامعه با هم گفتگو کنند و غر زدنی در کار نباشد! این یک فرهنگ شده است و سال‌ هاست از حالت عادی خارج شده است!
    ۴: ابتذال خنده / سال‌ هاست که ما مهم‌ ترین مسائل جامعه را با طنز دریافت می‌ کنیم و همچنین هدایت شده‌ ایم به سمت تولید این موارد! تقریبا چیزی نیست که در دایره‌ ی این لودگی و خندیدن، قرار نگرفته باشد!
    ۵: ابتذال تفکر / چیزی که همه‌ ی موارد بالا را کنار هم قرار می‌ دهد، ابتذال تفکر است. به چیز هایی فکر می‌کنیم که نیاز به فکر کردن ندارند و به چیز هایی که نیاز به تفکر دارند، بی‌ توجه هستیم و در کل، جامعه با چنین چیزی روبرو شده است: طنزی که “طنز” نیست. خنده‌ ای که “خنده” نیست. خبری که “خبر” نیست. تفکری که “تفکر” نیست. تحلیلی که “تحلیل” نیست. مسئله‌ ای که “مسئله” نیست. آگاهی که “آگاهی” نیست. علمی که “علم” نیست. مشکلی که “مشکل” نیست.

    تمام این پنج مورد، “چرخه‌‌ ی ابتذال” را تشکیل می‌ دهند. اگر هر فردی بتواند از این چرخه‌ ی مخرب دوری کند، گام مهمی هم برای خودش هم برای جامعه برداشته است و آن‌جاست که تغییر اساسی دیده می‌شود.

  2. Tdam گفت:

    کشف و معدوم سازی ۳ تن لاشه مرغ ضایعاتی در شهرستان کاشان / رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان از کشف و معدوم سازی حدود 3 تن لاشه ی مرغ ضایعاتی از یک خودروی واژگون شده در شهرستان کاشان خبرداد.
    مهندس سیامک رضوان در این رابطه اظهار داشت: در اولین لحظاتی که این اتفاق افتاد کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی کاشان در محل مذکور حاضر شدند و پس از بررسی دقیق موضوع و هماهنگی و اخذ دستور مقام قضایی از دادستانی شهرستان ، اقدامات بهداشتی لازم جهت دفن بهداشتی لاشه‌ ها و تنظیم صورتجلسه این حادثه را انجام داده و با توجه به تخلف اتفاق افتاده، خودرو توقیف و راننده متخلف به مراجع قضایی معرفی گردید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *