نان و معاش کشاورزان را قطع نکنید
علی اصغر صفائیان
برق کشاورزان را قطع نکنید. شاید بهتر باشد که بگویم نان و معاش و روزی و درآمد کشاورزان را قطع نکنید. یا اصلا بهتر است اینطور بگویم که سفره کشاورز را با اندک درآمد جمع نکنید !
قطعی برق چاه های آب کشاورزان بر خلاف وعده های قبلی نمایندگان
ریاست محترم دادگستری ( ملجأ بی پناهان ) ، دادستان محترم ( فریاد رس محرومان ) ، فرماندار گرامی شهرستان ، فرماندهی محترم بسیج و سپاه ناحیه سرخس ، مدیریت محترم برق منطقه ، مدیریت محترم جهاد کشاورزی و نماینده محترم و معزز مردم در مجلس شورای اسلامی خواهشا برق چاه های کشاورزی را قطع نکنید!
تمام امید و آمال و آرزوی کشاورزان وخانواده های شان به این سه ماه پیش روست . کلی هزینه با توجه به این تورم و گرانی و بالا رفتن قیمت ها روی دست کشاورزان گذاشته شده و چقدر زحمت و رنج کشیده اند تا محصولات زراعی و باغی خود را برداشت کنند !
با قطع شدن برق چاه های آب شهرستان دارید منبع درآمد و رزق و روزی این مردم را قطع میکنید.
چرا دارید مشکلی را بر مشکلات این مردم رنج کشیده اضافه میکنید ؟ برق نیست چون مصرف آن زیاد است ! چرا تاوان بی مسولیتیِ مسئولان 10سال گذشته را کشاورزان باید پس بدهد ؟
کشاورز چه گناهی کرده که هم باید بی مهری طبیعت از جمله خشکسالی ، طوفان و سیل را تحمل کند و هم جورِ بی تدبیری و بی برنامگی و عدم برنامه ریزی مسئولان را بکشد ؟
آیا به آینده کار اندیشیده اید که با از بین بردن محصولات کشاورزی و خالی کردن سفره کشاورز ، این قشر بی پناه ، چه گناهی مرتکب میشوید و چه تاوانی باید بپردازید ؟
راهکارهای جبران برق فراوان است بگردید پیدایش کنید. چرا ساده ترین راه و جبران ناپذیر ترین راه را انتخاب کرده اید ؟ دیواری کوتاه تر از دیوار کشاورز پیدا نکرده اید؟
برای جبران کسری و ناترازی برق به نیروگاه دیزلی و گازی و برق آبی دل نبندید چون سوخت آنها رو به کاهش و اتمام است . بیائید با خود طبیعت آشتی کنید و از انرژی خورشیدی برای جبران کسری انرژی برق استفاده کنیم تا نه سفره قشر زحمت کش جمع گردد و نه تاوانی پس داده شود !
پیشنهاد : مسئولان عزیز و گرامی بجای قطع برق چاه های کشاورزی به کشاورزان با دادن تسهیلات کم بهره و بلند مدت ( حداقل ۵ ساله ) برای ایجاد نیروگاه خورشیدی برای چاه های کشاورزی کمک کنید تا نه برقی قطع شود ، نه سفره ای خالی شود و نه اشتغالی حذف و از دست برود !
و بجای واردات التماسیِ گندم و جو ، ذرت و دانه های روغنی و گوشت و لبنیات از کشور های دیگر که خود مشکلات عدیده و جنگهای نابرابر طبیعی و غیر طبیعی دارند از تولید کنندگان بخش کشاورزی که سربازان بی نام و نشان اقتصاد مقاومتی و کشاورزی هستند حمایت کنید!
با احترامات فائقه ، علی اصغر صفائیان
خادم کشاورزان ، دامداران وتولید کنندگان بخش کشاورزی ۱۴۰۳/۳/۲۰
پاترا: گلایه و شکایت کشاورزان از قطعی برق چاه های کشاورزی در حالی ست که چندی پیش ذبیح الله اعظمی سارودیی سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی به صورت قطعی و شفاف قول داده بود که امسال هیچگونه قطعی برق در حوزه کشاورزی وجود نخواهد داشت .
سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس در یک گفت و گوی برنامه رادیویی ضمن اشاره به خسارت های وارد شده به کشاورزان در پی قطعی های ۶ ساعت برق در سال گذشته اظهار کرده بود: امسال قول داده شده کشاورزی از قطعی برق خارج شود و مجلس نسبت به آن کوتاه نخواهد آمد و حاضر نمیشود با قطع برق، امنیت غذای مردم به خطر افتد.
مدیریت در ایران ترکیبی از عوامل ذاتی، اکتسابی و انتصابی است
مسئله ذاتی یا اکتسابی یا انتصابی بودن مدیریت، سوالی است که در مورد بسیاری از جوامع مطرح میشود و در مورد ایران نیز به همین شکل است. اما با توجه به بافت فرهنگی، اجتماعی و ساختار سازمانی خاص ایران، میتوان گفت که مدیریت در کشور ما ترکیبی از این سه عامل است:
ذاتی: برخی افراد به طور ذاتی ویژگی هایی مانند رهبری، خلاقیت، تصمیم گیری سریع و توانایی ارتباط برقرار کردن را دارا هستند که میتواند آنها را برای نقش مدیریت مستعدتر کند.
اکتسابی: بخش قابل توجهی از مهارت های مدیریتی مانند برنامه ریزی، سازماندهی، کنترل، انگیزه دهی و تفویض اختیار، قابل یادگیری و بهبود هستند. آموزش های مدیریتی، تجربه کاری و قرار گرفتن در موقعیت های مختلف، به رشد و توسعه این مهارت ها کمک میکند.
انتصابی: در بسیاری از موارد، مدیران در ایران به صورت انتصابی انتخاب میشوند. این امر میتواند بر اساس روابط، وابستگی های سیاسی یا سایر عوامل غیر از شایستگی های فردی باشد.
عوامل موثر بر مدیریت در ایران:
فرهنگ سازمانی: فرهنگ سازمانی در ایران اغلب سلسله مراتبی و مبتنی بر روابط شخصی است. این امر میتواند بر نحوه انتخاب و عملکرد مدیران تأثیر بگذارد.
ساختار سازمانی: ساختار سازمانی پیچیده و بروکراسی اداری در برخی سازمان های ایرانی، مانع از بروز خلاقیت و نوآوری در مدیریت میشود.
سیاست: سیاست نیز میتواند تأثیر قابل توجهی بر مدیریت در ایران داشته باشد. تغییر دولت ها و سیاست های کلی میتواند به تغییرات مدیریتی منجر شود.
آموزش و پرورش: سطح آموزش و پرورش در حوزه مدیریت در ایران در حال بهبود است، اما هنوز با استاندارد های جهانی فاصله دارد.
تجربه کاری: تجربه کاری در بخش خصوصی و دولتی میتواند به توسعه مهارتهای مدیریتی کمک کند.