پایگاه سراسری پاترا

چهاردهمین رئیس جمهور ، جلیلی 

چهاردهمین رئیس جمهور: جلیلی 

نقش آفرینی فعال مردم

پس از هماهنگی و مشاوره های متعدد ، شعار ستاد دکتر سعید جلیلی بدینگونه تایید شد و به خبرگزاری ها نیز اعلام گردید «یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش باشکوه»

روابط عمومی ستاد دکتر جلیلی کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری: ایران در میان انبوه فرصت‌ ها و ظرفیتهای داخلی و جهانی، ظرفیت پیشرفت در همه ابعاد دارد؛ اما همه این ظرفیت‌ ها فعال نشده است. به ویژه در طول دهه نود، با فرصت‌ سوزی، رشد ایران دچار توقف شد و بسیاری ظرفیتهای کشور مورد بی‌توجهی قرار گرفت، که جبران آن جز با یک رشد فوق‌ العاده ممکن نیست. 

بدون یک پیشرفت فوق‌ العاده و با روزمرگی و لکه‌گیری در اداره کشور، حتی اداره امور عادی امکان پذیر نیست، زیرا مشکلات ساختاری، ساز و کار های معیوب، ذی‌ نفعان و برنامه دشمن مانع به ثمر رسیدن تلاش های عادی است. در شرایطی که دنیا در حال تغییر است و کشور های دیگر در حال تلاش برای ارتقای جایگاه خود و شکل دادن به نظم جدید جهانی هستند، بدون جهش کشور در عرصه‌ های کلیدی، نه‌تنها نخواهیم توانست به جایگاه کشور در حد شایستگی‌های آن برسیم؛ بلکه در نقشه دیگران گرفتار خواهیم آمد و دچار عقب‌ماندگی مضاعف خواهیم شد و خطر این وجود دارد که کشور دهه‌ها به عقب رانده شود. جهش ایران، ضرورت عمومی نه‌تنها برای بقا که برای حفظ وضعیت حال و بالاتر ساختن آینده کشور است.

در برابر این نگاه، نگاه‌ هایی هستند که به دنبال اداره کشور در حد مقدورات عادی و روزمره‌اند؛ رهزن‌ هایی که با دنبال کردن تبعیض، وابستگی به بیگانه، سیاسی‌ کاری و پرداختن به مسائل بی‌اولویت و منافع اصحاب قدرت و ثروتند، هم‌چنین کسانی که اداره حال و ساختن آینده کشور را در برابر هم قرار می‌دهند، مانع این حرکت جهشی شده‌اند.

این جهش ضروری و حیاتی، جز با نقش‌ آفرینی فعال آحاد مردم، نخبگان و مسئولان محقق نمی‌شود. مردم باید سرنوشت خود را به دست بگیرند و آن را از به انسان‌ های را‌ه‌بلد بسپارند و نابلدها و راهزنها را از پیش پای حرکت خود کنار بزنند. آحاد مردم در هر محیط، کسب‌کار و جایگاه اجتماعی، از ‌ خانه تا کارگاه، کارخانه، مدرسه، دانشگاه، حوزه، اداره، مغازه و… نقش کلیدی دارند. مسئولان باید ضمن برنامه‌ریزی برای جهش کشور و ساماندهی تغییر ریل‌های اساسی پیشرفت فوق‌العاده، باید برای فعال‌سازی ظرفیت آحاد مردم و نخبگان برنامه‌ریزی و برای آنها نقش‌آفرینی کنند. عدالت لازمه این حرکت است تا فرصت برای همه برای نقش‌‌آفرینی فراهم شود و منابع کشور از وضعیت ضرر برای همه و سود عده‌ای معدود به ابزار حرکت برای همه تبدیل شود. 

نمی‌توان با شعار زدگی و حرف‌های سست و بی‌ مایه‌ سیاسی، آلودگی خود و اطرافیان، هیاهو و غوغا سالاری، نمایش و همایش و گزارش، پرداختن به مسائل بی‌اولویت این راه را رفت. آزموده را آزمودن خطاست.

دکتر سعید جلیلی، بر مبنای این ایده کلیدی، برنامه عملی خود را جهش ایران بر مبنای استفاده از فرصت‌ها و نقش‌آفرینی آحاد مردم کشور قرار داده است، تا با برقراری عدالت، زمینه نقش‌آفرینی همه مردم فراهم شود و ایرانی پیشرفته و مستقل، بر جایگاه شایسته جهانی قرار بگیرد و امکان زندگی شیرین و گوارا و متناسب شأن ملت ایران برای آحاد مردم فراهم شد. بر همین مبنا ستاد دکتر سعید جلیلی شعار انتخاباتی خود را «یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش باشکوه» انتخاب می‌کند.

مرجع جامع اخبار دکتر سعید جلیلی

همسازی که میخواهد همه را پولدار شدن

رئیس جمهور دلخواه من چه کسی است ؟

بی آبی در شالیزارهای روستای دستک

 

7 دیدگاه در “چهاردهمین رئیس جمهور ، جلیلی 

  1. Tahora bakeri گفت:

    رییس هیات تحقیق و تفحص از ازمون دستیاری پزشکی مجلس هفتم: ادعای زاکانی علیه پزشکیان دروغ است
    نماینده ادوار مجلس مردم شهرضا تصریح کرد: ما تقریبا 3-4 ماه کاملاً همه چیز را بررسی کردیم، از نظر فنی هم بررسی کردیم و مشاهده کردیم کسانی که قبول شدند افرادی هستند که در ازمونی که برگزار شده با نمره قبول شده اند.
    رییس هیات تحقیق و تفحص از ازمون دستیاری پزشکی مجلس هفتم ادعای زاکانی درخصوص تخلفات در ازمون دستیاری در دوره وزارت بهداشت پزشکیان را رد کرد و گفت: به نظر می اید که این حرکت تخریبی و غیر خدایی علیه اقای پزشکیان است و ایشان باید استغفار کند و دیگر این گونه حرکات را تا اخر انتخابات و حتی تا اخر عمرش ان شاالله تکرار نکند.
    این ادعا ها دروغ است، ما تقریبا 3-4 ماه کار کردیم و اقای زاکانی هم در تیم هیات تحقیق و تفحص بود؛ منتها به هیچ نتیجه ای که به دادگاه بدهیم و محاکمه کنند یا کسی را اخراج کنند نرسیدیم، از تیمی که انجا بودند عذرخواهی کردیم که 3-4 ماه مزاحمت برایشان ایجاد کردیم و تمام شد.
    [جارستان]

  2. دادرس گفت:

    خیالِ باطلِ جلیلی از « سفره‌ های مردم » به خاطر « تحریم‌ طلبی‌ هایش » مصطفی فقیهی
    «جلیلی» خیال میکند مردم از « نتایج درخشان دولت سیزدهم در مذاکرات ‌برجام ⁩» به قدری راضی هستند که برای قدردانی از او به عنوان « مغزِ متفکر مقاومت در برابر تحریم‌ ها »، جایزه‌ اش میدهند و بر کرسی « رییس‌ جمهوری » می‌نشانندش!
    تا لابد، ضمن پس زدنِ مذاکره و جلوگیری از حل منازعه با ۱+۵، با نسخه‌ پیچی برای آغازِ دوره‌ ی « مقاومتِ ۵۰ ساله‌ ی ملت» و «مذاکره با کشور های نادیده و نایاب»، چند مُشتِ تازه از «تحریم‌ های کاغذ پاره‌» به سفره‌ ی ملت پرتاب شود!
    ‏او حالا در رقابت‌ های انتخاباتی، نماد های سیاست‌ خارجی دولت رییسی را کنار خود می‌ نشاند تا افتخارِ « تحریم‌ طلبی » را به نام خود سند بزند.
    آن از ‌ باقری ⁩ که معاون وزیر خارجه و رییس تیم مذاکره‌ کننده بود و کوچک‌ ترین قدمی برای رفع تحریم‌ ها برنداشت (آن‌هم در شرایطی که ‌روحانی ⁩مذاکرات را «آماده‌ ی احیای ‌ برجام ⁩» به دولت بعد تحویل داد)
    این هم از ‌ صفری ⁩معاون دیگر وزارت خارجه که در رقابت‌ های انتخاباتی، کنار دست جلیلی نشسته

  3. پوریا مومنی گفت:

    جلیلی: لازم نیست تنگه هرمز را به صورت نظامی ببندیم؛ با فرآوری نفت می‌ توان چندین برابر ارزآوری ایجاد کرد
    نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری: در منطقه فقط نقاط تهدید محور نیست، اگر درست نگاه کنیم برخی نقاط فرصت محور است که از آنجا توانسته‌ ایم قدرت خود را ارتقا دهیم.
    در سیاست خارجی فقط یک بخش نیست و دستگاه‌ های مختلف در عرصه سیاست خارجی کار می‌ کنند؛ سیاست خارجی باید پیوستگی و آهنگ یکسانی داشته باشد که یکی از وظایف شورای عالی امنیت ملی ایجاد همآهنگی میان دستگاه‌ ها در این حوزه است.
    کاهش قدرت آمریکا خود به خود اتفاق نیافتد بلکه بر روی آن کار شد که امروز بلینکن می‌ گوید ایران راه‌ ها را یاد گرفته و اجازه نمی‌ دهد مانع فروش نفتش شویم.
    مزیت نسبی ما نفت و گاز است. لازم نیست تنگه هرمز را به صورت نظامی و امنیتی ببندیم، نفت ما را می‌خرند و به صورت فرآورده با چند برابر قیمت به ما می‌فروشند، باید تبدیل نفت به فرآورده‌های نفتی که می‌توان با چندین برابر قیمت فروخت و از طرفی ایجاد اشتغال و ارزآوری می‌کند را دنبال کنیم.

  4. پوریا مومنی گفت:

    چرا جلیلی؟
    اگر برای رای دادن به سعید جلیلی تردید دارید حتما این فیلم را با دقت ببینید و اگر میخواهید برای سعید جلیلی تبلیغ کنید، باز هم این فیلم را ببینید چون جواب بسیاری از شبهات مختلف است و دست شما را برای پاسخ به مخالفان باز میکند.
    امیرحسین ثابتی در قسمت ۹۶ برنامه حافظه تاریخی ایرانی، ضمن توضیحات کامل درباره چرایی اصلح بودن دکتر جلیلی نهایتا به معرفی کتاب مهمی از وی پرداخته که شخصیت جلیلی را بهتر معرفی میکند.
    برای پایین آوردن حجم فیلم کیفیت آن کم شده اما اگر خواستید فیلم را با کیفیت اصلی ببینید از اینجا اقدام کنید.
    برای تهیه کتابی هم که در این قسمت معرفی شده از اینجا اقدام کنید.
    برای مشاهده قسمت های قبلی برنامه نیز از اینجا عضو کانال شوید.

  5. پوریا مومنی گفت:

    حمایت آیت‌ الله طاهری نمایندهٔ مردم شریف استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری از دکتر سعید جلیلی
    بسم الله الرحمن الرحیم
    حادثهٔ غم‌ انگیز فقدان شهید جمهور آیت‌ الله دکتر رئیسی، ضمن اینکه مصیبت بزرگی برای مردم انقلابی کشورمان بود، این سوال مهم را در اذهان ملت عزیزمان به وجود آورد که در انتخابات زود هنگام چهاردهمین دورهٔ ریاست جمهوری، چه کسی می‌ تواند راه سید الشهدای خدمت را ادامه دهد.
    بحمدالله مشاهده می‌ شود که بسیاری از نیرو های انقلابیِ کف میدان، وارد عمل شده‌ اند و برای معرفی نامزد اصلح تلاش می‌کنند.
    اینجانب نیز تاخیر در این موضوع را جایز نمی‌بینم و ضمن احترام به همهٔ نامزد های محترم متعلق به جریان انقلاب، حمایت قاطعانهٔ خود را از برادر مومن و انقلابی، جناب آقای دکتر سعید جلیلی اعلام می‌کنم.
    سوابق درخشان در پست‌ های کلیدی و حساس، اعتماد کم‌ نظیر رهبر معظم انقلاب به ایشان، برخورداری وی از برنامه‌ های کارشناسی مبتنی بر نگاه امامین انقلاب اسلامی، شاگردی در مکتب آیت‌ الله مهدوی کنی (ره) و مهر تایید علامهٔ بصیر آیت‌ الله مصباح یزدی (ره) بر زیر بنای فکری و اعتقادی ایشان، این امیدواری را نوید می‌دهد که دکتر سعید جلیلی توانایی تشکیل دولت جوان حزب‌ اللهی را دارد و با ریاست ایشان بر قوهٔ مجریه، راه شهید عزیز آیت‌ الله رئیسی ادامه پیدا می‌کند، ان‌ شاء الله.
    سید محسن طاهری
    مسئول مدرسهٔ علمیهٔ امام صادق علیه‌السلام گرگان و خادم مردم شریف استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری
    ۱۴۰۳/۰۳/۲۴

  6. پوریا مومنی گفت:

    دکتر جلیلی: زمانی عده‌ای آشپزخانه قطار را هم به اتریشی‌ ها واگذار کرده بودند
    سعید جلیلی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در دیدار کارگران و مدیران کارخانه آذراب اراک:
    یکی از خاطرات تلخی که در دهه ۹۰ داشتم ملاقات‌ های بود که کارگران آذراب و هپکو در دفترم با من داشتند، اینکه هپکو از ۱۸۰۰ ماشین راهسازی به صفر ماشین رسیده بود مسئله دردناک بود.
    نتیجه ایستادگی شهید رئیسی بر احیای آذرآب و هپکو را امروز شاهد هستیم و نباید بگذاریم حالت فعلی به عقب برگردد.
    مشکل آذراب و هپکو این بود که کسی که عهده‌ دار مسئولیت شده بود اهلیت نداشت در حالی که همیشه تاکید من این بود که اهل‌ ترین آدم‌ ها برای واگذاری خود کارگران هستند.
    آذراب می‌ تواند به ۴۴ هزار تن برسد و صادرات را نیز تامین کند و این همان جهشی است که ما در شعارمان به آن تاکید داریم.
    در دورانی می‌ گفتند باید همه چیز را از خارج بیاوریم و کترین آشپزخانه قطار را هم به یک شرکت اتریشی واگذار کرده بودند. این دو مسیر و دو نگاه است که باید ببینیم چگونه انتخاب می‌ کنیم.

  7. پوریا مومنی گفت:

    دکتر جلیلی: شهید رئیسی نشان داد که کشور معطل توافق‌ ها و کنوانسیون‌ ها نمی‌ ماند
    دکتر سعید جلیلی در جمع پرشور مردم اراک:
    در بزنگاه تاریخی هستیم؛ نیروی جوان، تحصیلکرده و متخصصی داریم که آماده کار است.
    اگر ۱۰ پالایشگاه همانند ستاره خلیج فارس داشته باشیم، نه تنها نیازی به فروش نفت نداریم بلکه نفت منطقه را می‌خریم و علاوه بر ارزآوری، هزاران شغل برای جوانان این مرز و بوم ایجاد می‌کنیم.
    کدام مسیر را می‌ خواهیم انتخاب کنیم؟ اینکه بگویند اصلا نیازی به پالایشگاه نداریم. الان فلان توافق اتفاق نیفتد، اگر فلان کنوانسیون اجرا نشود، نمی‌توانیم به مسیر ادامه دهیم.
    شهید رئیسی نشان داد که کشور می‌تواند با قدرت پیش برود و معطل توافق و کنوانسیون نمی‌ماند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *