پایگاه سراسری پاترا

جنگ محتوا خطرناک تر از جنگ گلوله ها

جنگ محتوا خطرناک تر از جنگ گلوله ها

به قلم : امید قربانی 

امروزه و با توجه به گستردگی رسانه های جمعی ( شبکه های ماهواره ای ، مطبوعات ، شبکه های اجتماعی ، اینترنت و … ) آموزش چگونگی تحلیلِ محتوا ، موضوعی اجتناب ناپذیر و ضروری ست .

اگر بپذیریم که بسیاری از اطلاعات تولید و منتشر شده در پیرامون ما از سوی سازمان ها و افرادی صورت میگیرد که خواسته یا ناخواسته در پیِ کانالیزه کردن افکارِ مخاطبین خود هستند و به گونه ای در حالِ تغییرِ ذائقه ی ذهنی گیرندگانِ این اطلاعات میباشند ، اهمیت پرداختن به مقوله ی آموزش تحلیل محتوای اطلاعات ، بیش از پیش خود را نمایان میسازد .

به ویژه آنکه بسیاری از داده پردازان ، شیفته ی ارائه ی عددی و کَمّی داده ها هستند و نه ارائه ی اطلاعاتِ کِیفی و آنالیز و تحلیل شده . چراکه تولید کنندگان محتوا به خوبی واقف هستند که داده پردازی کَمّی ، تاثیر دهی بیشتری نسبت به داده پردازی تحلیلی دارد .

از طرفی در جوامعی مانند کشور ایران که عبور از فضای بسته ی داده گیری و داده دهی ، تقریبا به یکباره صورت گرفته و زیر ساخت های لازم از پیش لحاظ نشده ، رها سازی فضای عمومی بدون پشتوانه ی آموزشیِ تحلیلی مناسب میتواند بسیار خطر آفرین باشد .

اساسا یکی از موارد آسیب شناسی شده ی راهبُردِ گردش اطلاعات در ایران ، همین عدمِ آموزش عمومی تحلیلِ محتوای اطلاعات میباشد که چندی ست از مرحله ی مشکل و معضل گذشته و به نوعی حُفره ی اطلاعاتی و خبری مبدل گردیده است .

و نیز همچنان که آگاهان به مبانی جامعه شناسی و کارشناسان علوم اجتماعی و اساتید ارتباطات و رسانه واقف هستند ، امروز با داده پردازی تک وجهی و انفرادی مواجه نیستیم بلکه عموم داده ها به صورتِ خوشه ای و چند وَجهی ، آنهم در تیراژ بسیار وسیع صورت میگیرد .

در چنین فضایی اگر آموزش های ضروری تحلیل محتوای داده ها انجام نشود ، قطع به یقین با دستِ خودمان فضای عمومی جامعه را مستعد بسیاری از آسیب های فراگیر و جمعی خواهیم کرد .

صریح و شفاف و بدون تعارف باید گفت که : ما دقیقا در وسط یک جنگ محتوایی گسترده قرار داریم . جنگی که برای قریب به اتفاق مردم ، ملموس و محسوس نیست اما آگاهان به موضوع ، حجم بسیار سنگین آتش این جنگ را به خوبی میبینند .

این جنگ حتی از جنگ گلوله ها و موشک ها نیز خطرناک تر است و حجم تلفات و خسارات ناشی از آن نیز بسیار گسترده تر میباشد . لذا هرچه زودتر و دقیق تر باید نسبت به فعالیت های آفندی این جنگ برنامه ریزی های مدون صورت پذیرد .

نویسنده : امید قربانی 

دانش آموخته جامعه شناسی سیاسی / کارشناس دامپروری و تحلیلگر اقتصاد کشاورزی / مدیر عامل گروه مهندسی توسعه دامپروری اندیشه مهر

بر اساس گزارش نشریه ( مدیریت کشاورزی انگلستان ) مهندس امید قربانی اولین مدیر کمپین جهانی حمایت از دامپروری در پاندمی کرونا بود / کمپین خانم کریستیان واتس با ۱میلیون پاوند کمک مالی دولت انگلستان ایجاد شده بود

مقالات و مطالب آموزشی بیشتری در اینجا بخوانید:

حس تعلق به آب ابزار صلح یا منازعه ؟

اولین تیرباران یک سارق در جمهوری اسلامی ایران

سیاست ایرانی اسلامی نیست ، ماکیاولیستی است 

افیون و افسون آن در استان لرستان

3 دیدگاه در “جنگ محتوا خطرناک تر از جنگ گلوله ها

  1. tajik گفت:

    یادآوری : ( شکلات ها و مواد نگه دارنده) :
    اگر عادت کنیم و مواد غذایی را که از فروشگاه ها خریداری میکنیم ، از روی نکات قید شده روی بسته بندی مواد تشکیل دهنده آن را بخوانیم ، خیلی از مشکلات برای ما ایجاد نمیشود و یا بسیاری از مشکلات ماحل خواهد شد.
    چون ما انسان هستیم و با قدرت انتخاب افریده شده ایم . هر چند که تبلیغات با شگرد ها و ترفند ها و شعبده بازی هایی که دارد همیشه ما را از مسیر اصلی و انسانی دور میکند. چون قدرت بسیار زیادی برای فریب دهی دارد.
    ما همیشه فریب زرق و برق و دروغ های تبلیغات را خورده ایم. برای همین به خود بسته بندی ها و زیبایی و زشتی انها توجه بیشتری داریم تا به مواد تشکیل دهنده آن محصولات .
    اساسا برای همین موضوع است که از خوشکل ترین و خوش تیپ ترین افراد برای تبلیغات استفاده میکنند تا سطح و قدرت فریب و نیرنگ و گول زدن مردم را بالا ببرند و به مردم جنس بنجول تحویل بدهند و اجناس خود را فروش رود.
    مثلا همه میدانند که مواد نگه دارنده ها مضر هستند ولی اکثریت ما توجه به سلامتی خود نداریم، چون فریب تبلیغات دروغین را خورده ایم. در واقع محو تبلیغات و زرق و برق ها شده ایم و از اصل ماجرا غفلت کرده ایم .
    مواد ژلاتینی که در تمام شکلات ها برای چسبندگی و به هم پیوستگی و عدم فاسد شدن استفاده میشود بسیار بسیار برای انسان مضر است و برای برخی از بیماران حتی خطرناک است .
    این همان مواد نگه دارنده هست که در شیر کاکائو ، انواع سس های مایونز، انواع پنیر های پیتزا، و انواع مواد غذایی دیگر که لازم است غلظت پیدا کنند، و هم چسبندگی ، و هم ماندگاری داشته باشد استفاده میشود .
    ماده نگه دارنده یعنی چه ؟ یعنی ماده ای که بدلیل سرد مزاج بودن، نمیگذارد آن مواد خراب و گندیده شود . قطعا این ماده باید بسیار سرد و خشک باشد.
    چون اگر سرد و تر باشد، خیلی زود باعث کپک زدن میشود. و آن ماده غذایی از بین میرود .
    پس آن ماده باید سرد و خشک باشد. مثل فریزر. مثل یخ که ماهی فروش ها بر روی ماهی میریزند .
    مواد ژلاتینی یا همان غضروف ها ، هرچند نرم و ملایم هستند ولی طبعی سرد و خشک دارد . مثل فریزر. مثل یخ. تفاوتش با یخ در این است که یخ ذوب میشود ولی او در بدن انسان هضم نمیشود .
    چون مزاج انسان قدرت هضم آن را ندارد و در بدن سرگردان میغلتد و سیستم دفاعی بدن انسان اجازه ماندگاری به آن نمیدهد ولی چون راه خروج پیدا نمیکند، با جذب رطوبات و بلغم خام ، گلبول های سفید را تضعیف کرده و به بلغم غلیظ یا گچی یا شیشه ای تبدیل میشود لذا هر چند که تعداد گلبول های سفید زیاد هم باشند ولی نارس و ضعیف میشوند و بدن قدرت دفاعی خود را از دست میدهد . لذا به همین دلیل با کوچک ترین باد و سرمایی ، سرما خوردگی ، تب، آبریزش بینی و حساسیت فصلی و گلو درد ایجاد میشود. که در نهایت سرطان ها، ام اس، فیبروم ، انواع کیست ها ، پولیپ ها، فلجی ها، گرفتگی عروق، واریس، بواسیر زائده های استخوانی، خار پاشنه، تجمع و رشد میکروب ها در معده و رحم و معده عصبی زائیده همین روند است . تبلیغات چه نقشی داشته اند ؟ صد ها و بلکه هزاران فیلم و انیمیشن جذاب و دیدنی ساخته شده که هدف، تبلیغ شکلات بر افکار کودکان و نوجوانان بوده .
    یادتان هست که تبلیغ کردند شکر سم است ؟ و ما هم باور کردیم ؟ این همان موقع بود که میگفتند به جای شکر سمی ، شکلات بخورید . چرا ما فکر نکردیم که شیرینی شکلات از کجاست ؟؟؟؟؟؟ دقیقا مثل صد سال پیش که انگلیسی ها با نفوذ در مجلس ما با نفوذ خود ، درمان با گیاهان دارویی را ممنوع کردند .
    گفتند اگر بیمار شدید ما داروی مدرن میدهیم . بعد هر کاری خواستند بر سر ما آوردند . هر چه خواستند به پزشکان ما دیکته کردند. مگر ما از خودمان چیزی داریم ؟؟؟ بدبختی و گرفتاری به جایی رسید که شیر مادران را خشک کردند و شیر نوزاد را هم با هر موادی که دلشان بخواهند برایمان تهیه میکنند .
    کاری کردند که ناخن های خانم ها رشد نکند و بخاطر زیبایی ناخن بکارند و دیگر نتوانند غسل شرعی کنند و… چون عدم رشد ناخن بدلیل تجمع سودای لزج است .
    چه انسان های با مرامی
    از همه مهمتر اینکه مواد نگه دارنده و ژلاتین حیوانی در کشور ما تولید نمیشود و اغلب در کشور های غیر اسلامی ساخته میشود .
    به همین دلیل این مواد از تمام حیوانات چه حلال و چه حرام گوشت تولید میگردد که قابل تجزیه نیست. تازه اگر حلال گوشت هم باشند شاید ذبح غیر اسلامی شده باشد
    اگر ذبح اسلامی هم شده باشد ، ژلاتین های حیوانی ، برای بدن انسان مضر است.
    از علماء محترم اسلام و مذهبی ها و متشرع ها تقاضامندم در این مورد حساسیت به خرج بدهند . فریب درمان پوکی استخوان را با مصرف ژلاتین ها یا ژله و پاستیل یا پای مرغ را نخورید ، که همین ژلاتین لعنتی باعث پوکی استخوان و دیابت نوع دو شده است.
    همین باعث خشم و خشونت و برادر کشی گردیده است.
    مراقب جسم خودتان باشید. هر کس فقط یک بار زنده است و یکبار زندگی میکند. در این مدت باید زندگی کرد، نه فقط زنده بود. ما چیزی برای سالم زیستن به جز تفکر و تعقل کم نداریم.
    نگاه و هدف ما: هر کس باید طبیب خود و خانواده باشد، چون سلامتی حق همه ماست

  2. با سلام خدمت شما بزرگواران
    تعدادی از از همراهان گرامی درخواست داشتند از بنده که خواص میوه کاکتوس رو هم توضیح بدیم !
    به دیده منت .
    ویژگی‌ های منحصر به فرد میوه کاکتوس چیست ؟
      شکل ظاهری میوه کاکتوس شبیه به یک گلدان کوچک است که پر از آب شده باشد ‌.
    پوسته خارجی آن پوشیده از خار های کوتاه و ضخیم است و گوشت داخلی آن هم ضخیم و آبدار میباشد ‌.
    از نظر طعم و مزه ، در دسته میوه های ترش و شیرین قرار دارد.
    رنگ آن معمولاً سبز روشن یا زرد روشن دیده میشود ‌. سرشار از ویتامین C و انواع آنتی اکسیدان‌ ها است .
    میوه کاکتوس در کشور های آمریکای لاتین به عنوان یک میوه محبوب شناخته شده است و به صورت تازه یا فرآوری شده مصرف می‌ شود .
    خواص و ویژگی های منحصر به فرد میوه کاکتوس :
    میوه کاکتوس دارای خواص غذایی بسیار زیادی است که می‌ تواند برای سلامتی انسان بسیار مفید باشد . در زیر به برخی از خواص میوه کاکتوس اشاره شده است :
     1. حاوی آنتی‌ اکسیدان
    خواص میوه کاکتوس حاوی آنتی‌ اکسیدان‌هایی مانند فيتو كمپوننت‌ ها و فيتامين C است که می‌ تواند به مقابله با خطرات اكسيداسيونی و پيری زودرس كمك كند .
     
    2. کاهش خطر بیماری‌ های قلبی عروقی
    میوه کاکتوس به عنوان یک منبع خوب فیبر ، می‌ تواند کمک کند تا سطح کلسترول خون را کاهش داده و خطر بیماری‌ های قلبی را کاهش دهد.
     
    3. قوی‌ کننده سیستم ایمنی
    مصرف میوه کاکتوس می‌ تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن انسان کمک کند . این میوه حاوی ویتامین C و آنتی‌ اکسیدان‌ ها است که به مبارزه با عفونت‌ های مختلف و حفظ سلامتی سلول‌ های بدن کمک می‌ کند.
     
    4. خواص میوه کاکتوس برای کاهش التهابات
    مصرف میوه کاکتوس می‌ تواند به کاهش التهابات مختلف در بدن کمک کند . این خاصیت به دلیل حضور ترکیبات ضد التهابی در این میوه است .
     
    5. کاهش علائم بیماری‌ های مربوط به دیابت
    مصرف میوه کاکتوس می‌ تواند به کاهش سطح قند خون کمک کند و علائم بیماری‌ های مربوط به دیابت را کاهش دهد .

    طریقه مصرف میوه کاکتوس
    برای مصرف میوه کاکتوس ، ابتدا باید پوست خاردار آن را از بیرون پوست کنید. برای این کار، می‌ توانید از یک چاقوی تیز و مرطوب استفاده کنید. سپس ، میوه را به دو نیمه تقسیم کرده و بخش داخلی آن را با استفاده از قاشق یا نوک چاقو جدا کنید. میوه کاکتوس می‌ تواند به صورت تازه مصرف شود و یا به عنوان مواد اولیه در غذا ها و نوشیدنی‌ذها استفاده شود.
    نکته مهم : میوه کاکتوس در برخی از کشور ها به عنوان یک ماده غذایی محبوب شناخته شده است و در آن‌ ها به صورت تازه، پخته، سرخ شده ، یا در سالاد‌ ها و دسر ها مصرف می‌ شود. همچنین ، از میوه کاکتوس می‌ توان به عنوان ماده اولیه در تهیه آب میوه، ژله، کنسرو، شیرینی و شیرینی‌ پزی استفاده کرد.
    در کشور هایی مانند مکزیک، میوه کاکتوس به عنوان ماده‌ ای برای تهیه غذاهای محلی مانند تاکوها و انواع غذاهای مکزیکی دیگر استفاده می‌ شود. همچنین ، در برخی کشور ها، میوه کاکتوس به عنوان یک مکمل غذایی و محصولات تغذیه‌ ای در دسترس است .
     
    طبع میوه کاکتوس
    طبع میوه کاکتوس به عنوان یک میوه گرم شناخته شده است و به خاصیت تقویت کنندگی و گرمایشی برای بدن معرفی می‌شود. این میوه در طب سنتی برخی کشور ها برای درمان برخی بیماری‌ های فصلی مانند سرما خوردگی ، التهاب‌ ها و درد عضلانی و استخوانی مورد استفاده قرار می‌ذگیرد. با این حال، همانطور که گفته شد ، به دلیل گرمایشی بودن ، برای افرادی که دارای بیماری‌ های مربوط به گرماهای بدن مانند تب و سردرد هستند، بهتر است توصیه نمی‌ شود.

    خواص میوه کاکتوس در طب سنتی
    میوه کاکتوس در طب سنتی برخی کشور ها، به عنوان یک درمان برای برخی بیماری‌ ها استفاده می‌ شود. برخی از خواص معتبر و آزموده‌ ی میوه کاکتوس در طب سنتی عبارتند از:
     
    1 تقویت سیستم ایمنی بدن انسان: میوه کاکتوس به دلیل اینکه حاوی مقادیر زیادی آنتی‌ اکسیدان‌ های قوی مثل ویتامین C و کاروتنوئید ها است می‌ تواند به تقویت سیستم ایمنی کمک کند.
    2 کاهش التهاب های مفصلی : برخی مطالعات نشان می‌ دهند که مصرف میوه کاکتوس می‌ تواند به کاهش التهاب‌ های بدن کمک کند، به خصوص در بیماری‌ های مرتبط با التهاب مانند آرتریت و التهاب روده .
    3 کاهش قند خون : برخی مطالعات نشان می‌ دهد که مصرف میوه کاکتوس می‌ تواند به کاهش سطح قند خون در بیماران دیابتی کمک کند.
    4 کاهش کلسترول: مطالعات غذایی انجام شده روی میوه کاکتوس نشان می‌ دهد که مصرف میوه کاکتوس می‌ تواند به کاهش سطح کلسترول خون کمک کند.
    5 حفاظت از پوست : مصرف میوه کاکتوس به دلیل اینکه حاوی مقادیر ارزشمندی از ویتامین C و آنتی‌ اکسیدان‌ هاست می‌تواند به حفاظت و بهبود پوست کمک کند.
    تقدیم شما خوبان

  3. ناهید موسوی گفت:

    خبر فوری و بسیار مهم
    ملت شریف ایران: آنچه به زودی خواهید شنید،صدای غرش موشک های قدرتمند ایرانی، صدای غیرت ایرانی، صدای دفاع از خود و خاک مقدس، صدای انتقام، صدای حق علیه باطل و صدای نابودی رژیم صهیونیستی است.

    در طول ۵ روز پیش رو سرنوشت کشور و محور مقاومت با عملیات های بسیار سنگین و ویرانگر رقم خواهد خورد.

    حفاظت اطلاعات در جنگ بسیار واجد اهمیت است. کوچکترین و بی اهمیت ترین اطلاعات نزد ما برای دشمن حاوی نکات و پیام های بزرگ است. تقاضا داریم در نشر اخبار و اطلاعات مداقه داشته باشید

    ضمن حفظ خونسردی و آرامش، با اعتماد کامل به نیرو های مقتدر نظامی برای موفقیت و پیروزی جبهه مقاومت دعا کنید.

    وال استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی اینگونه نوشته است: پس از تشدید کارزار اسرائیل علیه حزب الله دولت بایدن در حال حرکت نیروها برای جلوگیری از هرگونه واکنش ایران است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *