پایگاه سراسری پاترا

روستاییان ، ماشین رأی دادن نیستند !

روستاییان ، ماشین رأی دادن نیستند !

ما مردم روستا ماشین رای دادن نیستیم که فقط در هنگامه ی انتخابات به ما سر میزنید

در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که قرار است در همین اسفند جاری برگزار شود ، یک فعال اجتماعی با انتشار محتوایی کوتاه اما قابل تامل و انتشار آن در گروه های مجازی ، اینگونه واکنش نشان داد :

وضعیت آبی ۶۰۰۰ دشت در استان های کشور بحرانی است و با خطر جدی فرونشست روبروست ! 

و این موضوع بدان معنی است که صدها روستا که معيشت شان به آب وابسته است در معرض ابرچالش کم آبی و فرونشست و پیامد های روانی و اجتماعی و اقتصادی قرار دارند !

 بیش از ۲۴ درصد مردم کشور مان با بحران‌ های ناشی از تصمیم گیری های فاجعه بار سیستماتیک مواجهند که هیچ کس حاضر به پذیرش مسئولیت خطاها نیست . 

در بخش آب ، جز سیاست‌ های انقباضی فقر آفرین که علیه فقیر ترین و بی صدا ترین کشاورزان اعمال شده و بدون معرفی جایگزین‌ های معشیتی و تصمیمات خلق الساعه ، چیزی از قانون گذاران ندیده ایم .

طی همین دو سال گذشته ( ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ ) در بودجه ریزی های سالانه ی تصمیم گیران و سیاستگذاران ، نجات روستا ها و ایجاد بستر های اشتغال سازگار با کم آبی ، پیشگیری از مصیبت‌ های مهاجرت‌ وحاشیه نشینی ناشی از کم آبی و زنجیره ای از چالش ها را نادیده گرفتند !

سوگمندانه همین روستاییانی در سیاستگذاری ها و بودجه نویسی ها نادیده گرفته شدند که در هنگام انتخابات عزیز میشوند !

انصاف نیست که در هنگام توزیع منابع با این نابرابری عجیب درگیر شوند و در نهایت فراموش گردند و یا مقصران اصلی قلمداد شوند . 

اما در هنگامه انتخابات و آنجا که به حضور تک تک روستاییان نیاز میشود ، آنان را به مثابه ماشین رای دادن نگاه کنید !

آیا حقوق و منافع بیست و چهار درصد از مردم ایران به اندازه ساختن دو فقره سد نيست ؟

پاترا : نام و مشخصات نویسنده این محتوای ارزشمند تا این لحظه برای ما مشخص نشده اما به هر حال ، هرکجا هست خدایا به سلامت دارش !

مخاطبین محترم خواهشمندیم دیدگاه ها و نظرات خود را درباره این محتوا و انتخابات دوازدهمین دوره مجلس که پیش روی همگان است ، با ما به اشتراک بگذارید. 

عبدالرضا اعتمادیان کارشناس آب نوشت : مدیریت نابسامان آب اسیر تصمیمات غلط گذشته است

نابسامانی آب ریشه در تصمیمات غلط گذشته دارد

دست برداریم از این سنتهای غلط تجاری

مطالبه کنشگران صنعت دام از نیکبخت وزیر جهاد 

 

 

 

2 دیدگاه در “روستاییان ، ماشین رأی دادن نیستند !

  1. Hasan گفت:

    متاسفانه و بدبختانه مردم ایران برای دولتمردان ما اهمیت ندارند شهری و روستایی هم فرقی نمیکنه. در هیچ برنامه و هیچ طرح بزرگ و کوچک مملکتی مردم رو دخالت نمیدن. به قول همین عزیزی که این مطلب رو نوشته انتخابات هم حتی اگه نماینده ای طرفدار مردم باشه و بخواد به نفع مردم توی مجلس کار کنه خیلی راحت رد صلاحیت میکنن اون رو. لازم نیست اینقدر درگیر اینچیزا باشیم و سر خودمون رو با اینجور مسائل به درد بیاریم. حنای اینا دیگه رنگی برای مردم نداره

  2. عبد الرضا منهاج گفت:

    دو دلیل اصلی که باعث میشود حمایت از دکتر جلیلی را ضروری بدانیم: الف : امکان اجماع
    امکان اجماع نیرو های انقلاب حول محور قالیباف وجود ندارد ولی حول محور جلیلی می شود اجماع کرد. و با توجه به تأیید صلاحیت نامزد جریان اصلاحات، احتمال مشارکت بالا در انتخابات دور از ذهن نیست و لزوم اجماع رو به حداکثر می رساند.
    دوم فساد ستیزی و ساده زیستی و نیز ساده زیستی و فساد ستیزی _ و یا حداقل با توجه به زمان اندک باقیمانده و صدا به صدا نرسیدن در این ایام _ شهره بودن به فساد ستیزی، مهمترین ملاک برای امکان اصلاح مشکلات کشور و فساد اداری و دیوانی هست که قطعا دکتر جلیلی بسیار بیشتر به این امر شهره هستند. این دو دلیل برای دکتر جلیلی بود
    منتها دلایلی هم برای رأی ندادن به سایر نامزد ها وجود دارد.
    مثلا دکتر قاضی زاده هاشمی و دکتر زاکانی نیرو های ارزشمند و در یک سطح هستند ولی هیچ کدام حداقل از نگاه کلیت جامعه و مردم؛ کارنامه خیلی درخشانی یا دستاورد خیلی خاصی در سه سال گذشته نداشته اند و بنابراین ظرفیت و امکان اجماع نیرو های انقلاب برای آن ها وجود ندارد.
    یا در مورد دکتر پزشکیان؛ ایشان نامزد و نماد جریان اصلاحات هستند و ما از همان زمان دکتر روحانی تا همین الآن هیچ اصلاح یا تغییر خاصی در رویکرد و اخلاق و برنامه و سیاست اصلاح طلبان مشاهده نکرده ایم و میشه گفت ایشون ادامه دکتر روحانی هستند.
    حالا ممکنه کسی ان قلت بیاره که خب دکتر جلیلی هم ادامه آیت الله رئیسی هستند با همان تورم و فشار اقتصادی
    جواب اینه که آری و نه به این معنی که ان شاالله دکتر جلیلی هم مثل آیت الله رئیسی پرکار و مردمی و عزتمند خواهد بود منتها مثل دولت آیت الله رئیسی از زیر صفر شروع نخواهد کرد و دولت را با خزانه ارزی خالی و بدون ارزاق و بدون فروش نفت و با بدهی های فوق سنگین اوراقی تحویل نخواهد گرفت و بیشتر زمانش صرف بازگشت به شرایط سال 96 یا 92 نخواهد شد.
    و در مورد حجت الاسلام پور محمدی هم باید گفت جامعه شناخت خاص و کافی از ایشان ندارد و پشتوانه حزبی قوی هم که ندارند و بنابراین شانسی برای ایشان قابل تصور نیست. در آخر اینکه حمایت قاطع ما از دکتر جلیلی به معنی معصوم بودن ایشان نیست و قطعا همه ما کمابیش در مسائل مختلف، دارای افراط هایی هستیم و تفریط هایی منتها باید برایند افراد را ملاک ارزشیابی قرار داد و گفتمان کلی افراد را.
    گفتمان اسلام و انقلاب و نامزد این گفتمان، چه ایرادی داره که ما دنبال سایر گفتمان ها باشیم؟
    و اینکه مصلحت مملکت رو نمیشه به خاطر نشکستن دل این و اون نادیده گرفت. در شرایطی که دولت های مستکبر خون آشام منتظر لغزیدن ما یا یافتن فرصتی برای دریدن ما هستند جای تعارف و تحلیل های فضایی نیست. حتی در سخت ترین شرایط هم فقط استقامت و مقاومت راه حل درسته و لاغیر
    در شرایط فعلی انقلاب، حتی بین شمر و عمر سعد هم باید انتخاب کرد و در هیچ شرایطی نباید بی تفاوت بود.
    امیدواریم به فضل خدا، بهترین اتفاق برای ملت همیشه سربلند ایران رقم بخورد.
    محسن فاطمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *