اخبار حوزه دام و طیور و کشاورزی

مهار تورم و رشد تولید

مهار تورم و رشد تولید

این دستور صریح رهبر انقلاب است نه یک شعار کلیشه ای برای چاپ پوستر و نصب آن در ادارات و سازمان ها

به قلم: امید قربانی

نوشتار فوق در ابتدای همین سال جاری و پس از فرمان مهار تورم و رشد تولید توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی که در قالب شعار سال مطرح شد به نگارش درآمده بود . سوگمندانه و شوربخانه حالا که در اسفند ماه هستیم و چیزی به شروع سال جدید نمانده ، کارنامه ی یکساله ی اقتصاد و تولید در کشور نشان میدهد که دغدغه و نگرانی های فعالان مدنی حوزه کشاورزی و دامپروری نه تنها بیراه نبود بلکه منطبق بر واقعیات تلخ تاریخی بود .

سال ۱۴۰۲ و شعار محوری رهبر فرزانه انقلاب در حالی رو به پایان است که از این فرمان ، چیزی جز همان بیلبورد های شهری و پوستر ها در ادارات و سازمان ها ندیدیم و تولید همچنان مظلوم ترین حوزه اقتصاد در کشور ماست . 

مهار تورم و رشد تولید ، این صرفا شعار نیست !

بدون شک اگر شعار سال و پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب را بدون توجه به دو پارامتر بسیار حساس نهفته در بطن فرمایشات معظم له بخواهیم مورد بررسی و کنکاش قرار دهیم ، در انتهای سال یعنی اسفند سال ۱۴۰۲ از مسئولین و مدیران ارشد اجرایی و تصمیم گیری کشور چیزی جز انبوهی از بیلبورد های شهری و اندکی تبلیغات محیطی ادارات دولتی نخواهیم دید .

 با تحلیل درست و دقیق آن دو مولفه نیز کاملاً واقف خواهیم شد که پیام نوروزی رهبری ، صراحتا و عیانا یک دستور ملی و فرمان اقتصادی سراسری ست . 

آن دو پارامتر مذکور کدامند؟

۱: دعوت رهبر انقلاب از تمامی کنشگران فرهنگی و فعالان مدنی برای ورود قدرتمندانه در حوزه اقتصاد و تولید !

۲: توصیه اکید بر رفع موانع اقتصادی و ضد تولیدی در حالی که فضای روانی جامعه هنوز درگیر التهابات و اعتراضات ماه های گذشته است و همگان مشغول موضوع حجاب و بگیر و ببند های مربوط به آن هستند . 

چرا رهبر انقلاب در پیام خود اینقدر صریح و شفاف و دستوری پای کنشگران فرهنگی را به عرصه اقتصادی و تولیدی کشاند ؟ فعالیت فرهنگی که سنخیت و تجانسی با تولید اقتصادی ندارد .

به نظر میرسد که مقام معظم رهبری برای ورود فرهنگی ها و رسانه ای ها به اقتصاد ، اهداف کالایی و تولیدی و تجاری و… ندارد بلکه پای مسئله ای بسیار مهمتر در میان است و البته این هوشمندی رهبری را میستایم !

یکی از نقاط ضعف همیشگی و کلیدی در حوزه تولید کشور این بوده که تولید کننده از پشتیبانی قاطع و مستمر کنشگران رسانه ای و فعالان فرهنگی برخوردار نیست ! حتی کنشگران ولایی و سایبری !

 لذا عمق نگرش استراتژیک رهبر انقلاب را در این دو نکته باید بررسی کرد :

۱: صنایع تولیدی شدیداً متاثر از چند مولفه پر نفوذ ضد تولیدی هستن که مثل میدان مین عمل میکنند و تخریبچی های قهاری لازم است تا این میدان های خطرناک را خنثی کنند .

الف : مدیران نالایق و کارنابلد و بی‌حال در بدنه اجرایی و اقتصادی دولت که بعضاً حتی شامل وزیران و معاونین وزیر هم میشود !

ب: کاغذ بازی و بروکراسی پیچیده اداری و برخی بخشنامه ها و قوانین ضد تولیدی !

پ : زالو صفتی تشکیلات مافیایی که مثل اختاپوس در بسیاری از نقاط حساس و کلیدی اقتصادی و تصمیم گیری حضور دارند!

ت : موضع انفعالی نهادهای امنیتی و اطلاعاتی کشور در قبال تشکیلات ضد تولیدی و برخورد های خشن و غیرموجه با تولید کنندگان معترض !

ث : و به مقدار اندکی هم تحریم های اقتصادی و فشار های بین المللی !

۲: فعالیت فرهنگی طیف بسیار گسترده ای از کنش های حقیقی و مجازی در حوزه های خبری ، تحلیلی ، مطالبه گری ، آموزشی ، انگیزشی و… با حضور هزاران کنشگر در سراسر کشور را شامل میشود . اعم از رسانه ملی ، پایگاه های خبری ، پایگاه های جهاد تبیین ، موسسات و کانون های فرهنگی ، سازمان بسیج مستضعفین ، طلاب و روحانیون حوزه های علمیه ، آتش به اختیار های سایبری و…

برداشت بنده از فرمان نوروزی رهبری این است که : کنشگران فرهنگی در کنار سایر فعالیت های ترویجی و دینی ، بخش اصلی کار را به مسئله اقتصاد ، تورم و تولید اختصاص دهند . به ویژه در فضای مجازی باید به نحو شایسته ای از تولید کننده ها حمایت شود .

این حمایت علاوه بر مسئله ترویج مصرف کالای ایرانی یک جنبه بسیار موثر و مهم دیگه هم دارد . اینکه کنشگران رسانه ای و فعالان اجتماعی در مواجهه با صدای اعتراض تولید کنندگان و درخواست ها و مطالبات فعالان اقتصادی ( که عموماً ابزار مناسب برای رساندن صدای دردمندانه خود به گوش حاکمیت ندارند ) ، تشکیلات ضد تولیدی مافیایی ، مدیران نالایق ، رانت ها ، واردات بی رویه ، بخشنامه های خلق الساعه و… ، باید پرچم افشاگری و مطالبه گری و مبارزه با فساد و حمایت از تولید کننده و صدای رسای فعال اقتصادی بودن را به اهتزاز دربیاورند!

بدون شک اغلب تولید کنندگان کشور در مبارزه با موانع ضد تولیدی دولتی و مافیایی ، تنها و بی یاور هستن و غالباً حتی امکان پیگیری های حقوقی و قضایی و قانونی را هم ندارند لذا به راحتی خودشان را بایکوت و تعطیل میکنند . اگر هم تعداد اندکی بودند که نخواستند مغلوب فساد شوند و قصد مطالبه گری و احقاق حق داشتند ، مکرراً شاهد بودیم که به برخورد های خشن پلیسی و امنیتی منتهی گردید مزید .

اما اکنون و با این دستور صریح و مهم رهبر انقلاب اگر فعالان اقتصادی خودشان را تحت پشتیبانی و مطالبه گری هزاران کنشگر مجازی و حقیقی در سراسر کشور ببینند ، قدرتمند تر از همیشه به کار تولید ادامه میدهند و حصار امنیتی مفسدین و مدیران نالایق هم برداشته میشود ! 

در نتیجه تولید رونق خواهد گرفت و گردش سرمایه کشور هم در مسیر درستش قرار میگیرد که در موج سوم باعث برکات فراوان اجتماعی و سیاسی و فرهنگی و اقتصادی میشود !

رسیدگی اورژانسی و همه جانبه به اوضاع اقتصادی کشور در قالب شعار ( مهار تورم و رشد تولید ) برای چندمین سال پیاپی است که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب قرار میگیرد

شوربخانه سال ۱۴۰۲ نیز همراه با شعار خودش تا چند روز دیگر به پایان میرسد بدون آنکه حتی درصد بسیار اندکی از دستور معظم له در حوزه اقتصادی ما ظهور و بروز پیدا کرده باشد .

حداقل در حوزه کشاورزی و صنعت دام و طیور میتوان اینگونه ادعا کرد که : دولت ، وزارت جهاد کشاورزی و سایر متولیان مربوطه در مجلس شورای اسلامی هرآنچه میتوانستند برای مهار تولید و رشد تورم انجام دادند .

نویسنده : امید قربانی 

کارشناس و تحلیلگر اقتصاد کشاورزی و دامپروری 

مدیر گروه مهندسی توسعه دامپروری اندیشه مهر 

مقالات و نوشته های بیشتری در این زمینه بخوانید :

وزارت جهاد کشاورزی کشاورزان را به واردات گندم تهدید کرد

توسعه کشاورزی با کمک هوش مصنوعی و دیجیتال گرین

بودجه نویسی ناکارآمد بلای جان صنعت دامپروری ایران 

ژاپن فرصت طلایی برای صادرات صنعت لبنیات ایران

8 دیدگاه در “مهار تورم و رشد تولید

  1. Jalili گفت:

    قدرت خرید مردم کاهش یافته است . مسعود بختیاری، عضو هیات نمایندگان اتاق ایران گفت: در شرایط کنونی، رکود شدیدى بر بازار صنایع غذایی حاکم است که عامل اصلى این رکود، کاهش قدرت خرید مردم است.به نظر می‌رسد بانک مرکزی تمرکز زیادی بر سیاست‌های ضدتورمی دارد و می‌خواهد به هر قیمتی که شده تورم را مهار کند که این سیاست‌ها به سهم خود رکود را تشدید کرده است./ اینم از مهار تورم و رشد تولید

    🌐

  2. khabardan گفت:

    یک اقتصاددان درباره مهار تورم و رشد تولید در سال جاری نوشت : وضعیت در سال آتی بسیار سخت و شکننده خواهد بود . بار سنگین تورم مهار نشده ی سال جاری روی دوش طبقه متوسط و فرودست جامعه گذاشته شده است . به گزارش سرویس داخلی پایگاه خبری تحلیلی خبردام ، وحید شقاقی اقتصاددان در ادامه نوشته است : اگر قرار باشد یک پیش بینی از اقتصاد سال آینده کشور ارائه دهم ، باید اینگونه بگویم که وضعیت در سال آینده بسیار سخت و شکننده و غیر قابل تصور خواهد بود چون بر خلاف آنچه باید در همین امسال رخ میداد تورم نه تنها متوقف و مهار نشده است بلکه رشد بیشتری نسبت به سال گذشته پیدا کرده و ممکن است انتظارات تورمی مجددا شعله ور شود . با شعله ور شدن انتظارات تورمی نیز ممکن است مسیر سیاست‌ های پولی دولت بالعکس شده و اقتصاد دوباره وارد فاز تورمی بیشتر شود. اقتصاد ما علاوه بر مولفه های داخلی از کنش های خارجی و بین المللی نیز تاثیر پذیری دارد . از همین رو انتخابات ایالات متحده در سال آینده نیز میتواند یک تکانه تقریبا شدید انتظاراتی را در اقتصاد ایران زنده کند . دولت سیزدهم هنوز هم مهار تورم را به عنوان یک امر سخت در نظر نگرفته و همچنان احساس می‌کند می‌توان این موضوع را با سیاست‌ های پولی و چاپ اسکناس مهار کرد. این در حالیست که حل تورم اصلا ساده نیست. اگر نتوانیم تورم را مهار کنیم بار این وضعیت بر دوش طبقه متوسط کشور خواهد بود .
    خبردام ، پایگاه اطلاع رسانی و مطالبه گری کشاورزی و صنعت دام و طیور ایران

  3. محمد یوسف گفت:

    آیا ظرفیت های رو به زوال روستا و مناطق عشایری و…، حاشیه نشینی شهری را برای حاکمیت حاشیه ساز می کنند ؟!
    قسمت چهل و یک
    طوفان سوخت بری و…،   هم باعث خوش معیشتی و هم موازنه  نیروی کار کشاورزی ،ساختمانی و…، را در سراوان  بهم زده  است در ابتدا به معنی« سراوان» از منظر زبان بلوچی توجه کنید ( سرا + وان : از اول بخوان :  یعنی از ته مغز بخوان ،  از اول بخوان )  سراوان در زمان کهن« شستون »  یا همان «شستن» نام داشته است در واقع این نام در طول زمان  دچار تغییراتی شده است  شستن ( شست + تن ) یعنی شصت تن که یک  گروه شصت نفره از قهرمانان بلوچ را به نسل های آینده یاد آور می شود  نام دیگه سراوان در دوران های  گبر بلوچ ( زرتشتی بلوچ  ) « سر استون» بوده ( سر + استون : اول + پایه ) که معنی آن,  ورود اولیه پایه پر رعد و برق و باران آور  به منطقه است که مراد از ورود پایه خیزترین بارانهای  موسمی  مونسون یا مانسون که   از اقیانوس هند بر روی  منطقه تاثیر گذار بوده  بویژه در تیر و مرداد ماه همراه با رعد و برق و بارش سیل آسای آنی در منطقه را در صورت نا وزش بادهای صد و پیست روزه سیستان  رقم می زند که  این فرصت چرخه آب شیرین و پرحجم مورد توجه نیست زیرا طرح های  آبخوان داری و آبخیز داری در مهار  چنین چرخه آب تجدید پذیر نقش موثر اقتصاد سیلاب را قدر نداسته و به مراقبت های کنتوری خانه به خانه و چاه به چاه و…، متمرکز  و مراقبت از کیفیت ابزار آبرسانی خانه به خانه ، چاه به چاه ، خطوط انتقال آب و…، غافل مانده اند امروز باید خطوط انتقال آب هوشمند باشند که نسبت به کوچکترین نشت قطره ای از  آب عکس العمل نقص را نشان داده و خط انتقال آب را متوقف کند تا آنی به رفع نقص،  متولی آب  اقدام کند امروز موشک های هوشمند نقطه زن و…، تولید  که جنگ میدانی را و نشانه قدرت منطقه ای را پوشش می دهد ولی اقتصاد آب که عامل بروز جنگ های داخلی و خارجی پنهان و آشکار  و تهدید زیست هست با اهداف حکومت نگهدار نه ملت نگهدار  غافل مانده ایم و بر تخریب غیر بازگشت زیر ساختی و سرمایه نیروی انسانی اش چشم ها را بسته ایم و به هوشمند سازی آب :  صنعت ، کشاورزی ، شرب ، صنعت تولید مصالح ساختمانی و …، بهای چندان زیست نگهدار  نمی دهیم در مناطقی  قرن هاست با بحران بارش و آب  مواجه ایم که هم آب و زمین دچار سختی بالا و به املاح ضد ارزش زراعی و مرتعی و…،  آلوده شده اند طرح های آبرسانی با لوله که همان غرق آبی را تسهیل و از میزان مصرف  آب نمی کاهد بلکه هم سطح کشت و مصرف آب را افزایش و بهینه سازی جذب زراعی و…،  آب و بازدهی عملکرد  زراعی و…، را کاهش می دهد زیرا در سرعت  انتقال آب،  جلوگیری از تبخیر و نفوذ عمقی خط انتقال آب   فکر شده  و در مظهر مصرف و سطح افقی وسیع ، تبخیر ، نفوذ عمقی  و نقصان جذب زراعی که مصرف را دوبرابر می نماید کمرنگ و گذرا فکر می شود   پس  هر چه سختی آب و زمین بالا می رود به تبع میزان جذب آب  افت و میزان رهاسازی آب بیشتر می شود بخصوص در گوهرکوه  طرح لوله گذاری  اجرا می شود که روی بازدهی اقتصادی آب و محصول موثر نیست بایستی آب شیرین کن صنعتی کشاورزی در مظهر انتقال آب   کار سازی شود تا هم بازدهی آب و هم بازدهی محصول را بهبود و رو به  افزایشی سوق تا  به سختی یا شوری اراضی کشاورزی اضافه نگردد بنابراین کشاورز  برای دستیابی به کف عملکرد، متمرکز به مصرف آب بیشتر و کود بیشتر  آینده خود را باخطر بیشتر و بیشتر رو به رو و هیجان سوخت بری و….، را  شوق پذیرتر  می سازد ؟!
    مهندس محمد یوسف حسن زهی

  4. Mohammad گفت:

    آیا ظرفیت های رو به زوال روستا و مناطق عشایری ، حاشیه نشینی شهری را برای حاکمیت حاشیه ساز میکنند ؟
    قسمت چهل و یک / نوشته مهندس محمد یوسف حسن زهی
    طوفان سوخت بری و…،   هم باعث خوش معیشتی و هم موازنه  نیروی کار کشاورزی ،ساختمانی و…، را در سراوان  بهم زده  است در ابتدا به معنی « سراوان » از منظر زبان بلوچی توجه کنید ( سرا + وان : از اول بخوان :  یعنی از ته مغز بخوان ،  از اول بخوان )  سراوان در زمان کهن « شستون »  یا همان « شستن » نام داشته است در واقع این نام در طول زمان  دچار تغییراتی شده است  شستن ( شست + تن ) یعنی شصت تن که یک  گروه شصت نفره از قهرمانان بلوچ را به نسل های آینده یاد آور می شود  نام دیگه سراوان در دوران های  گبر بلوچ ( زرتشتی بلوچ  ) « سر استون » بوده ( سر + استون : اول + پایه ) که معنی آن,  ورود اولیه پایه پر رعد و برق و باران آور  به منطقه است که مراد از ورود پایه خیز ترین باران های  موسمی  مونسون یا مانسون که   از اقیانوس هند بر روی  منطقه تاثیر گذار بوده  بویژه در تیر و مرداد ماه همراه با رعد و برق و بارش سیل آسای آنی در منطقه را در صورت وزش باد های صد و بیست روزه سیستان  رقم می زند که  این فرصت چرخه آب شیرین و پر حجم مورد توجه نیست زیرا طرح های  آبخوان داری و آبخیز داری در مهار  چنین چرخه آب تجدید پذیر نقش موثر اقتصاد سیلاب را قدر نداسته و به مراقبت های کنتوری خانه به خانه و چاه به چاه و…، متمرکز  و مراقبت از کیفیت ابزار آبرسانی خانه به خانه ، چاه به چاه ، خطوط انتقال آب و…، غافل مانده اند امروز باید خطوط انتقال آب هوشمند باشند که نسبت به کوچکترین نشت قطره ای از  آب عکس العمل نقص را نشان داده و خط انتقال آب را متوقف کند تا آنی به رفع نقص،  متولی آب  اقدام کند امروز موشک های هوشمند نقطه زن و…، تولید  که جنگ میدانی را و نشانه قدرت منطقه ای را پوشش می دهد ولی اقتصاد آب که عامل بروز جنگ های داخلی و خارجی پنهان و آشکار  و تهدید زیست هست با اهداف حکومت نگهدار نه ملت نگهدار  غافل مانده ایم و بر تخریب غیر بازگشت زیر ساختی و سرمایه نیروی انسانی اش چشم ها را بسته ایم و به هوشمند سازی آب :  صنعت ، کشاورزی ، شرب ، صنعت تولید مصالح ساختمانی و …، بهای چندان زیست نگهدار  نمی دهیم در مناطقی  از کشور ما سالها و حتی قرن هاست که با بحران کم بارشی و کمبود شدید آب  مواجه هستیم که هم آب و زمین دچار سختی بالا و به املاح ضد ارزش زراعی و مرتعی و…،  آلوده شده اند طرح های آبرسانی با لوله که همان غرق آبی را تسهیل و از میزان مصرف  آب نمی کاهد بلکه هم سطح کشت و مصرف آب را افزایش و بهینه سازی جذب زراعی و…،  آب و بازدهی عملکرد  زراعی و…، را کاهش می دهد زیرا در سرعت  انتقال آب،  جلوگیری از تبخیر و نفوذ عمقی خط انتقال آب   فکر شده  و در مظهر مصرف و سطح افقی وسیع ، تبخیر ، نفوذ عمقی  و نقصان جذب زراعی که مصرف را دوبرابر می نماید کمرنگ و گذرا فکر می شود   پس  هر چه سختی آب و زمین بالا می رود به تبع میزان جذب آب  افت و میزان رهاسازی آب بیشتر می شود بخصوص در گوهرکوه  طرح لوله گذاری  اجرا می شود که روی بازدهی اقتصادی آب و محصول موثر نیست بایستی آب شیرین کن صنعتی کشاورزی در مظهر انتقال آب   کار سازی شود تا هم بازدهی آب و هم بازدهی محصول را بهبود و رو به  افزایشی سوق تا  به سختی یا شوری اراضی کشاورزی اضافه نگردد بنابراین کشاورز  برای دستیابی به کف عملکرد، متمرکز به مصرف آب بیشتر و کود بیشتر  آینده خود را باخطر بیشتر و بیشتر رو به رو و هیجان سوخت بری و….، را  شوق پذیرتر  می سازد ؟!
    سلسله مقالات مربوط به ظرفیت های رو به زوال روستا نوشته ی مهندس محمد یوسف حسن زهی

  5. فدایی آقا گفت:

    رهبر انقلاب با هوشمندی و خلاقیت هرچه تمامتر جبهه ی جدید فعالیت های فرهنگی را برای کنشگران دلسوز و متدین و انقلابی ترسیم کردند و به عبارتی ساده باید گفت : پیام نوروزی ، دستوری ست از فرماندهی کل به لشگریان و آتش به اختیار های فرهنگی! که در راستای مطالبه گری اقتصادی ، حمایت از تولید کننده ، ترویج مصرف کالای ایرانی و مبارزه با رانت ها و رابطه ها و بخشنامه های ضد تولیدی ، اشدائ علی الکفار و رحمائ بینهم باشید . دستور این است که در این برهه ی بسیار خطرناک اجتماعی و سیاسی و امنیتی ، از حاشیه های مصنوعی مانند حجاب و سلبریتی ها و… که دام دشمن است برای مشغول نگهداشتن و فرسوده سازی شما فاصله بگیرید و با تمام نیرو برای جبهه اقتصادی کشور جهاد کنید

  6. tdam گفت:

    تبلیغات انتخاباتی جلیلی با طعم چای دبش!
    مجید مرادی
    سعید جلیلی: قصه چای دبش به این خاطر رخ داد که انضباط مالی را جدی نگرفتند.
    آقای جلیلی نامزد انتخابات ریاست جمهوری که اکنون دنبال کره گرفتن از فساد چای دبش برای جلب رأی مردم است در طول یک سالی که از افشای ابرفساد دبش می‌ گذرد هیچ موضعی در برابر آن نگرفت اما اکنون پس از درگذشت رئیسی و در آستانه انتخابات سویه انتقادش را به او معطوف کرده تا دل خلائق را به رحم آورد.
    حال که جلیلی می‌ خواهد از موضوع چای دبش استفاده کند نوش جانش! اما آیا می‌ داند افشاگر ابرفساد دبش کیست؟ و آیا می داند که او که افشاگر خانه بخشی های نجومی شهرداری و زمین خواری ازگل هم هست همزمان با شروع مسابقه تبلیغاتی نامزد های ریاست‌جمهوری به زندان افکنده شده است؟! آقای جلیلی نظری نسبت به این دو مورد آخری و زندانی شدن یاشار سلطانی ندارند؟!

  7. عبدی گفت:

    آنها که مو های صاف دارند فر میزنند و آنها که موی فر دارند مویشان را صاف می کنند.
    عده ای آرزو دارند خارج بروند و آنها که خارج هستند برای وطن دلشان لک زده و ترانه ها می سرایند.
    مجرد ها میخواهند ازدواج کنند متأهل ها میخواهند مجرد باشند. لاغر ها آرزو دارند چاق بشوند و چاق ها همواره حسرت لاغری را میکشند. شاغلان از شغلشان مینالند بیکار ها دنبال همان شغل هستند فقرا حسرت ثروتمندان را میخورند.
    ثروتمندان دغدغه ی نداشتن صفا و خونگرمی فقرا دارند.
    افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شده و دیده شوند سیاه پوستان دوست دارند سفید پوست شوند و سفید پوستان خود را برنزه میکنند و هیچ کس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است قدر داشته هایت را بدان و از آنها لذت ببر قانونهای ذهنی میگویند خوشبختی یعنی رضایت، شکر گزاری
    مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشی.

    آن وقت “خوشبختی

  8. پوریا مومنی گفت:

    اصلاحات یعنی چه !!!؟

    ۴۵سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران می‌گذرد یک باندی درست شد به نام اصلاحات ، آنچه در این چهل و پنج سال ما از اصلاحات که ۳۴سال دولت و ۲۸سال مجلس را در اختیار داشتند، فهمیدیم اینا بوده:

    اصلاحات یعنی نفرت از ارزشهای اسلامی
    نکبت نجس لیبرالی
    ننگ غرب پرستی
    امتداد خط نفاق
    پذیرش ذلت در برابر ابرقدرتها
    نفی شعار هیهات منّا الذلّه
    سرطان افسادات
    غده بدخیم کشنده انقلاب اسلامی
    اصلاحات یعنی جاسوس پروری
    مدال افتخار دادن به جاسوس
    ریل گذاری به سمت غرب
    رانت خواری
    فساد سیستمی
    پشت کردن به اصول و مبانی دینی انقلاب
    سکولاریسم، خام اندیشی و دین گریزی
    نگاه به غرب و خود باختگی
    عبرت نگرفتن از تاریخ
    کدخدا پرستی
    ولنگاری فرهنگی
    اعمال پوپولیستی و مردم فریبی
    انحصار طلبی باندی و گروهی
    زمینه سازی برای شکست انقلاب
    نکبت وابستگی و ذلت خود کم بینی
    ما نمی توانیم
    قرآن قابل استناد نیست
    میتوان بر علیه خدا هم تظاهرات کرد
    القاء ناکارآمدی اسلام در اداره جامعه
    اینکه کسانی که در روز عاشورا پرچم امام حسین علیه السلام را به آتش میکشند مردم خداجوی هستند
    نفی مصرحات و مبینات قرآن در امر دفاع و تامین امنیت
    اصلاحات یعنی ما موشک نمی خواهیم
    حذف مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل
    منافق مسلکی
    وهابیت سرشتی
    بهاییت منشی
    داعش صفتی
    برانداز و تجزیه طلب
    اغتشاشگر و فتنه گر
    افسادگر
    قاتل زن (نجفی) و فرزند (حسن روحانی) خویش
    قتل های زنجیره ای دولت خاتمی
    مرتبط با قطب دراویش قاتل گنابادی.
    مردم فریبی
    روشنفکر  مآبی و گفتگوی تمدنها
    به تحریف کشیدن چهره تابناک امام راحل
    خوراندن جام زهر به ولی فقیه
    ارسال نامه بدون سلام و بسم الله به ولی فقیه و طرح فتنه سبز اموی
    #کاخ نشینی، حتی بعد از اتمام ریاست جمهوری و سکته توی مستراح استخر فرح
    گرا دادن به آمریکا برای اعمال تحریم های بیشتر به ایران
    چنبره بر ثروت قدرت و چپاول مال مردم
    حقوق  بگیران نجومی،ذخائر انقلاب بنامیم
    ایجاد فتنه بنزین(یعنی رئیس جمهور اصلاحات صبح جمعه از خواب بلند بشه و ندونه بنزین گرون شده)
    فهم نا درست مذاکره و نرمش قهرمانانه که نتیجه اش بشود برجام بی فرجام
    منتقد را بی سواد انگاشتن
    دکترای تقلبی
    مسئول دو تابعیتی
    اصلاحات یعنی پذیرش سند ننگین ۲۰۳۰
    همه را منوط بپذیرش اف ای دی اف کردن
    به انحصار در آوردن صادرات و واردات در دستان کثیف و افسادگر اصلاحاتی
    پذیرش سلطه غرب خاصّه سلطه آمریکا
    و بالاخره اصلاحات یعنی دو دستی تقدیم کردن انقلاب به استکبار و فاتحه انقلاب را خواندن
    اصلاحات یعنی ۶۰ تن طلا را در دولت روحانی بر باددادن
    دولت خود را لانه جاسوسان غرب کنی
    ١٨ میلیارد دلار را در دولت روحان بر باد دهی
    ارز ۴٢۰۰ تومانی را بین رانت بازان خود تقسیم کنی
    خزانه خالی را به دولت رئیسی تحویل دهی
    صدها هزار میلیارد تومان بدهی بجای بگذاری و اسکناس بدون پشتوانه چاپ کنی
    فرماندهی اغتشاشات و براندازی را بدست بگیری
    بی حجابی و بیغیرتی را ترویج کنی
    در جنگ اقتصادی با پولهای غارت شده در دوران روحانی ارز های بازار را خریداری کنی و نرخ دلار را روزانه بالا ببری
    در جنگ ترکیبی فرماندهی جنگ اقتصادی بر علیه دولت رئیسی را بر عهده بگیری
    در جنگ ترکیبی با دولت رئیسی مردم را قربانی کنی تا زمینه برای شورش همگانی ایجاد شود
    اصلاحات در یک کلام یعنی سعی بر براندازی جمهوری اسلامی ایران
    نشر حداکثری

    رجایی رئیسی جلیلی خادم ملت

    #گروه_مطالبگران_انقلابی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *