حقیقتا برای بنده دشوار هست که بازم بیام از مزایای انتخابات و رای دادن چیزی بنویسم اونم برای مردمی که در مشکلات زندگی غرق شدن و نا امید از دولتیان و مجلسیان چشم امید خودشون رو به یک ربات تلگرامی بستن . نه اونا گوشِ شنیدن این حرف ها رو دارن و نه گوینده ها توانایی حرف زدن برای دیوار رو دارن . اما مگر می شود در اینگونه پیچ و خم های مهم سکوت کرد و همه چیز از جمله رویا های مردم را به ته دره فرستاد ؟
قهر ما با صندوق رای و نا امیدی ما از توان جامعه مدنی تنها یک نتیجه داشته؛ کوچک شدن سفره مردم و بزرگ تر شدن سفره طایفه اختلاسیون در نبود و قهر جامعه مدنی. اما با همه این تفاصیل من به دکتر مسعود پزشکیان رای می دهم چون :
پزشکیان انتخاب بین بد و بدتر نیست او حتی در توسعه یافته ترین کشور های جهان نیز می تواند یک رئیس جمهور ایده آل باشد و انتخاب او انتخاب بد در مقابل بدتر نیست به دلایل زیر ….
مدرک تحصیلی او و همسر مرحومش معادل پروفسور می باشد بدون هیچ سهمیه ای . فرزندان او نیز چنین اند . او برخلاف سیاسیون دانشگاه نرفته و دکترا گرفته یک نخبه علمی خود ساخته !
او از پدری آذری زبان متولد قصر شیرین و از مادری کرد از دیار کردستان نسب به ارث برده با اختیار نمودن همسری تحصیل کرده از کرمانشاه. همین حالا میلیون ها رای را ازین محل به نامش بدانید
پزشکیان به زبان های انگلیسی و عربی و فارسی و کردی و ترکی تسلط دارد . این تسلط فوق العاده را نه تنها در سیاسیون بلکه در زبان شناسان نیز کمتر سراغ داریم .
او جراح قلب ، نهج البلاغه پژوه ، مفسر قرآن، سیاستمدار پخته ، قدیم رزمنده ای ایثارگر و سخنوری کم مانند است ، هیچ گاه بابت مردی چنین چند بعدی در قامت ریاست جمهوری بجز افتخار حس دیگری نخواهیم داشت.
در زمانه ای که جمله هر کس برود برای خودش رفته او مردی است که برای خودش نبوده ، در ساده ترین حالت یک متخصص جراحی قلب باید فردی بسیار ثروتمند باشد اما او که خود و خانواده اش همگی از این جماعتند علاوه بر پزشکی از وکالت مجلس و وزارت بهداشت هم اندوخته ای ندارد و در زمانه اختلاس های چند صد هزار میلیاردی اون پاکدست ترین سیاستمدار ایران است و شهره در سلامت.
مسعود پزشکیان پنج دوره متوالی نفر اول انتخابات مجلس کلان شهر تبریز بوده است بدون کوچکترین ریخت و پاش تبلیغاتی. محبوبیت وی در نزد مردم آرزوی هر سیاستمداری است آن هم در این روزگار که مردم از برخی سیاسیون اختلاس را می شناسند و ریا و ناکارآمدی.
وفای او به نهاد خانواده کم نظیر است در حالیکه حتی در میان رقبای فعلی او ازدواج با دختران کم سن و سال بدون اجازه همسر وجود دارد، مسعود پزشکیان بیش از سه دهه به همسر مرحومش که جراح فوق تخصص زنان و اهل کرمانشاه بود وفادار مانده و فرزندانی به خوش نامی پدر و مادر تحویل جامعه داده برخلاف آقازادگان بسیاری از سیاسیون که نماد مفت خوری و بی لیاقتی اند و به جای لشکر کشی با نوچگان عاریتی و پولی دست در دست دخترش برای ثبت نام وارد ستاد انتخابات شد . حرکتی که مردم ریزبین ایران فراموش نخواهند کرد!
سلامت پزشکیان از هر نظر زبانزد مردم و سیاسیون است ، او به تمام معنا کوچکترین ضعفی ندارد و حتی ردصلاحیتش در انتخابات مجلس نیز مورد اعتراض مقام معظم رهبری قرار گرفت.
دکتر پزشکیان آذری و کرد زبانی است که در بلوچستان و مهاباد خدمت کرده و انسانی آگاه به درد مرزنشینان و رفیق و حامی جامعه اهل سنت بوده . این مزیت را هم به تمامی مزایای او اضافه نمایید.
پزشکیان در وقایع مرتبط با فیلترینگ و گشت ارشاد و نقد مملکت داری به شکل فعلی اظهاراتی هم از نوع خواست مردم داشترضایی ه و هیچ گاه جانب مردم را مانند اکثریت سیاسیون عافیت طلب رها نکرده است.
دکتر مسعود پزشکیان خطاب به خضریان نماینده حامی جلیلی :
میگن مجلس انقلابی هستن بعد رفتن با بیمارستان خصوصی قرارداد بستن با ۵ برابر تعرفه / بیچاره مردم باید در بیمارستان دولتی خدمات بگیره ! این کجاش انقلابیه ؟
نکته جالب توجه و یک سوال از جناب آقای آذری ؛
آقای آذری نماینده محترم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی دوره های یازدهم و دوازدهم آیا حرف های آقای پزشکیان را که همکار شما در مجالس یازدهم و دوازدهم هم هست را تایید می کنید یا رد؟؟!!
آقای آذری آیا شما و خانواده تان هم از این بیمه های تکمیلی با قیمت هنگفت پنج برابر تعرفه ها با پزشکان و بیمارستان های خصوصی همراه خدمات ویژه استفاده می کنید؟؟
منبع : کانال تلگرامی اصلاحات نیوز
استقبال بیشتر مردم از محافظه کارتر شدن اصلاح طلبان ؛
۵۵ تا ۶٠ درصد واجدان در انتخابات شرکت خواهند کرد
امین بزرگیان
روزگاری اصلاح طلبان از این حیث مورد اهمیت و توجه قرار گرفتند که چهره متخاصمی در برابر رهبری، هاشمی رفسنجانی، سپاه و غیره داشتند، و از آزادی و جامعه مدنی و دموکراسی حرف می زدند. در واقع آنها از این حیث مورد توجه قرار گرفتند که « بلند پرواز » بودند.
امروزه اما ازین حیث مورد تقدیر قرار گرفته اند که -از زبان پزشکیان می گویند: قرار نیست کار شاقّی انجام دهیم، فقط می خواهیم وضع ازین بدتر نشود.
به تعبیر محمد جواد کاشی، ستون خیمه اصلاحات خوابیده است. در واقع می توان از خلال انتخابات اخیر مشاهده کرد که تعریف اصلاحات به سمت جریان محافظه کارتر این جبهه گرایش پیدا کرده است.
این گرایش پس از جنبشی سر برآورده است که از حیث گفتمانی رادیکال بود. اگر بخاطر بیاوریم، گرایش قبلی مهم جبهه اصلاحات به سمت محافظه کاری به پس از جنبش ٨٨ بر میگردد.
چگونه است که پس از یک جنبش اعتراضی، از جبهه اصلاحات در مجموع طلب میشود که هرچه بیشتر از بلند پروازی های سیاسی، دموکراسی خواهی و مقابله با ساز و کارهای حاکمیت عقب نشینی کند و به تعبیر رایج «واقع بین» شود؟
جنبش ها وقتی در دستاورد های سیاسی شان ناکام می شوند، دیدگاهی که معتقد است: «تغییرات از طریق جنبش های اعتراضی ممکن نیست»، تقویت می شود. حتی بسیاری از مشارکت کنندگان در جنبش مردد می شوند، یک قدم به عقب بر می دارند و ریل عوض می کنند. اگر در اطراف خود مشاهده می کنید که برخی حامیان مشارکت در انتخابات فعلی، چندی پیش برانداز بودند، به همین واقعیت اجتماعی بر میگردد.
مطالعات بر روی جنبش های اجتماعی و حتی انقلاب ها نشان داده اند که از نتایج شکست جنبش ها، ظهور قوی تر دیدگاه ها و گروه های محافظه کارتر است.
بر این اساس -و دلایل دیگر- پیشبینی من از انتخابات پیش رو مشارکت بیشتر طبقه متوسط نسبت به انتخابات اخیر است.
محافظه کارتر شدن اصلاح طلبان با استقبال بیشتری روبرو خواهد شد و ۵۵ تا ۶٠ درصد واجدان در انتخابات شرکت خواهند کرد، که بطور مشخص محصول تجربه ی طبقه متوسط است؛ تجربه ای که می تواند تغییر کند و در انتخابات بعدی رفتار دیگری را تولید کند.
حضور و عدم حضور افراد در انتخابات در نسبت با مسایل مادی و ذهنیای است که به مرور ساخته میشوند.
بیانیه ادوار انجمن های اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز و علوم پزشکی
باسمه تعالی
ملّت صبور و شریف ایران
چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در شرایطی برگزار می شود که دشوارترین روز های این کشور از جهات گوناگون ملّی، منطقه ای و بین المللی در حال رقم خوردن است. از سویی زمزمه های سخت تر و پیچیده تر شدن پرونده هسته ای ایران در فضای بین المللی به گوش می رسد و از سوی دیگر خشونت ها و بی رحمی های منطقه ای در حال گسترش است.
امّا مسأله مهم تر شکاف شکل گرفته میان جامعه ایران با حکومت است که طیّ سال های اخیر با شتابی فزاینده در حال گسترش است و نمود هایی از آن را در انتخابات اخیر در کشورمان دیده ایم. نرخ مشارکت پایین و فاصله باور ها و شعار های منتخبین با دغدغه های جاری در متن جامعه، به خوبی نشان دهنده نارضایتی های به حق جامعه ایران از شرایط و پیامی روشن برای حاکمان و متصدیان است.
تجربه های بسیار واضحی در تاریخ معاصر جهان داریم که نشان می دهد ناشنیده گرفتن این گونه پیام ها می تواند چه فجایعی در مسیر توسعه جوامع در پی داشته باشد.
اکنون که برخورد متصدیان امور با کاندیدای توسعه گرا و خردگرای انتخابات جاری، آقای دکتر مسعود پزشکیان، به گونه ای بوده است که نوید شنیده شدن پیام ملّت ایران را در خود دارد، از آن رو که مانند همیشه در مسیر تلاش برای توسعه و عدالت در کنار شما هستیم، ضمن اعلام حمایت از کاندیداتوری ایشان، بر آنیم که نکاتی را با شما در میان بگذاریم:
بر محدودیّت های قانونی و فراقانونی بر عملکرد رئیس جمهور واقفیم و انتظار معجزه از ایشان یا هر فعال سیاسی دیگری نداریم.
• توسعه را فرایندی طولانی و گسترده در بستر زمان و نسل های متوالی می دانیم و عمیقا معتقدیم اگر راهی به توسعه باشد، جز در بستری از تلاش های مداوم مسالمت آمیز برای تقویت جامعه مدنی توام با خشونت گریزی نیست.
• بدان جهت که ایشان عضو پیشین انجمن های اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز، دانشجو، فعال سیاسی و مدرس این دانشگاه بوده اند، با شناختی که بلا واسطه و از نزدیک، از دوران تحصیل، تدریس و مدیریّت آقای دکتر پزشکیان داریم، ایشان را فردی پاک دست و توانمند می شناسیم که می تواند مانعی باشد در برابر:
روند خسارت باری که بر اقتصاد کشور حاکم شده است؛
جریانی که آزادی های فردی و اجتماعی را محدود می کند؛
تفکری که رفاه و معیشت مردم را اولویّت دولت نمی داند؛ فرصت های درخشان توسعه را نابود می کند و بر طبل تنش زایی منطقه ای و بین المللی می کوبد.
با تاکید بر این که مسئولیّت خود را در صورت انتخاب ایشان پایان یافته نمی دانیم، و در هر فرصتی خواهیم کوشید صدای جامعه مدنی را به گوش ایشان برسانیم، اعلام می کنیم که به ملاحظه مواردی که در بالا آمد ایشان را بر می گزینیم و شما ملّت شریف را دعوت به همراهی در این مسیر می کنیم. بدیهی است با مشاهده عدول ایشان و دولتشان از مسیر توسعه، نخستین گروهی خواهیم بود که از در انتقاد برخواهیم آمد و صریح و روشن با شما به گفتگویی مجدد خواهیم نشست.
برای ایران
مسعود پزشکیان
ستاد انتخاباتی ادوار انجمن اسلامی دانشجویان
دکتر غلامعلی جعفر زاده ایمن آبادی جانباز ۷۰ درصد و نماینده سابق رشت در مجلس در گفتگو با روز نو :
دکتر پزشکیان فردی اجرایی و پاک دست است.
او می تواند به خوبی از حقوق مردم دفاع کند .
هر چند به رد صلاحیت برخی نامزد ها در انتخابات ریاست جهوری اعتراض داریم و نسبت به آن توجیه نیستیم و موضوع برایمان غیر شفاف است، اما به هر تقدیر شش نامزد توسط شورای نگهبان تایید صلاحیت شدند که این روند تایید صلاحیت ها از سوی شورای نگهبان، نامتوازن بود و من به آن عنوان 1+5 می دهم. یعنی الان پنج نامزد در یک طرف هستند و یک نامزد دیگر که آقای پزشکیان باشد در سوی دیگر قرار دارد.
ما با رای دادن سفید و باطله مخالفیم و معتقدیم باید روی برگه رای، گزینه اصلح را نوشت.
در این شش نامزد، فردی که مشی اعتدالی دارد و می تواند به خوبی از حقوق مردم دفاع کند و هیچ وابستگی به گروه های تندرو ندارد، آقای دکتر مسعود پزشکیان است و از این رو تمام توان خود را به کار خواهیم گرفت تا ایشان در انتخابات موفق شود. آقای جعفر زاده اظهار داشت:
برخی می گویند آقای پزشکیان، فردی اجرایی نیست.
در این شش نفر، تنها آقای پزشکیان و پور محمدی سابقه سکان داری وزارت را داشتند.
از طرفی، آقای پزشکیان سال ها نایب رییس اول مجلس بوده است و هم حوزه اجرا را خوب می داند و هم اشراف قابل ملاحظه ای روی مسائل قانون گذاری دارد، پس انصاف نیست که به او ایراد گرفته شود که اجرایی نیست و یا موضوعات و اختیارات حوزه ریاست جمهوری را خیلی نمی داند.
نماینده ادوار مجلس در پایان خاطرنشان کرد:
آقای پزشکیان بسیار انسان پاک دستی است و مورد تفقد رهبر انقلاب هم قرار گرفته است. آقای پزشکیان مردی متدین و شجاع است و با احترام به پنج نامزد دیگر باید بگویم هیچ کدام آنها، تا این حد ویژگی و خصوصیات مثبت را دارا نیستند./ روزنو
منبع
امام جمعه شهر قزوین:
در کشور رییس جمهوری داشته ایم که در تاریک و منفی بودن مثل بنی صدر بود.
((ولی اله حسین زاده خبرنگار آزاد )) حجت اسلام عبد الکریم عابدینی امام جمعه شهر قزوین در خطبه های نماز جمعه این شهر با اشاره در پیش بودن چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در هشت تیر ماه اظهار کرد: مردم باید در این انتخابات مشارکت حداکثری است داشته باشند چراکه پایین بودن مشارکت دشمنان بویژه صهیونیسم را خوشحال می کنند و کسی در کشور راضی نیست که اسراییل خوشحال شود .
امام جمعه قزوین گفت : من اعتقاد دارم هر یک از ما هر دین ، ایده و سلیقه داشته باشیم نمی پسندیم که صهیونیسم ها و مستکبرین خوشحال شوند بلکه ما می خواهیم خدا ، امیرمونان (ع) و اولادشان و دل بی پنهان مردم غزه از ما شاد و راضی باشند.
وی افزود: همه باید تبلیغ کنیم که مردم در انتخابات حضور پیدا کنند و باید هر یک از ما بتوانیم چند نفر را برای حضور در انتخابات قانع کنیم و اهمیت این انتخابات را برای او بیان کنیم و به او یادآور شویم با عدم حضور انها در انتخابات صهیونیسم های نسل کش و کودک کش خوشحال می شوند.
حجت اسلام عابدینی با تاکید بر اینکه دومین موضوع پس از حضور در انتخابات ، انتخاب فرد اصلح است گفت: باید بررسی کنیم از میان شش نامزد حاضر در انتخابات ریاست جمهوری کدام یک از آنها در سنخیت ، سلیقه، روحیات و زندگی به امیر مومنان (ع) و ائمه نزدیک است را انتخاب کنیم.
امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد : سبک و سیاق زندگی و رفتار و مدیریت هر یک از نامزد های انتخابات ریاست جمهوری به آیت اله رییسی نزدیکتر بود به او رای بدهیم چرا که از ایت اله رییسی ضرر ندیم بلکه از او فاید دیدیم .
نماینده ولی فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد : از رییس جمهور شهید به اقتدار رسیدیم و او باعث شد در دنیا سربلند شویم و با حضور او خود را محتاج اجانب ندیدیم و سربلندی و عزتمند ما در جهان افزایش پیدا کرد.
امام جمعه قزوین بیان داشت : در دوره ایت اله رییسی خیلی چیز های خوب از جمله اشتغال بهتر شد و کار خانه ها ی تعطیل را راه اندازی کرد و ما چیز بدی از رییس جهور سابق ندیدیم او نماز اقامه کرد و محبت بین مومنین را افزایش داد و ما به دنبال رییس جمهوری می گردیم که شبیه تر از همه به رییس جمهور شهید باشد.
وی تاکید کرد : حضور و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری نشان وحدت ملی و انسجام و اقتدار خواهد شد و از تعرض و طمع دشمنان به مملکت و مردم جلوگیری می کند.
حجت اسلام عابدینی با یادآوری اینکه این روز ها روز های عزل بنی صدر از مقام ریاست جمهوری است گفت شد : در کشور ما رییس جمهوری داشته ایم که در تاریک و منفی بودن مثل بنی صدر بود و رییس جمهوری همانند ایت اله رییسی داشته ایم که در مثبت بودن نمره عالی داشتند و از خدا و مردم نمره اعلا گرفته است .
دکتر مسعود پزشکیان خطاب به خضریان نماینده حامی جلیلی :
میگن مجلس انقلابی هستن بعد رفتن با بیمارستان خصوصی قرارداد بستن با ۵ برابر تعرفه / بیچاره مردم باید در بیمارستان دولتی خدمات بگیره ! این کجاش انقلابیه ؟
نکته جالب توجه و یک سوال از جناب آقای آذری ؛
آقای آذری نماینده محترم قوچان و فاروج در مجلس شورای اسلامی دوره های یازدهم و دوازدهم آیا حرف های آقای پزشکیان را که همکار شما در مجالس یازدهم و دوازدهم هم هست را تایید می کنید یا رد؟؟!!
آقای آذری آیا شما و خانواده تان هم از این بیمه های تکمیلی با قیمت هنگفت پنج برابر تعرفه ها با پزشکان و بیمارستان های خصوصی همراه خدمات ویژه استفاده می کنید؟؟
منبع : کانال تلگرامی اصلاحات نیوز
استقبال بیشتر مردم از محافظه کارتر شدن اصلاح طلبان ؛
۵۵ تا ۶٠ درصد واجدان در انتخابات شرکت خواهند کرد
امین بزرگیان
روزگاری اصلاح طلبان از این حیث مورد اهمیت و توجه قرار گرفتند که چهره متخاصمی در برابر رهبری، هاشمی رفسنجانی، سپاه و غیره داشتند، و از آزادی و جامعه مدنی و دموکراسی حرف می زدند. در واقع آنها از این حیث مورد توجه قرار گرفتند که « بلند پرواز » بودند.
امروزه اما ازین حیث مورد تقدیر قرار گرفته اند که -از زبان پزشکیان می گویند: قرار نیست کار شاقّی انجام دهیم، فقط می خواهیم وضع ازین بدتر نشود.
به تعبیر محمد جواد کاشی، ستون خیمه اصلاحات خوابیده است. در واقع می توان از خلال انتخابات اخیر مشاهده کرد که تعریف اصلاحات به سمت جریان محافظه کارتر این جبهه گرایش پیدا کرده است.
این گرایش پس از جنبشی سر برآورده است که از حیث گفتمانی رادیکال بود. اگر بخاطر بیاوریم، گرایش قبلی مهم جبهه اصلاحات به سمت محافظه کاری به پس از جنبش ٨٨ بر میگردد.
چگونه است که پس از یک جنبش اعتراضی، از جبهه اصلاحات در مجموع طلب میشود که هرچه بیشتر از بلند پروازی های سیاسی، دموکراسی خواهی و مقابله با ساز و کارهای حاکمیت عقب نشینی کند و به تعبیر رایج «واقع بین» شود؟
جنبش ها وقتی در دستاورد های سیاسی شان ناکام می شوند، دیدگاهی که معتقد است: «تغییرات از طریق جنبش های اعتراضی ممکن نیست»، تقویت می شود. حتی بسیاری از مشارکت کنندگان در جنبش مردد می شوند، یک قدم به عقب بر می دارند و ریل عوض می کنند. اگر در اطراف خود مشاهده می کنید که برخی حامیان مشارکت در انتخابات فعلی، چندی پیش برانداز بودند، به همین واقعیت اجتماعی بر میگردد.
مطالعات بر روی جنبش های اجتماعی و حتی انقلاب ها نشان داده اند که از نتایج شکست جنبش ها، ظهور قوی تر دیدگاه ها و گروه های محافظه کارتر است.
بر این اساس -و دلایل دیگر- پیشبینی من از انتخابات پیش رو مشارکت بیشتر طبقه متوسط نسبت به انتخابات اخیر است.
محافظه کارتر شدن اصلاح طلبان با استقبال بیشتری روبرو خواهد شد و ۵۵ تا ۶٠ درصد واجدان در انتخابات شرکت خواهند کرد، که بطور مشخص محصول تجربه ی طبقه متوسط است؛ تجربه ای که می تواند تغییر کند و در انتخابات بعدی رفتار دیگری را تولید کند.
حضور و عدم حضور افراد در انتخابات در نسبت با مسایل مادی و ذهنیای است که به مرور ساخته میشوند.
بیانیه ادوار انجمن های اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز و علوم پزشکی
باسمه تعالی
ملّت صبور و شریف ایران
چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران در شرایطی برگزار می شود که دشوارترین روز های این کشور از جهات گوناگون ملّی، منطقه ای و بین المللی در حال رقم خوردن است. از سویی زمزمه های سخت تر و پیچیده تر شدن پرونده هسته ای ایران در فضای بین المللی به گوش می رسد و از سوی دیگر خشونت ها و بی رحمی های منطقه ای در حال گسترش است.
امّا مسأله مهم تر شکاف شکل گرفته میان جامعه ایران با حکومت است که طیّ سال های اخیر با شتابی فزاینده در حال گسترش است و نمود هایی از آن را در انتخابات اخیر در کشورمان دیده ایم. نرخ مشارکت پایین و فاصله باور ها و شعار های منتخبین با دغدغه های جاری در متن جامعه، به خوبی نشان دهنده نارضایتی های به حق جامعه ایران از شرایط و پیامی روشن برای حاکمان و متصدیان است.
تجربه های بسیار واضحی در تاریخ معاصر جهان داریم که نشان می دهد ناشنیده گرفتن این گونه پیام ها می تواند چه فجایعی در مسیر توسعه جوامع در پی داشته باشد.
اکنون که برخورد متصدیان امور با کاندیدای توسعه گرا و خردگرای انتخابات جاری، آقای دکتر مسعود پزشکیان، به گونه ای بوده است که نوید شنیده شدن پیام ملّت ایران را در خود دارد، از آن رو که مانند همیشه در مسیر تلاش برای توسعه و عدالت در کنار شما هستیم، ضمن اعلام حمایت از کاندیداتوری ایشان، بر آنیم که نکاتی را با شما در میان بگذاریم:
بر محدودیّت های قانونی و فراقانونی بر عملکرد رئیس جمهور واقفیم و انتظار معجزه از ایشان یا هر فعال سیاسی دیگری نداریم.
• توسعه را فرایندی طولانی و گسترده در بستر زمان و نسل های متوالی می دانیم و عمیقا معتقدیم اگر راهی به توسعه باشد، جز در بستری از تلاش های مداوم مسالمت آمیز برای تقویت جامعه مدنی توام با خشونت گریزی نیست.
• بدان جهت که ایشان عضو پیشین انجمن های اسلامی دانشجویان دانشگاه تبریز، دانشجو، فعال سیاسی و مدرس این دانشگاه بوده اند، با شناختی که بلا واسطه و از نزدیک، از دوران تحصیل، تدریس و مدیریّت آقای دکتر پزشکیان داریم، ایشان را فردی پاک دست و توانمند می شناسیم که می تواند مانعی باشد در برابر:
روند خسارت باری که بر اقتصاد کشور حاکم شده است؛
جریانی که آزادی های فردی و اجتماعی را محدود می کند؛
تفکری که رفاه و معیشت مردم را اولویّت دولت نمی داند؛ فرصت های درخشان توسعه را نابود می کند و بر طبل تنش زایی منطقه ای و بین المللی می کوبد.
با تاکید بر این که مسئولیّت خود را در صورت انتخاب ایشان پایان یافته نمی دانیم، و در هر فرصتی خواهیم کوشید صدای جامعه مدنی را به گوش ایشان برسانیم، اعلام می کنیم که به ملاحظه مواردی که در بالا آمد ایشان را بر می گزینیم و شما ملّت شریف را دعوت به همراهی در این مسیر می کنیم. بدیهی است با مشاهده عدول ایشان و دولتشان از مسیر توسعه، نخستین گروهی خواهیم بود که از در انتقاد برخواهیم آمد و صریح و روشن با شما به گفتگویی مجدد خواهیم نشست.
برای ایران
مسعود پزشکیان
ستاد انتخاباتی ادوار انجمن اسلامی دانشجویان
دکتر غلامعلی جعفر زاده ایمن آبادی جانباز ۷۰ درصد و نماینده سابق رشت در مجلس در گفتگو با روز نو :
دکتر پزشکیان فردی اجرایی و پاک دست است.
او می تواند به خوبی از حقوق مردم دفاع کند .
هر چند به رد صلاحیت برخی نامزد ها در انتخابات ریاست جهوری اعتراض داریم و نسبت به آن توجیه نیستیم و موضوع برایمان غیر شفاف است، اما به هر تقدیر شش نامزد توسط شورای نگهبان تایید صلاحیت شدند که این روند تایید صلاحیت ها از سوی شورای نگهبان، نامتوازن بود و من به آن عنوان 1+5 می دهم. یعنی الان پنج نامزد در یک طرف هستند و یک نامزد دیگر که آقای پزشکیان باشد در سوی دیگر قرار دارد.
ما با رای دادن سفید و باطله مخالفیم و معتقدیم باید روی برگه رای، گزینه اصلح را نوشت.
در این شش نامزد، فردی که مشی اعتدالی دارد و می تواند به خوبی از حقوق مردم دفاع کند و هیچ وابستگی به گروه های تندرو ندارد، آقای دکتر مسعود پزشکیان است و از این رو تمام توان خود را به کار خواهیم گرفت تا ایشان در انتخابات موفق شود. آقای جعفر زاده اظهار داشت:
برخی می گویند آقای پزشکیان، فردی اجرایی نیست.
در این شش نفر، تنها آقای پزشکیان و پور محمدی سابقه سکان داری وزارت را داشتند.
از طرفی، آقای پزشکیان سال ها نایب رییس اول مجلس بوده است و هم حوزه اجرا را خوب می داند و هم اشراف قابل ملاحظه ای روی مسائل قانون گذاری دارد، پس انصاف نیست که به او ایراد گرفته شود که اجرایی نیست و یا موضوعات و اختیارات حوزه ریاست جمهوری را خیلی نمی داند.
نماینده ادوار مجلس در پایان خاطرنشان کرد:
آقای پزشکیان بسیار انسان پاک دستی است و مورد تفقد رهبر انقلاب هم قرار گرفته است. آقای پزشکیان مردی متدین و شجاع است و با احترام به پنج نامزد دیگر باید بگویم هیچ کدام آنها، تا این حد ویژگی و خصوصیات مثبت را دارا نیستند./ روزنو
منبع
امام جمعه شهر قزوین:
در کشور رییس جمهوری داشته ایم که در تاریک و منفی بودن مثل بنی صدر بود.
((ولی اله حسین زاده خبرنگار آزاد )) حجت اسلام عبد الکریم عابدینی امام جمعه شهر قزوین در خطبه های نماز جمعه این شهر با اشاره در پیش بودن چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در هشت تیر ماه اظهار کرد: مردم باید در این انتخابات مشارکت حداکثری است داشته باشند چراکه پایین بودن مشارکت دشمنان بویژه صهیونیسم را خوشحال می کنند و کسی در کشور راضی نیست که اسراییل خوشحال شود .
امام جمعه قزوین گفت : من اعتقاد دارم هر یک از ما هر دین ، ایده و سلیقه داشته باشیم نمی پسندیم که صهیونیسم ها و مستکبرین خوشحال شوند بلکه ما می خواهیم خدا ، امیرمونان (ع) و اولادشان و دل بی پنهان مردم غزه از ما شاد و راضی باشند.
وی افزود: همه باید تبلیغ کنیم که مردم در انتخابات حضور پیدا کنند و باید هر یک از ما بتوانیم چند نفر را برای حضور در انتخابات قانع کنیم و اهمیت این انتخابات را برای او بیان کنیم و به او یادآور شویم با عدم حضور انها در انتخابات صهیونیسم های نسل کش و کودک کش خوشحال می شوند.
حجت اسلام عابدینی با تاکید بر اینکه دومین موضوع پس از حضور در انتخابات ، انتخاب فرد اصلح است گفت: باید بررسی کنیم از میان شش نامزد حاضر در انتخابات ریاست جمهوری کدام یک از آنها در سنخیت ، سلیقه، روحیات و زندگی به امیر مومنان (ع) و ائمه نزدیک است را انتخاب کنیم.
امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد : سبک و سیاق زندگی و رفتار و مدیریت هر یک از نامزد های انتخابات ریاست جمهوری به آیت اله رییسی نزدیکتر بود به او رای بدهیم چرا که از ایت اله رییسی ضرر ندیم بلکه از او فاید دیدیم .
نماینده ولی فقیه در استان قزوین خاطرنشان کرد : از رییس جمهور شهید به اقتدار رسیدیم و او باعث شد در دنیا سربلند شویم و با حضور او خود را محتاج اجانب ندیدیم و سربلندی و عزتمند ما در جهان افزایش پیدا کرد.
امام جمعه قزوین بیان داشت : در دوره ایت اله رییسی خیلی چیز های خوب از جمله اشتغال بهتر شد و کار خانه ها ی تعطیل را راه اندازی کرد و ما چیز بدی از رییس جهور سابق ندیدیم او نماز اقامه کرد و محبت بین مومنین را افزایش داد و ما به دنبال رییس جمهوری می گردیم که شبیه تر از همه به رییس جمهور شهید باشد.
وی تاکید کرد : حضور و مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری نشان وحدت ملی و انسجام و اقتدار خواهد شد و از تعرض و طمع دشمنان به مملکت و مردم جلوگیری می کند.
حجت اسلام عابدینی با یادآوری اینکه این روز ها روز های عزل بنی صدر از مقام ریاست جمهوری است گفت شد : در کشور ما رییس جمهوری داشته ایم که در تاریک و منفی بودن مثل بنی صدر بود و رییس جمهوری همانند ایت اله رییسی داشته ایم که در مثبت بودن نمره عالی داشتند و از خدا و مردم نمره اعلا گرفته است .
منتها اطرافیان او انسان های خوبی نیستند از جمله آقای ظریف !
و رئیس جمهور بدون دوستان خوب و با اخلاق به درد ملت نمیخورد.