معرکه ی غیرت و غوغا
به قلم: امید قربانی
این متن در سال ۹۹ نوشته شده است. یعنی در اواخر دوره ریاست جمهوری شیخ بنفش و در اوج بحران های مربوط به صنعت دامپروری ایران
جناب آقای حسن روحانی ، رئیس جمهور محترم ، لطفا خوب ببین و خوب بِخوان ، شاید از این راه خانه ویران کن و بنیان افکن برگردی !
این زن یک ایران بانوی خراسانی ست که سال ها همراهِ همسر و دختر خود زحمت کشیده است تا یک واحد دامپروری روستایی با تعداد مناسبی گاو شیری جهت تولید شیر و داشتن رِزق حلال و کم کردنِ آمار بیکاری دولت شما داشته باشد .
با همه ی گرفتاری ها و مشکلاتی که پیش رویشان بود اما بالاخره چرخ زندگی و معیشت این خانواده میچرخید و روزی حلال کسب میکردند و شکرانه خداوند منان میکردند .
حتی دختر بانوی این خانواده باتوجه به شغل خانوادگی شأن در رشته دانشگاهی علوم دامی مشغول به تحصیل شد تا آینده ی گله و دامداری خانوادگی خودشان را صنعتی و علمی کند و مدیریتِ علمی و بهینه روی دام ها داشته باشد . همان متد و روشی که سال هاست در کشور های توسعه یافته دنبال میشود .
اما به یکباره در سال 99 با کلید بنفش مدیریت شما ، اوضاع چنان واژگون شد که این خانواده نتوانست به دامداری ادامه بدهد . و از آن همه گله و گاوهای شیری فقط دو راس گاو برای این خانواده باقی مانده است که همان هم را نیز باید بفروشند چون دخل و خرجِ هزینه دامداری مثل سمباده روی اعصاب این زن و دختر قرار گرفته است .
دختر بانوی مهندس این خانه هم از امروز باید تخصص و مهارتش را کنار بگذارد و در یک گوشه از این خانه به کار قلاب بافی و آشپزی مشغول شود .
جناب آقای حسن روحانی ، نمیدانم چه تعداد از مردم ایران با کلید نحس شما ، قفلِ ورشکستگی و بیکاری و بدهی و تنش عصبی در زندگی شأن ایجاد شده است اما میدانم که آجر کردن نانِ مردم تاوان دارد ، مکافات دارد !
آه و نفرینِ مادران ، پدران ، ایران دخت و ایران پور هایی که زندگی و آینده شان با نحوستِ کلید شما تباه شده است ، سرانجام بنیانِ ریش و ریشه ی پلشتی های نالایقان را از بیخ و بن خواهد سوزاند .
کاش حَسَنکِ دبستانیِ ما جای این حسن بود . حسنکِ سر به هوای قصه ها هم بالاخره صدای گاو ها و مرغ و خروس ها را شنید و تغییر رفتار داد اما هیهات از حسنِ روحانی امروز ایران .
و شما بانوی زحمتکش و شجاع خراسانی ، همچنان ناب و نایابی و همچنان یک لعل و جواهر هستی برای ما بدون اینکه عیارِی از ارزش وجود شما کم شود !
درود بر غیرت شما بانوان ایرانی که تاریخ و جغرافیای ایران زمین به زنانش افتخار میکند .
جناب روحانی خوب بخوانید و خوب بدانید . شاید شرمسارِ ایران بانو ها و ایران دخت های کشورمان شدید !
در معرکه و مَعرضه ی غیرت و غوغا
من مــشتریِ دائــمیِ غیـــرت و دَردم
هرچند که دُکّانِ ریا رنگ به رنگ است
مـن عاشــق یکــرنگیِ بازار خـلوصــم
نوشته شده توسط: مهندس امید قربانی
کارشناس دامپروری و تحلیلگر اقتصاد کشاورزی/ مدیر گروه مهندسی توسعه دامپروری اندیشه مهر / مدیر گروه تخصصی صنعت دامپروری ایران در تلگرام
آقای اژه ای ، قسم حضرت عباس را باور کنیم یا دم خروس را / سید جواد ساداتی نژاد در ارتباط با اختلال بوجود آمده در بخش های مختلف تولیدات کشاورزی و دامپروری کشور ، مقصر این موانع و مشکلات را « طرح حاکمیتی » معرفی کرده است
مقالات و نوشته های بیشتری در اینجا بخوانید :
پایگاه خبری تحلیلی خبردام : آخرین وضعیت های تولید مرغ و خرید مازاد آن از سوی دولت سیزدهم ، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان پشتیبانی امور دام کشور / سیر محمد رضا ابراهیمی مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور در این رابطه اظهار داشت : بر اساس توافق های صورت گرفته شده با وزارت جهاد کشاورزی ، اتحادیه مرغ داران گوشتی کشور مباشر اصلی خرید مرغ زنده مازاد تولید از سوی شرکت پشتیبانی امور دام تعیین شده است . با توجه به اینکه قیمت خرید مرغ زنده از کلیه مرغداران کشور مبلغ پنجاه و هشت هزار تومان اعلام گردیده است توسط وزارت جهاد کشاورزی و شرکت پشتیبانی امور دام و نیز باتوجه به سختی ها و مرارت های بسیار زیادی که در این کار وجود داشت ، همچنین از سوی دیگر به دلیل اینکه هزینه قیمت تمام شده ی مرغ شیرین پک ، فراتر از انتظارات و بسیار بالا درآمده است ، لذا به تمام اتحادیه های زیر مجموعه خودمان ابلاغ کردیم که هر کدام از مرغداران عزیز کشور که با این قیمت ها حاضر به فروش مرغ خود به شرکت پشتیبانی امور دام هستند ، تشریف بیاورند و در این رابطه قرارداد های خود را منعقد کنند تا نسبت خرید مازاد تولید آنها هر چه زودتر اقدام صورت پذیرد . ابراهیمی در پایان حرف ها و دغدغه های خود افزود : برای رسیدن به یک صد و هفتاد میلیون قطعه جوجه ریزی نیاز به فراهم شدن و آماده سازی زیر ساخت های مربوطه هستیم نه اینکه صرفاً بخواهیم دستور صادر کنیم . / Khabardam / خبردام ، پایگاه اطلاع رسانی و مطالبه گری صنعت دامپروری و کشاورزی ایران