پایگاه سراسری پاترا

ساده زیستی منفور

ساده زیستی منفور

یکی از ترفندهای تکراری رای آوری در جمهوری اسلامی تظاهر کاندیدها به ساده زیستی است. تا جایی که همه ی ما بارها و بارها شاهد بودیم در این رابطه کاندید ها به انواع دروغ و فریب و ریا متوسل شدند تا خود را ساده زیست نشان دهند.

گزارش های خیلی مضحک از حقوق و درآمد ماهانه و یخچال خالی و درب خانه ی زنگ زده دادند و بعدا مشخص شد که برای فرزندان شان در کانادا میلیون ها دلار هزینه می کنند . خیلی از افراد شیاد و فریبکار با اینگونه شامورتی‌ بازی‌ ها رای مردم را جمع و فرصت های مردم را تباه کردند.

حال به فرض محال که شعار ساده زیستی حقیقت داشته باشد و کاندیدهای مدعی ساده زیستی راست بگویند و اهل زندگی بی تجمل و ساده باشند! باز این سبک زندگی فضیلت محسوب نمی شود و حتی ممکن است نشانگر ناشایستگی کاندیدای ساده زیست باشد.

گاهی یک رجل سیاسی مانند شهید رجایی تمام عمرش در مبارزه بوده و حقوق معلمی گرفته و معلوم است این شخصیت عزیز و مردمی فرصت مال اندوزی و تشکیل زندگی مرفه و معتدل نداشته است !

ولی الان زمانه عوض شده و هر کسی که اندکی در زندگی خصوصی خودش تلاش و کوشش نماید و عقل اقتصادی داشته باشد و اهل قناعت و مدیریت زندگی خصوصی باشد میتواند زندگی معمولی داشته باشد.

نشانه ی مومن بودن هم به فقیر بودن نیست. هیچ دلیل شرعی نداریم که شرط ایمان و عمل نیک ، فقر و زندگی نکبت بار و لباس کهنه و مسکنت و ذلت باشد. بالعکس صفات مومنین اعتدال است ملبسهم الاقتصاد .

در فقه اسلامی بر مسلمان واجب است که نفقه زن و فرزندان و اقارب و حتی وارثان خود را هم پرداخت نماید و نفقه افراد فقیر که هیچ نسبتی با مرد مومن ندارند هم در صورت استطاعت واجب است .

کاندیدای شایسته کسی است که نه تنها زندگی مناسب و معتدل برای خودش و اهل و عیالش تشکیل بدهد بلکه به اقارب و فقیران نیز بدهد.

شهید ثانی در شرح اللمعه اینچنین می نویسد: انما یجب الانفاق علی الفقیر العاجز عن التکسب . این تکلیف شرعی برای مومن قوی و امین است که بتواند علاوه بر اداره زندگی خویش زندگی اقارب فقیرش را هم مدیریت نماید.

توانمند سازی خانواده و اقارب شرط اول کاندید شدن برای انتخابات است . اگر کسی توان اداره زندگی خود و نزدیکانش را نداشته باشد به طریق اولی توان مدیریت یک کشور و حوزه انتخابیه را هم ندارد. 

بر مردم هم واجب است اگر دیدند کاندیدایی فقیر و بی چیز است و خانواده‌ اش در فقر هستند به او رای ندهند. چون این شخص اگر دارا است ظالم است و دارد در حق نزدیکان خودش ظلم می کند و اگر ندار است پس توانایی زندگی شخصی خودش را هم ندارد و ملاک قوی الامین بودن که شرط اولیه ی تصدی پست حاکمیتی است ندارد.

امروزه هم می بینیم افرادی با اتومبیل کهنه و با لباس ساده و جمع کردن افراد فقیر مانور های تبلیغاتی می دهند و این روش را کمونیست ها باب کردند و روش کمونیستی است .

اینها اگر واقعا هم فقیر هستند باید دلایل معقول و منطقی مانند منزوی شدن توسط دولت ، داشتن پست های حکومتی و رعایت امانت‌ داری و صرف وقت در امور عمومی بیاورند و علت عقب ماندگی اقتصادی شان را موجه سازند.

اقتباس از گروه فعالان اجتماعی شهرستان نهبندان

https://t.me/nehnama1

مخاطب ارجمند چنانچه در ارتباط با موضوعات مختلف اجتماعی ، فرهنگی ، اقتصادی و… دارای هرگونه محتوا و نوشتاری هستید که فرصت و امکان نشر آن برای شما وجود ندارد ، پایگاه اطلاع رسانی پاترا صمیمانه در خدمت شماست برای انتشار سراسری آن!

همستری که میخواهد همه را پولدار کند

رئیس جمهور دلخواه من / دکتر فاضلی

آقای لاریجانی نوبت شماست پاسخ دهید 

برای ریاست جمهوری نیامده ام 

1 دیدگاه در “ساده زیستی منفور

  1. علیرضا جانی گفت:

    بورس این هفته و بعد از انتخابات
    همانطور که قبلا هم خدمت شما عرض شد به محض اینکه اعلام شود دکتر پزشکیان رئیس جمهور است سهام شرکت ها قفل و صف خرید می شوند چرا که سرمایه و سرمایه گذار وارد می شوند و پشتش پول به بازار تزریق می شود .
    و البته این جو هیجانی و روانی موقت است بعد از چند روز فروکش می کند . اقدام دومی که باید برای بورس صورت بگیرد کاهش نرخ بهره بانکی است
    شاید بگید خوب دکتر پزشکیان تا یکی دو ماه که حکم تنفیذ نمی گیرد و نمی تواند نرخ بهره را کاهش دهد
    اشتباه همینجاست وقتی مشارکت حداکثری باشد و اولویت اول حاکمیت اقتصاد باشد بقیه ارکان نظام و همین دولت فعلی با ایشان همکاری و همراهی می کنند و مثل قبل سنگ اندازی و مانع تراشی صورت نمی گیرد
    اقدام سوم حذف قیمت گذاری دستوری
    اقدام چهارم حذف یارانه ها مخصوصا یارانه سوخت و انرژی است
    که آقای قالیباف دیشب اشاره به گواهی صرفه جویی انرژی داشت . درسته طرح گواهی صرفه جویی انرژی موجب می شود مردم از حذف یارانه ها نه تنها اعتراض نکنند بلکه از این طرح استقبال هم کنند
    ولی اگر قالیباف یا جلیلی و بقیه به ریاست جمهوری برسند با رای حداقلی خواهد بود انسجام ملی شکل نمی گیرد و اولویت اول حاکمیت اقتصاد قرار نمی گیرد هیچیک از موارد فوق رخ نمی دهد وضعیت از اینکه هست بدتر می شود
    چون کاری از دستشون برنمیاد و هیچکدام از وعده هایی که دادن نمی توانند عملیاتی کنند
    هر چقدر قوی و توانا باشند به اندازه آقای روحانی قوی توانا نیستند . صحبت دیشب ‌پور محمدی خیلی معنی داشت خیلی راحت جلیلی اف ای تی اف را قبول نکرده حالا فرض بگیریم جلیلی خودش رئیس جمهور شود می تواند ؟ خیر یکی دیگه جای او را میگیرد و اجازه نمی دهد چون اولویت اقتصاد نیست .
    حذف قیمت گذاری دستوری حذف یارانه ها و گواهی صرفه جویی انرژی کاهش نرخ بهره بانکی و …. به همین ترتیب
    در خصوص مذاکرات ارتباط با دنیای خارج حذف فیلترینگ و غیره هم به همین ترتیب
    برای برقراری ارتباط با دنیای خارج حل مشکلات و منازعات با آمریکا و غرب شش الی ۷ ماه دیگر بیشتر فرصت نیست
    نه به خاطر اینکه ترامپ رئیس جمهور می شود
    چه بایدن باشد چه ترامپ یا هر شخص دیگری فرصت ۶ الی ۷ ماه بیشتر نیست
    و اگر طی این مدت حل نشود شاید دیگر هرگز نتوان منازعات را حل کرد و اگر قابل حل هم باشد بسیار بسیار هزینه به کشور تحمیل می شود اتفاقات و وقایعی در پیش است که نمیخوام به آنها بپردازم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *