پایگاه سراسری پاترا

انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری

انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری

انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری 

میزان مشارکت در انتخابات افزایشی است

مرکز افکار سنجی و آمار دانشجویان ایرانِ ( ایسپا ) مرتبط با جهاد دانشگاهی در آستانه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نظر سنجی‌ های ملی متعددی درباره انتخابات انجام داده است که اجرای آن با محوریت نگرش مردم به انتخابات و تحلیل رفتار رای‌ دهی در ۳۱ استان کشور است و تاکنون به دو موج نظر سنجی در سطح ملی رسیده که تا روز انتخابات نیز تداوم خواهد یافت. 

نتایج موج دوم نظر سنجی ایسپا نشان داد، ۴۴.۴ درصد از شهروندان گفته‌ اند قطعا در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت خواهند داشت و ۷.۳ درصد اشاره داشتند به احتمال زیاد در این انتخابات شرکت می‌ کنند. 

۲۸.۷ درصد از مردم بیان داشتند به هیچ وجه در این انتخابات شرکت نخواهند داشت و نزدیک به ۱۵ درصد نیز هنوز درخصوص شرکت یا عدم شرکت در انتخابات تصمیم نگرفته و مردد هستند .

انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری

انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری

فرهاد فتحی: دو تا پزشکیان داریم!

دو تا پزشکیان داریم ‌. یکی پزشکیانی که در رسانه های اصلاحات وجود دارد و نشان میدهند و دیگری پزشکیانی که کاملاً حقیقی و واقعی ست .

وقتی از پزشکیان در مورد عملکردش در مجلس شورای اسلامی و استخدام دخترش در پتروشیمی جم در دولت روحانی سوال شد به جای ارائه پاسخ های شایسته اول حمله کرد و گفت همه از دولت و مجلس دزد هستیم . 

پزشکیان پس از گفتن مطلب بالا و بعد که از او سوال شد با چه مدرکی همه را متهم به دزدی می‌کنید به جای عذر خواهی مثل لات های چاله میدان پرید بالا و گفت فساد از بالا است و سیستم فاسد است .

اما طرف مقابل مودبانه گفت آقای دکتر شما به ما اتهام دزدی زدید ولی ما شما را به پاکدستی و نهج البلاغه می‌ شناسیم و پزشکیان دوباره گفت مشکل از سیستم فاسد است و هر کس هم بیایید مشکل حل نمی‌ شود. 

و نهایتا هم  وقتی که متوجه شد وضع خراب است و فضا اصلأ به نفعش نیست ، حاضر به ادامه دادن گفتگو نشد و ترجیح داد فرار کند . این آدم رئیس جمهور هم باشد تهش می‌ گوید نگذاشتند و سیستم فاسد است . خب اگر کسی چنین عقیده ای دارد که هرکس بیایید چیزی درست نمی‌ شود چرا الان فکر می‌ کند میتواند کاری کند ؟! شاید هم او دنبال تغییر سیستم است. الله اعلم…

احمد زید آبادی: اساسی‌ ترین پرسش درباره انتخابات

مهمترین پرسش در مورد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این است که دکتر مسعود پزشکیان مشخصاً به چه دلیل از طرف شورای نگهبان تأیید صلاحیت شده است ؟ آیا احراز صلاحیت ایشان صرفاً به امید بالابردن نرخ مشارکت در انتخابات صورت گرفته است ؟بدون در نظر گرفتن تبعات پیروزی احتمالی‌ اش؟آیا آمادگی برای همراهی و همکاری با دولت او در جهت اصلاح وضع موجود ؟

اگر منظور مورد نخست باشد چه تضمینی وجود دارد که آقای پزشکیان پس از پیروزی احتمالی در انتخابات امکان اجرای وعده‌ ها و پیشبرد برنامه‌ های خود را داشته باشد ؟ و اگر مورد دوم قرین واقعیت باشد نشانه و اماره و شاهد و دلیل قاطع و دلگرم‌ کنندۀ آن چیست ؟

به نظر بنده بدون روشن شدن این دو مطلب نمی‌ توان تصمیم قابل دفاعی در بارۀ حمایت یا عدم‌ حمایت از آقای پزشکیان در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری گرفت !

نهنما: فرونشاندن خیمه هویت گرایانه اصلاحات 

قطع نظر از آنکه انتخابات این دوره چه نتیجه‌ ای داشته باشد مسعود پزشکیان متولی بازسازی گفتمان اصلاحات شد و گفتمان تازه اصلاحات در اولین برنامه تلویزیونی او ظهور پیدا کرد.

مشخصات اصلی این گفتار بازسازی شده :

۱: اصلاحات با زبان پزشکیان از سنخ تداوم است نه آغازی تازه . 

۲: تداوم بر اساس برنامه‌ های کارشناسی شده است و مضمون ایدئولوژیک و آرمان‌ گرایانه ندارد. 

۳: تقریباً هیچ نشانی از تقابل سیاسی در آن مشاهده نمی‌ شود. از همین روز نخست ، در آشتی با ارکان اصلی نظام است .

۴: پزشکیان جایگاهی جز اجرای درست برنامه برای خود قائل نیست. هیچ کجا از امکان معجزه در اقتصاد و پیشرفت سخن نگفت و هیچ کجا خود را یک مجری معجزه‌ گر، قدرتمند و توانا جلوه نداد.

۵: عقلانیت بوروکراتیک با هدف مدیریت عقلانی امور عمومی ماحصل کلام او بود. 

۶: می‌ توان از آنچه گفت یک کلام محوری استخراج کرد و آن هدایت قوه مجریه به سمت یک دستگاه کارآمد است. 

۷: از اسلام سخن گفت اما شاید نحوه خوانش او از اسلام را بتوان اسلام بوروکراتیک خواند. 

اسلامی که به یک نظم عقلانی بوروکراتیک نیرو می‌ بخشد. این مولفه‌ های گفتمانی چرخش مهمی در گفتار مالوف اصلاح‌ طلبان محسوب می‌شود. گفتاری که اصلاح طلبان از اوایل دهه هفتاد به صحنه آوردند یک خیمه قدرتمند هویت‌ گرایانه در کنار یا تقابل با خیمه هویتی نظام مستقر بود.

سرآغازی دیگر و غایتی کاملاً متمایز را هدف گرفته بود. شاید در رفتار و سیاست‌ های عملی خود اهل مسالمت و گفتگو بود اما در غایات خود انقلابی و مبشر روز و روزگاری دیگر بود. 

از انباشت احساسات و هیجان و امید فشرده در سطح عمومی تغذیه می‌ کرد و مدعی تحقق فردایی به کل متفاوت بود. پزشکیان خیمه هویت‌ گرایانه اصلاحات را فرونشاند. این اتفاق درست در زمانی روی نموده است که خیمه هویت‌ گرای رقیب بی مشتری است !

 پایگاه اطلاع رسانی پاترا 

میزان مشارکت در انتخابات افزایشی است 

آغاز رسمی فرایند تبلیغات انتخاباتی دوره چهاردهم

شبکه های اجتماعی در خدمت توسعه روستایی گیلان

احمد روانگرد بخشدار بندر کیاشهر در آستانه اشرفیه

چرا مردم ایران به رسانه ملی اعتماد ندارند ؟

7 دیدگاه در “انتخابات چهاردهم ریاست جمهوری

  1. صفدر مالک حسینی گفت:

    شورای نگهبان دست مریزاد و هزار آفرین بر شما / نویسنده: مرتضی بذر فشان / این پیام تشکر من است ‌. و من یعنی مسعود پزشکیان کاندید چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری. پیام تشکر من از شما شورای نگهبان عزیز است . و دوباره و دوباره از شورای محترم نگهبان تشکر و قدردانی میکنم. و به قول افاغنه دو صد گرامی و اما بعد : حضرت آیت الله ”
    جنتی استاد عزیز! خداوند عمر با برکت شما را به ۹۵۰ سالگی برساند و در جشن تولدت ، دعوتم کن با کادو حتما خدمت برسم.
    اصلاح طلب ها دهان‌ شان را بعد از این تاریخ بسته نگه دارند و پشت سر این عزیزان چرندیات نگویند ؛ با من طرف هستند.
    به شورای خیلی خوب نگهبان در جلسه خصوصی توضیح دادم خدا رحمت کند همسر آقای جنتی و همه همسران مرحومه را ۱۷ سال مجردم. حرف های من راجع به “مهسا” جان احساسی و به قول علما سبق لسان بوده؛ ضمن اینکه این دختر همشهری بنده نیز بود و به گردن من حق داشته است. من زیاد آدم سیاسی نیستم ولی از اصلاح‌ طلبا و دیگر سیاسیون چیز هایی آموختم از جمله سیاسی کاری و به نرخ روز نان جویدن؛ به همین خاطر، بهتر است به من بگوئید کاندیدای چرخشی. نکته دیگر چینش کاندیداها ( ۱+۵ ) مرا به یاد برجام انداخته؛ بلافاصله آقای “ظریف” را به عنوان وزیر خارجه معرفی کردم.
    یا این ترکیب ( ۱+۵ ) احساسم این است که کاندیدای عزیزان شورای نگهبان برای رای دادن بنده باشم. در اینصورت اصلاح‌ طلبا عقب نشسته؛ خیلی بد می‌ شود.
    _این ترکیب نشان می‌دهد بنده خیلی مظلوم هستم چون در مناظرات پاسخ ۵ کاندیدای اصولگرا بعلاوه باید مجری صدا و سیما را هم بدهم و مردم ایران هم مظلوم پرست و بعضا مرده پرست.
    _نکته ای که باقی می‌ ماند، فکر کنم در مناظرات کم آورده؛ نتوانم پاسخ حریفان قلدر ببخشید قدری همچون “مصطفی پور محمدی”و “جلیلی” که در سخن گفتن بسیار قهارند را بدهم؛ سکوت بهتر است.
    _از “عبد الحمید” و “خاتمی” و اینترنشنال تقاضامندم که حمایت علنی از بنده نداشته باشند رابطه ام را با شورای نگهبان شکراب نکنند. نظارت استصوابی یعنی نظارت در همه مراحل از جمله حذف در دقیقه ۹۰.
    انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری

  2. متین گفت:

    حساس ترین روز سه سال گذشته اندک اندک در حال نزدیک شدن به ماست تا یکی دیگه از انتخابات شکوهمندانه و مخلصانه رو به نمایش به آریم . به نامزد مثلا روشنفکران نزدیک هم نشوید . به نامزد مثلا روشنفکران نزدیک هم نشوید
    فاستقم کما امرت … و لا ترکنوا الی الذین ظلموا
    دیشب دکتر پزشکیان گفتند من برنامه ای از خودم ندارم بلکه بهترین برنامه ها را بهترین کارشناسان در قالب برنامه های توسعه ای و چشم اندازی نوشته اند و هنر من به عنوان شخص اول اجرایی محتمل، اجرای آن می تواند باشد.

    البته که اگر این برنامه ها کافی بود که الآن وضعیت مملکت این نبود و برنامه های خیلی میانبرتر و فشرده تر و عملی تر لازمه
    ولی از یک جهت این سخن درسته و اونم اینکه ما طرفداران انقلاب و نظام هم برای رأی دادن برنامه الهی داریم و تکلیف مشخص و وظیفه بندگی، عمل به تکلیف رو ایحاب می کنه نه اینکه مثل اصحاب امام علی (ع) که از طولانی شدن جنگ صفین و سایر جنگ ها خسته شدند، به راه حل های من درآوردی روی بیاوریم و به حکمیت و حکومت امثال ابوموسی اشعری راضی شویم. وظیفه ما مشخصه در اوج فشار و سختی هم استقامت و اصرار به گفتمان انقلاب؛ “فاستقم کما امرت” . و همین آیه ادامه ای هم داره که ما رو از غش کردن به سمت گفتمان های غیر انقلابی به شدت نهی می کند؛
    فاستقم کما امرت … و لا ترکنوا الی الذین ظلموا فتمسکم النار
    می فرماید به ظالمان متمایل نشوید که به آتش [فتنه ها] دچار خواهید شد. و بعد یاوری هم نخواهید داشت.
    (طبق آیه 51 سوره مائده منافقان قوم الظالمین هستند؛ لا تتخذوا الیهود و النصاری اولیاء…)
    و منافقان همون بطانة من دونکم قرآن هستند.
     يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا بِطانَةً مِنْ دُونِكُمْ لا يَأْلُونَكُمْ خَبالاً وَدُّوا ما عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضاءُ مِنْ أَفْواهِهِمْ وَ ما تُخْفي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ…
    ( 118 و 119 آل عمران )
    بله وقتی در لحظه مناسب از حق و اهل حق دفاع نکنی، بعدا مجبوری فقط تحمل کنی و دعایت هم مستجاب …

    بله ممکنه آقای دکتر پزشکیان شخصا انسان سالمی باشه ولی شما توجه کنید به اینکه ایشون شخصا نامزد نشده که بگیم شخصا انسان سالمیه یا نه. ایشون و دو نفر دیگر رسما از طرف جبهه اصلاحات نامزد شدند.
    و ما می دونیم که جبهه اصلاحات، جبهه ای نیست که بدون تضمین حرف شنوی صد در صدی کسی رو به عنوان نامزد معرفی کنه.

    بعد اینکه ما که با تشخص افراد کار نداریم که بگیم فلانی شخصا آدم خوبیه پس رئیس جمهور بشه؛ ما به تفکر افراد کار داریم و به گفتمان افراد
    ما قراره یک گفتمان رو بر کشور حاکم کنیم نه یک شخص رو
    اصلا مگه ما با اصلاح طلب ها مشکل شخصی داریم؟ هرگز! اتفاقا اکثرا انسان های متشخصی هستند و خیلیاشون هم از لحاظ اخلاق و مشی شخصی، آدمای خوبین منتها وقتی تو مجذوب عظمت و شوکت غرب شده باشی نمی توانی جور دیگری رفتار کنی؛ تمام مشکلات را از تحریم و دوری از کدخدا خواهی دانست و تمام برنامه ات مذاکره خواهد شد و بس! و تماما دنبال یافتن کلیدی برای باز کردن قفل مذاکرات خواهی بود!

    شاهد غیبی اینکه ایشون در اولین گام اسم دکتر ظریف رو به عنوان وزیر خارجه میاره خیلی واضح نشون میده که سیاست اصلی ایشون و برنامه اصلی، همون مذاکره هست و احتمالا از نظر ایشون هم مشکلات مملکت جز با مذاکره حل نخواهد شد.
    در صورتی که مشکل اصلی ما فساد و بی برنامگی داخلی و مدیران نالایق هست.

    بعضی مسائل رو هم مجبوریم بیان کنیم
    چون سرنوشت مملکت هست
    ما هر جای قرآن رو باز می کنیم خصوصیات منافقین رو در گفتمان اصلاح طلبان می یابیم.
    قابل توجه دکتر پزشکیان
    بخون و بیندیش و ببین کجا هستی و چه باید بکنی

    آیا به این آیات برنخوردی که فرمود
    وقتی مؤمنین به منافقین میگن چرا جامعه رو به فساد می کشونید میگن ما فقط دنبال اصلاحات هستیم! (سوره بقره 11 و 12)
    یا اونجا که فرمود
    منافقان خودشون رو روشنفکر و مؤمنان رو عقب مونده و متحجر می دونند! (بقره 13)
    یا اونجا که فرمود
    منافقان مخفیانه به شیطان اکبر و سایر کشورهای شیطان صفت و انسان های گمراه ابراز ارادت می کنند [و اون ها رو در بهترین مناصب به کار می گیرند! بقره 14]
    یا اونجا که فرمود
    منافقان فقط با شتاب دنبال مذاکره با اهل کتاب هستند برای این که می گویند می ترسیم [چرخ سانتریفیوژ بچرخد ولی] چرخ روزگار نچرخد! (مائده 52)
    و
    منافقان عاشق کفار اهل کتاب هستند و
    سعی می کنند هر جور شده بهشون نزدیک و باهاشون صمیمی بشن! (مائده 51 و 52)
    و اونجا که فرمود
    منافقان بر خلاف مؤمنان با کافران میگن و میخندن و دهنشون از خنده مثل اسب آبی باز میشه ولی به افراد مؤمن که می رسند با اخم و توپ و تشر! (فتح 29)
    و اونجا که فرمود
    منافقان مشکل دارند و دلشون مریضه و عاشق زن و زندگی و آزادی هستند! (طبیعیه که به خاطر عشق غربی ها اخلاقشونم بهشون سرایت کرده! بقره آیه 10 / مائده 52)

    و در خاتمه یک بیت برای غرب زدگان:

    چشم ها را باید شست
    جور دیگر باید دید

    یا علی / محسن فاطمی

    فاستقم کما امرت …
    و لا ترکنوا الی الذین ظلموا

    🟦🟦🟦

    🟥 دیشب دکتر پزشکیان گفتند من برنامه ای از خودم ندارم بلکه بهترین برنامه ها را بهترین کارشناسان در قالب برنامه های توسعه ای و چشم اندازی نوشته اند و هنر من به عنوان شخص اول اجرایی محتمل، اجرای آن می تواند باشد.

    البته که اگر این برنامه ها کافی بود که الآن وضعیت مملکت این نبود و برنامه های خیلی میانبرتر و فشرده تر و عملی تر لازمه
    ولی از یک جهت این سخن درسته و اونم اینکه ما طرفداران انقلاب و نظام هم برای رأی دادن برنامه الهی داریم و تکلیف مشخص و وظیفه بندگی، عمل به تکلیف رو ایحاب می کنه نه اینکه مثل اصحاب امام علی (ع) که از طولانی شدن جنگ صفین و سایر جنگ ها خسته شدند، به راه حل های من درآوردی روی بیاوریم و به حکمیت و حکومت امثال ابوموسی اشعری راضی شویم.
    وظیفه ما مشخصه
    در اوج فشار و سختی هم استقامت و اصرار به گفتمان انقلاب؛ “فاستقم کما امرت”

    🟥 و همین آیه ادامه ای هم داره که ما رو از غش کردن به سمت گفتمان های غیر انقلابی به شدت نهی می کند؛
    فاستقم کما امرت … و لا ترکنوا الی الذین ظلموا فتمسکم النار
    می فرماید به ظالمان متمایل نشوید که به آتش [فتنه ها] دچار خواهید شد. و بعد یاوری هم نخواهید داشت.
    (طبق آیه 51 سوره مائده منافقان قوم الظالمین هستند؛ لا تتخذوا الیهود و النصاری اولیاء…)
    و منافقان همون بطانة من دونکم قرآن هستند.
     يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا تَتَّخِذُوا بِطانَةً مِنْ دُونِكُمْ لا يَأْلُونَكُمْ خَبالاً وَدُّوا ما عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضاءُ مِنْ أَفْواهِهِمْ وَ ما تُخْفي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ…
    (118 و 119 آل عمران)
    بله وقتی در لحظه مناسب از حق و اهل حق دفاع نکنی، بعدا مجبوری فقط تحمل کنی و دعایت هم مستجاب …

    🟥 بله ممکنه آقای دکتر پزشکیان شخصا انسان سالمی باشه ولی شما توجه کنید به اینکه ایشون شخصا نامزد نشده که بگیم شخصا انسان سالمیه یا نه. ایشون و دو نفر دیگر رسما از طرف جبهه اصلاحات نامزد شدند.
    و ما می دونیم که جبهه اصلاحات، جبهه ای نیست که بدون تضمین حرف شنوی صد در صدی کسی رو به عنوان نامزد معرفی کنه.

    بعد اینکه ما که با تشخص افراد کار نداریم که بگیم فلانی شخصا آدم خوبیه پس رئیس جمهور بشه؛ ما به تفکر افراد کار داریم و به گفتمان افراد
    ما قراره یک گفتمان رو بر کشور حاکم کنیم نه یک شخص رو
    اصلا مگه ما با اصلاح طلب ها مشکل شخصی داریم؟ هرگز! اتفاقا اکثرا انسان های متشخصی هستند و خیلیاشون هم از لحاظ اخلاق و مشی شخصی، آدمای خوبین منتها وقتی تو مجذوب عظمت و شوکت غرب شده باشی نمی توانی جور دیگری رفتار کنی؛ تمام مشکلات را از تحریم و دوری از کدخدا خواهی دانست و تمام برنامه ات مذاکره خواهد شد و بس! و تماما دنبال یافتن کلیدی برای باز کردن قفل مذاکرات خواهی بود!

    🟥 شاهد غیبی اینکه ایشون در اولین گام اسم دکتر ظریف رو به عنوان وزیر خارجه میاره خیلی واضح نشون میده که سیاست اصلی ایشون و برنامه اصلی، همون مذاکره هست و احتمالا از نظر ایشون هم مشکلات مملکت جز با مذاکره حل نخواهد شد.
    در صورتی که مشکل اصلی ما فساد و بی برنامگی داخلی و مدیران نالایق هست.

    🟥 بعضی مسائل رو هم مجبوریم بیان کنیم
    چون سرنوشت مملکت هست
    ما هر جای قرآن رو باز می کنیم خصوصیات منافقین رو در گفتمان اصلاح طلبان می یابیم.
    قابل توجه دکتر پزشکیان
    بخون و بیندیش و ببین کجا هستی و چه باید بکنی

    🟩 آیا به این آیات برنخوردی که فرمود
    وقتی مؤمنین به منافقین میگن چرا جامعه رو به فساد می کشونید میگن ما فقط دنبال اصلاحات هستیم! (سوره بقره 11 و 12)
    🟢 یا اونجا که فرمود
    منافقان خودشون رو روشنفکر و مؤمنان رو عقب مونده و متحجر می دونند! (بقره 13)
    🟢 یا اونجا که فرمود
    منافقان مخفیانه به شیطان اکبر و سایر کشورهای شیطان صفت و انسان های گمراه ابراز ارادت می کنند [و اون ها رو در بهترین مناصب به کار می گیرند! بقره 14]
    🟢 یا اونجا که فرمود
    منافقان فقط با شتاب دنبال مذاکره با اهل کتاب هستند برای این که می گویند می ترسیم [چرخ سانتریفیوژ بچرخد ولی] چرخ روزگار نچرخد! (مائده 52)
    🟢 و
    منافقان عاشق کفار اهل کتاب هستند و
    سعی می کنند هر جور شده بهشون نزدیک و باهاشون صمیمی بشن! (مائده 51 و 52)
    🟢 و اونجا که فرمود
    منافقان بر خلاف مؤمنان با کافران میگن و میخندن و دهنشون از خنده مثل اسب آبی باز میشه ولی به افراد مؤمن که می رسند با اخم و توپ و تشر! (فتح 29)
    🟢 و اونجا که فرمود
    منافقان مشکل دارند و دلشون مریضه و عاشق زن و زندگی و آزادی هستند! (طبیعیه که به خاطر عشق غربی ها اخلاقشونم بهشون سرایت کرده! بقره آیه 10 / مائده 52)

    🔷 و در خاتمه یک بیت برای غرب زدگان:

    چشم ها را باید شست
    جور دیگر باید دید

    یا علی
    محسن فاطمی
    🟥

  3. مجید اخگر گفت:

    جدول دور اول انتخابات سال هشتاد و چهار حرف های زیادی برای گفتن دارد.
    دکتر لاریجانی، سردار قالیباف، مهندس مهر علیزاده، آیت الله رفسنجانی و کروبی و احمدی نژاد همگی در استان محل تولد خود رای اول را به خود اختصاص دادند. کروبی غرب و جنوب ایران و در میان اقوام کرد و بختیاری و قشقایی و عرب و لر پیروز شد. مهرعلیزاده در آذربایجان اول شد، لاریجانی در مازندران و عمده فلات مرکزی ایران احمدی نژاد را برگزید و زنجان و گیلان در کنار استان زادگاه، هاشمی رفسنجانی را برگزید و سیستان بلوچستانی که استثناء بود و معین رای اول آن را به خود اختصاص داد.
    این جدول بر خلاف جدال اصولگرایی و اصلاح طلبی نشان می‌دهد که هنوز بسیاری از مردم بر اساس تعصبات استانی و قومی در انتخابات شرکت می‌کنند و تعداد «افراد» حاضر در انتخابات را به تعداد «صدا های» حاضر ترجیح می دهند.

  4. کرامت جباری گفت:

    اقای پزشکیان، آیا شما مطمئنید؟
    من مطمئن نیستم !
    یادداشتی از لطف الله آجدانی

    می توانم خوش بینانه فرض کنم آقای دکتر مسعود پزشکیان بر روی صندلی ریاست جمهوری اسلامی ایران نشسته است.
    اما آیا می توانم و حق دارم سرگذشت و سرنوشت مطالبات و حقوق ملت و منافع ملی ایران را نیز به خوش بینی خود گره بزنم؟!
    پزشکیان باید به ملت ایران ، همان گونه که خود بار ها از ضرورت صداقت با ملت سخن بافته است، با صداقت پاسخ دهد که پس از نشستن بر روی صندلی ریاست جمهوری:

    ۱- آیا می توانید و بر آن هستید تا از اعمال قدرت و نفوذ غیر قانونی و فرا قانونی بعضی از اشخاص و نهاد ها در حوزه اختیارات قانونی ریاست جمهوری جلوگیری کنید؟!

    ۲- آیا می توانید و بر آن هستید تا از حضور و اقدامات نیرو های فشار خودسر و اقدامات غیر قانونی و فراقانونی ناقض حقوق شهروندی ملت و مخل اختیارات قانونی قوه مجریه جلوگیری کنید؟!

    ۳- آیا می توانید و بر آن هستید تا در راستای شعار عدالت خواهی خود در جامعه،  بدون تعارف و شجاعانه و قاطعانه، با مفسدین اقتصادی  و رانت خوارانی که با زدو بند در بخش هایی از حاکمیت، منافع ملی را به تاراج می برند مقابله کنید؟!

    ۴-  آقای پزشکیان ، آیا قادر به مقابله عملی و کارآمد فراتر از شعار با چپاولگران و غارتگران جنگل و کوه و مراتع و منابع طبیعی ایران هستید؟

    ۵- آقای پزشکیان ، آیا قادر و بر آن هستید تا در جایگاه رییس جمهوری ایران و برای تحقق عهدی که با ملت ایران برای حفظ حقوق قانونی و شهروندی آنان دارید .. با آن اقداماتی که ناقض حقوق ، آزادی ها و امنیت قانونی و مدنی شهروندان به ویژه منتقدین و دانشگاهیان و نویسندگان و روشنفکران و روزنامه نگاران و هنرمندان است، مقابله کنید؟!

    ۶- آقای پزشکیان ، آیا قادر و بر آن هستید تا با تدوین و ارایه و اجرای برنامه ای کارآمد به مبارزه با بی عدالتی ها و فساد و نابرابری های اقتصادی برخاسته و فقر و اختلاف طبقاتی شدید موجود میان اقلیتی برنشسته بر انباشت و تکاثر ثروت با اکثریتی فرو غلتیده در سفره فقر و نداری را کاهش دهید؟!

    ۷- آقای پزشکیان ، آیا قادر و برآن هستید تا با پاره ای بد اخلاقی های افراطی و غیر قانونی و فراقانونی ناقض حقوق مدنی و شهروندی زنان و دختران سرزمین ایران در کوچه ها و خیابان ها، مقابله و احساس امنیت قانونی و مدنی را به آنان بازگردانید؟!

    ۸- آقای پزشکیان، آیا قادر و برآن هستید تا با دفاع از استقلال قوه مجریه، از اعمال نفوذ غیر قانونی و فراقانونی برخی اشخاص و نهاد ها در سیاست ها و اختیارات داخلی و خارجی قوه مجریه جلوگیری کنید؟

    ۹-،آقای پزشکیان ، آیا قادر و بر آن هستید تا با اتخاذ و تدوین استراتژی و راهبرد های مستقل در چارچوب اختیارات قانونی ریاست جمهوری، با کاهش تنش های غیر موجه منطقه ای و بین المللی، به تحقق ضرورت بهبود روابط دیپلماتیک ایران با جهان فائق آیید؟!

    ۱۰- آقای پزشکیان، بدون تردید و با اطمینان بر این باورم که جنابعالی از پنج نامزد محترم دیگر چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران، مرجح و اولی هستید..
    اما شما نیز به صدق و انصاف  به مردم ایران بگویید
    آیا شما مطمئن هستید اگر روی صندلی ریاست جمهوری بنشینید ، قادر خواهید بود که با ایجاد پاره ای تحولات اساسی در وضع نابسمان موجود در حوزه های مختلف سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی، صدای واقعی و شجاعانه مطالبات اکثریت ملت و مدافع حقوق قانونی و مدنی آنان باشید؟!
     

  5. غضنفری بهتاش گفت:

    اطلاعیه سوم حجت‌ الاسلام علی کشوری به مناسبت انتخابات ریاست‌ جمهوری چهاردهم/ تغییر در الگوی کارشناسی کشور سرنوشتی قطعی است!
    بسم الله الرّحمن الرّحیم
    طلاب علاقه مند به فقه نظام و مردم عزیز ایران
    سلام علیکم
    در اوج گفتگو های مرتبط با انتخاب رئیس جمهور چهاردهم قرار داریم. درباره برخی از برنامه های غلط پیشرفت که نامزد های انتخاباتی از آن دفاع می کنند نکاتی را مطرح می کنم:

    نکته اول: تقریباً همه نامزد های انتخاباتی درباره معایب ذاتی دولت مدرن ساکت هستند و مفید بودن آن برای اداره کشور را مفروض گرفته اند! تقریباً هیچ نامزدی به تفاوت های ذاتی دولت اسلامی و دولت مدرن اشاره نکرده است و این موضوع نشانه خوبی برای پیشرفت کشور محسوب نمی شود. البته برخی از نامزد ها به دنبال اصلاح روبنایی آسیب‌ های فاحش دولت مدرن در حوزه فاصله طبقاتی، بی انضباطی مالی، هزینه های بالای سازمان اداری کشور، بی توجهی به پیوست فرهنگی و… هستند.

    نکته دوم: یکی از آسیب های قطعی دولت مدرن ترویج تولید صنعتی در جهان و ایران است. بخش نهم سند طاغوتی توسعه پایدار 2030 به توسعه مشاغل صنعتی تأکیداتی جدی کرده است و متأسفانه همه نامزد های محترم ریاست جمهوری هم به این سمت باطل گرایش پیدا کرده اند. قبلاً عرض کرده ایم که پذیرش تولید صنعتی و لو در قالب Sme ها به وقوع ۶ عارضه جبران ناپذیر در حوزه های ۱- تخریب محیط زیست، ۲- گسترش فاصله طبقاتی، ۳- تضعیف شدید تولید طیبات، ۴- گسترش بیماری های مزمن ، ۵- تضعیف قدرت تنظیم وقت افراد و ۶- افزایش وقوع جرم و هزینه های اقتصادی اداره جامعه ختم شده است.

    نکته سوم: مواجهه منطقی با مفاهیم معیوب سند توسعه پایدار 2030 تنها یک راهبرد دارد و آن تبیین گسترده نظریات فقهی نقشه الگوی پیشرفت اسلامی در محیط های عمومی و نخبگانی است. برای اصلاح ذهنیت مسئولین به تبیین فواید پنج نظریه فقهیِ ۱- قانون مترقی احیای موات (احیای موات در حوزه های ثلاثه مشاغل برتر، مسکونی و مدیریت آب به صورت پیوسته)، ۲- مدیریت شهری محله محور (تبیین مزایای قطعی تقسیمات شهری کوچک مقیاس)، ۳- مقررات فقهی ساختمان و تعریف سیستم های جدید رتبه دهی به ساختمان، ۴- نظریه مشاغل برتر فقه المکاسب و ۵- تبیین راه حل های الگوی پیشرفت اسلامی در حوزه انرژی اولویت دهید. البته در فضایی عمیق تر تفاهم بر محور “روش تحقیق مبتنی بر اشراف” و جدول تسخیر هم به تصحیح ذهنیت های عمومی و نخبگانی کمک می کند.

    دوستان عزیز تغییر در الگوی کارشناسی کشور سرنوشت محتومی است؛ که خداوند متعال زمینه های آن را محقق خواهد نمود. بعون الله تعالی
    علی کشوری – دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی – ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ – قم

  6. هادی رضوی گفت:

    لینک کمک مالی به ستاد دکتر جلیلی
    دقت کنید حساب ستاد منفی ۹۰۰ میلیون تومانه ، لطفا در حد بضاعت مشارکت کنید.
    ⁉️این مقایسه میتواند نشان دهنده تفاوت دو دیدگاه باشد
    یکی نماینده تفکر از جنس مردم برای مردم است متل جلیلی که ثروت را بین همه باعدالت توزیع میکند و خودش نیز مشکلاتی از جنس مردم دارد
    یکی دیگر. اما از جنس مرفه ترین طبقه اجتماع است که البته بدیهیست بافقر نسبتی ندارد.و همه میدانیم
    دراین سال ها که شهید رییسی بنزین را افزایش نداد اما نظام پزشکی هر سال فروردین زودتر از سایر بخش ها ویزیت پزشکان را بالا میبرد ( و درواقع اولین چراغ سبز برای افزایش تورم را همین طبقه پزشکان میدهند )

    اگر عدالت بین تمام طبقات اجتماعی توزیع شود این نمیشود که کاندیدای پزشک بتواند با یاری بموقع سفید پوش هایش در سراسر کشور چنین تبلیغاتی بکند و کاندیدی از جنس مردم با بدهی حدود1ملیاردی بابت ایستادن پای ملت ایران روبرو باشد
    جلیلی مردی از جنس مردم
    جلیلی امتداد رئیسی
    ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
    جـــلـــیـــلـــی امـتـداد رئـــیــســی

  7. غضنفری بهتاش گفت:

    نکته مهم و قابل تامل :
    در انتخابات برخی فراوان قرآن می خوانند، این آیات مقدس قرآن را بازنشر کنید تا به دستشان برسد و‌ بفهمند با خواندن قرآن نمی شود مردم را گول زد، آنها را خوب می شناسیم و با خواندن چند آیه قرآن و‌ نهج البلاغه و حدیث گولشان را نخواهیم خورد.
    البقره
    يُخَادِعُونَ اللَّهَ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَمَا يَخْدَعُونَ إِلَّا أَنفُسَهُمْ وَمَا يَشْعُرُونَ
    [ ﺑﻪ ﮔﻤﺎﻥ ﺑﺎﻃﻠﺸﺎﻥ ] ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺧﺪﺍ ﻭ ﺍﻫﻞ ﺍﻳﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﻓﺮﻳﺐ ﺩﻫﻨﺪ ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﻲ ﻛﻪ ﺟﺰ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﺭﺍ ﻓﺮﻳﺐ ﻧﻤﻰ ﺩﻫﻨﺪ ، ﻭﻟﻲ [ ﺍﻳﻦ ﺣﻘﻴﻘﺖ ﺭﺍ ] ﺩﺭﻙ ﻧﻤﻰ ﻛﻨﻨﺪ .(٩)

    فِي قُلُوبِهِم مَّرَضٌ فَزَادَهُمُ اللَّهُ مَرَضًا وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ بِمَا كَانُوا يَكْذِبُونَ
    ﺩﺭ ﺩﻝِ ﺁﻧﺎﻥ ﺑﻴﻤﺎﺭﻱِ [ ﺳﺨﺘﻲ ﺍﺯ ﻧﻔﺎﻕ ] ﺍﺳﺖ ، ﭘﺲ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﻛﻴﻔﺮِ ﻧﻔﺎﻗﺸﺎﻥ ﺑﺮ ﺑﻴﻤﺎﺭﻳﺸﺎﻥ ﺍﻓﺰﻭﺩ ، ﻭ ﺑﺮﺍﻱ ﺁﻧﺎﻥ ﺩﺭ ﺑﺮﺍﺑﺮ ﺁﻧﭽﻪ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﮔﻔﺘﻨﺪ ، ﻋﺬﺍﺑﻲ ﺩﺭﺩﻧﺎﻙ ﺍﺳﺖ .(١٠)

    وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ لَا تُفْسِدُوا فِي الْأَرْضِ قَالُوا إِنَّمَا نَحْنُ مُصْلِحُونَ
    ﭼﻮﻥ ﺑﻪ ﺁﻧﺎﻥ ﮔﻮﻳﻨﺪ : ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻦ ﻓﺴﺎﺩ ﻧﻜﻨﻴﺪ ، ﻣﻰ ﮔﻮﻳﻨﺪ : ﻓﻘﻂ ﻣﺎ ﺍﺻﻠﺎﺡ ﮔﺮﻳﻢ !(١١)

    أَلَا إِنَّهُمْ هُمُ الْمُفْسِدُونَ وَلَٰكِن لَّا يَشْعُرُونَ
    ﺁﮔﺎﻩ ﺑﺎﺷﻴﺪ ! ﻳﻘﻴﻨﺎً ﺧﻮﺩ ﺁﻧﺎﻥ ﻓﺴﺎﺩﮔﺮﻧﺪ ، ﻭﻟﻲ ﺩﺭﻙ ﻧﻤﻰ ﻛﻨﻨﺪ .(١٢)
    سرطان اصلاحات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *