بعد از مدت ها خرابی جاده آسفالته روستای دستک به ویژه در محدوده بازار روز این روستا بالاخره اعضای شورای اسلامی و دهیاری این روستای توریستی زنگ اصلاح و ترمیم دستک به صدا دراوردند .
بازسازی و ترمیم روکش آسفالت پس از آن شروع شد که هم مردم شریف دستک مخصوصا کسبه بازار و هم مردم روستاهای اطراف بارها نسبت به این موضوع گلایه میکردند .
با پیگیری های شورای اسلامی و دهیاری روستای دستک همراه با همکاری و هماهنگی های مستمر مهندس ابراهیم نجفی ، نماینده مردم شریف آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در مجلس شورای اسلامی ، پروژه تعمیر روکش آسفالت بازار دستک در حداقل زمان انجام شد.
روکش آسفالت بازار دستک که مدت ها بود به دلیل فرسودگی و ایجاد تعداد زیادی چاله موجب آزار و اذیت اهالی دستک و میهمانان این روستا شده بود بالاخره با همت مسئولان روستایی و پیگیری های نماینده شهرستان آستانه اشرفیه در مجلس شورای اسلامی ، ترمیم گردید.
ترمیم روکش آسفالت بازار دستک با بررسی های فنی که از قبل انجام شده بود در کوتاه ترین زمان ممکن و با سرعت عمل بسیار بالا صورت گرفت تا در فرایند کسب و کار مردم محل و تردد خودرو ها هیچگونه خللی ایجاد نگردد !
مهندس ابراهیم نجفی اسپیلی در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از شهرستان آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر در این انتخابات شرکت کرده بود و موفق شد علاوه بر چهار سال قبلی ، برای چهار سال بعد نیز نماینده این دو شهر باشد .
روستای دستک که به احتمال خیلی زیاد تا چندی دیگر به شهر تبدیل خواهد شد در حال حاضر جزو توابع دهستان دهکا از بخش بندر کیاشهر با مرکزیت شهرستان آستانه اشرفیه در استان گیلان ایران میباشد .
روستای دستک از نظر موقعیت جغرافیایی در نقطه ای واقع شده است که به سه شهرستان شرقی گیلان یعنی لاهیجان ، لنگرود و آستانه اشرفیه راه ارتباطی و دسترسی کامل دارد .
فاصله ۱۷ کیلو متری روستای دستک از بندر کیاشهر و نیز ارتباط دستک با شهرستان آستانه اشرفیه با ۲۶ کیلومتر ، همچنین فاصله ۳۰ کیلو متری آن با شهرستان لاهیجان و ۳۶ کیلو متری با شهرستان لنگرود باعث شده است که دستک تبادل اقتصادی و تجاری خوبی با مناطق اطراف خود داشته باشد .
بازار ماهی فروشان دستک جزو بزرگترین و شلوغ ترین بازارهای فروش ماهیان دریای خزر در منطقه شرق گیلان میباشد . از آنجایی که بازار ماهی فروشان دستک در بطن بازار روز این روستا واقع شده لذا همواره شاهد انبوه جمعیت اهالی و مسافران و گردشگران در آن هستیم !
روستای دستک جزو روستاهای ساحلی گیلان محسوب میشود و از نظر خط طولی یکی از طولانی ترین سواحل روستایی شرق گیلان را دارد . خط ساحلی طولانی به دستک این امکان را داده است که چندین شرکت تعاونی ماهیگیری را در خود جای دهد .
وجود همین تعاونی های ماهیگیری متعدد باعث شده است که بازار ماهی فروشان روستای دستک همواره ماهی های ارگانیک و دریایی تازه داشته باشد .
روستای دستک همگام با مردم خوب این روستا با گذر از پیچ و خم های متعدد تاریخی و آموختن روش های موثر توسعه اجتماعی و اقتصادی ، سالهاست که روی اصلاح زیرساخت ها و بستر سازی مناسب برای بزرگتر شدن اقتصاد تولیدی و تجاری کار کرده است و در حال حاضر پتانسیل تبدیل شدن به شهر را دارد .
واقعا آفرین به دهیاری و شورای دهنه سر سفیدرود که اینقدر باهم هماهنگ هست
استدلالهای بظاهر علمی ولی مخرب بحال تولید که باعث نابودی بسیاری از روستاها در مناطق خشک و مناطق نیمه خشک و سردسیری کشور شده کشاورزی بدلیل نبود آب در مناطق خشک و نیمه خشک و سردسیری و؟؟؟؟
و نبود زمین در مناطق ذوعارضه و ارتفاعات و کوهستانی وجود ندارد و یا بسیار ضعیف است ، می ماند در شمال کشور و استانهایی همانند خوزستان
و فارس و ؟؟؟؟
سوال این است در کدام روستاها و در کدام مناطق و استانها و یا شهرستانها کشاورزی رونق دارد و طرح هادی این روستاها را تضعیف نکرده ؟؟؟؟
کاش یه نفر مسئول پیدا میشد و به حرف های ما هم گوش میکرد
واقعا آفرین به دهیاری و شورای دهنه سر سفیدرود که اینقدر باهم هماهنگ هست یک سوال هم درباره طرح هادی روستایی دارم . آیا این طرح هادی باعث نشده که این روستاها را تضعیف نکرده ؟؟؟؟
کاش یه نفر مسئول پیدا میشد و به حرف های ما هم گوش میکرد کاملا درست و صحیح فرمودید برادر . متاسفانه به دلیل اینکه در کشور عزیزمانا سیاستمدارن برای اینکه موفقیت خودشون رو در کار نشان دهند سعی بر کنترل قیمت ها و سرکوب قیمتی دارند و قیمت برای آنها از کیفیت بسیار مهم تر هست. لذا نظارت های بهداشتی در چرخه تولید و واردات پایین هست و گاها اصلا وجود ندارد و سم بی کیفیت چینی محصول کپک زده برزیلی محصول آزمایش نشده و…. به راحتی وارد سفره مردم میشه و گاهی ما ازمایشگاه سایر کشور ها هستیم. هیچ چیزسالم سر سفره ردم وجود نداره کافی روی تمام بسته بندی های که خرید میکنین نگاه کنید و تمام میوه های راکه مخورید همه تراریخته هست این ادم میگه ارز زیر قیمت به وارد کننده ندیم ، پدر تولید داخل در میاد. سید یاسر میاد دقیقا برعکس میگه . ارز یک دهم قیمت بدیم جنس وارد کنیم عشق و حال کنیم . در کارخانه ها رو هم گل بگیریم
نان” یکی از عمده ترین منابع تأمین انرژی روزانه ما محسوب میشود که اثرات زیادی بر سلامت ما دارد. سلامت نانی که توسط مردم مصرف میشود به دلیل اینکه میتواند باعث پیشگیری از طیف گسترده ای از بیماری ها شود یا خود باعث ابتلا به بیماری های مختلف شود، اهمیت فوق العاده ویژهای دارد.
نانی ارزش غذایی دارد که از آرد کامل ( آسیاب گندم به طور کامل ) تشکیل شده باشد که به آن، #نان_کامل گفته میشود؛ کاهش مشکلات گوارشی، درمان بیماریهای کبدی و کبد چرب، کاهش وزن و تناسب اندام، کاهش احتمال بروز برخی انواع سرطانها، پیشگیری از یبوست و بواسیر و پایین آمدن خطر ابتلا به فشار خون و قند خون و … از فواید مصرف نان کامل است.
نان کامل سرشار از فیبر، ویتامین ب۶، ویتامین ای، نیاسین، روی، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، کروم و … است و به تأمین مواد مغذی بدن و پیشگیری از بیماریهای مختلف کمک میکند.
نان کامل چه ویژگیهایی دارد؟ نیاز انسان به فیبر روزانه ۳۰ گرم است که ۱۵ گرم آن باید از طریق نان سبوسدار و مابقی از طریق مصرف سبزیجات، حبوبات و میوهجات تامین شود.
1⃣ نان سالم خمیر پرخواب دارد؛ زمان خواب خمیر نباید کمتر از یک ساعت باشد تا آنزیم “فیتاز” فعال و “اسید فیتیک” آرد نابود شود؛ این امر منجر به این میشود که املاح شامل آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم و روی آن آزاد شود.
2⃣ نان سالم زمان پخت طولانی دارد؛ این نان با شعله غیر مستقیم طبخ میشود؛ با حذف شعله مستقیم از روی نان زمان پخت به جای ۱۵ ثانیه به حدود ۶۰ ثانیه میرسد و بافت نان، مغزپخت و رخ نان نیز برشته و خوشرنگ میشود.
3⃣ نان سالم ، پهن و نازک نیست؛ زخامت مناسب نان باعث میشود در حین پخت، نشاسته آرد بیشتر و بهتر ژلاتینه شود و بافت نان اسفنجی شده و جذب آب نان را بالا برده و از بروز رفلاکس ( بازگشت محتویات معده به مری ) جلوگیری کرده و بسیاری از بیماریهای گوارشی را برطرف میکند.
4⃣ #نان_سالم جوش شیرین، بیکینگ پودر و جوهر قند ندارد؛ نان سالم نباید از آرد سفید سبوس گرفته تهیه شده باشد چون قند نان سفید، دو برابر نان سبوسدار است و حدود ۸۵ درصد فیبر و املاح و ویتامینهای نان سفید در حین آسیابانی گندم دورریز میشود!
5⃣ نان سالم ( تهیه شده با آرد کامل ) زودتر از نان سفید #کپک میزند چون چربی و املاح آن با آسیابانی دورریز نشده است.
6⃣ لقمه پذیری، برش پذیری، جویدن، بلعیدن، هضم و جذب نان سالم، روان تر، راحت تر و سبک تر از نان سفید است.
7⃣ بو، عطر، مزه و طعم نان سالم تهیه شده با آرد کامل و خواب کامل خمیر، بیشتر و دلچسبتر از نان سفید است.
8⃣ نان سبوس دار واقعی جو یا گندم به هیچ وجه تلخ و بدمزه نمیشود مگر اینکه به جای #آرد_کامل، سبوس مصنوعی به آن تزریق شده باشد.
9⃣ نان سالم نیاز به مصلحاتی همچون #رازیانه، شیرینیها، #زردچوبه و … دارد تا از ایجاد سده کبدی جلوگیری کند.
Aw⁉️ در حال حاضر عمده نانهایی که در نانواییهای کشورمان، پخت و به فروش میرسند، نان کامل نیستند! و بخش زیادی از این نانها به دلیل اضافه شدن افزودنیهای مختلف به آرد (که هر یک عوارض خاص خود را دارند) مصرف این نانها خود میتواند منشا تولید بیماریهای مختلف شوند.
باما همراه باشید….
واقعا آفرین به دهیاری و شورای دهنه سر سفیدرود که اینقدر باهم هماهنگ هست
استدلالهای بظاهر علمی ولی مخرب بحال تولید که باعث نابودی بسیاری از روستاها در مناطق خشک و مناطق نیمه خشک و سردسیری کشور شده کشاورزی بدلیل نبود آب در مناطق خشک و نیمه خشک و سردسیری و؟؟؟؟
و نبود زمین در مناطق ذوعارضه و ارتفاعات و کوهستانی وجود ندارد و یا بسیار ضعیف است ، می ماند در شمال کشور و استانهایی همانند خوزستان
و فارس و ؟؟؟؟
سوال این است در کدام روستاها و در کدام مناطق و استانها و یا شهرستانها کشاورزی رونق دارد و طرح هادی این روستاها را تضعیف نکرده ؟؟؟؟
کاش یه نفر مسئول پیدا میشد و به حرف های ما هم گوش میکرد
واقعا آفرین به دهیاری و شورای دهنه سر سفیدرود که اینقدر باهم هماهنگ هست یک سوال هم درباره طرح هادی روستایی دارم . آیا این طرح هادی باعث نشده که این روستاها را تضعیف نکرده ؟؟؟؟
کاش یه نفر مسئول پیدا میشد و به حرف های ما هم گوش میکرد کاملا درست و صحیح فرمودید برادر . متاسفانه به دلیل اینکه در کشور عزیزمانا سیاستمدارن برای اینکه موفقیت خودشون رو در کار نشان دهند سعی بر کنترل قیمت ها و سرکوب قیمتی دارند و قیمت برای آنها از کیفیت بسیار مهم تر هست. لذا نظارت های بهداشتی در چرخه تولید و واردات پایین هست و گاها اصلا وجود ندارد و سم بی کیفیت چینی محصول کپک زده برزیلی محصول آزمایش نشده و…. به راحتی وارد سفره مردم میشه و گاهی ما ازمایشگاه سایر کشور ها هستیم. هیچ چیزسالم سر سفره ردم وجود نداره کافی روی تمام بسته بندی های که خرید میکنین نگاه کنید و تمام میوه های راکه مخورید همه تراریخته هست این ادم میگه ارز زیر قیمت به وارد کننده ندیم ، پدر تولید داخل در میاد. سید یاسر میاد دقیقا برعکس میگه . ارز یک دهم قیمت بدیم جنس وارد کنیم عشق و حال کنیم . در کارخانه ها رو هم گل بگیریم
۹ ویژگی ممتاز نان کامل و سالم
نان” یکی از عمده ترین منابع تأمین انرژی روزانه ما محسوب میشود که اثرات زیادی بر سلامت ما دارد. سلامت نانی که توسط مردم مصرف میشود به دلیل اینکه میتواند باعث پیشگیری از طیف گسترده ای از بیماری ها شود یا خود باعث ابتلا به بیماری های مختلف شود، اهمیت فوق العاده ویژهای دارد.
نانی ارزش غذایی دارد که از آرد کامل ( آسیاب گندم به طور کامل ) تشکیل شده باشد که به آن، #نان_کامل گفته میشود؛ کاهش مشکلات گوارشی، درمان بیماریهای کبدی و کبد چرب، کاهش وزن و تناسب اندام، کاهش احتمال بروز برخی انواع سرطانها، پیشگیری از یبوست و بواسیر و پایین آمدن خطر ابتلا به فشار خون و قند خون و … از فواید مصرف نان کامل است.
نان کامل سرشار از فیبر، ویتامین ب۶، ویتامین ای، نیاسین، روی، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، کروم و … است و به تأمین مواد مغذی بدن و پیشگیری از بیماریهای مختلف کمک میکند.
نان کامل چه ویژگیهایی دارد؟ نیاز انسان به فیبر روزانه ۳۰ گرم است که ۱۵ گرم آن باید از طریق نان سبوسدار و مابقی از طریق مصرف سبزیجات، حبوبات و میوهجات تامین شود.
1⃣ نان سالم خمیر پرخواب دارد؛ زمان خواب خمیر نباید کمتر از یک ساعت باشد تا آنزیم “فیتاز” فعال و “اسید فیتیک” آرد نابود شود؛ این امر منجر به این میشود که املاح شامل آهن، کلسیم، فسفر، منیزیم و روی آن آزاد شود.
2⃣ نان سالم زمان پخت طولانی دارد؛ این نان با شعله غیر مستقیم طبخ میشود؛ با حذف شعله مستقیم از روی نان زمان پخت به جای ۱۵ ثانیه به حدود ۶۰ ثانیه میرسد و بافت نان، مغزپخت و رخ نان نیز برشته و خوشرنگ میشود.
3⃣ نان سالم ، پهن و نازک نیست؛ زخامت مناسب نان باعث میشود در حین پخت، نشاسته آرد بیشتر و بهتر ژلاتینه شود و بافت نان اسفنجی شده و جذب آب نان را بالا برده و از بروز رفلاکس ( بازگشت محتویات معده به مری ) جلوگیری کرده و بسیاری از بیماریهای گوارشی را برطرف میکند.
4⃣ #نان_سالم جوش شیرین، بیکینگ پودر و جوهر قند ندارد؛ نان سالم نباید از آرد سفید سبوس گرفته تهیه شده باشد چون قند نان سفید، دو برابر نان سبوسدار است و حدود ۸۵ درصد فیبر و املاح و ویتامینهای نان سفید در حین آسیابانی گندم دورریز میشود!
5⃣ نان سالم ( تهیه شده با آرد کامل ) زودتر از نان سفید #کپک میزند چون چربی و املاح آن با آسیابانی دورریز نشده است.
6⃣ لقمه پذیری، برش پذیری، جویدن، بلعیدن، هضم و جذب نان سالم، روان تر، راحت تر و سبک تر از نان سفید است.
7⃣ بو، عطر، مزه و طعم نان سالم تهیه شده با آرد کامل و خواب کامل خمیر، بیشتر و دلچسبتر از نان سفید است.
8⃣ نان سبوس دار واقعی جو یا گندم به هیچ وجه تلخ و بدمزه نمیشود مگر اینکه به جای #آرد_کامل، سبوس مصنوعی به آن تزریق شده باشد.
9⃣ نان سالم نیاز به مصلحاتی همچون #رازیانه، شیرینیها، #زردچوبه و … دارد تا از ایجاد سده کبدی جلوگیری کند.
Aw⁉️ در حال حاضر عمده نانهایی که در نانواییهای کشورمان، پخت و به فروش میرسند، نان کامل نیستند! و بخش زیادی از این نانها به دلیل اضافه شدن افزودنیهای مختلف به آرد (که هر یک عوارض خاص خود را دارند) مصرف این نانها خود میتواند منشا تولید بیماریهای مختلف شوند.
باما همراه باشید….