پایگاه سراسری پاترا

نان مسکن آزادی

نان مسکن آزادی

به نام خلق به کام مجاهدین خلق

به قلم : امید قربانی

سال ۱۳۵۵ ، نقطه اوج مقابله و مواجهه ی سیستم دیکتاتوری محمد رضا شاه پهلوی و سازمان اطلاعات کشور ( ساواک ) با سازمان ها و گروه های مبارز چریکی و انقلابیون بود . به گونه ای که در همین سال بالاترین سطح پروتکل های امنیتی برای نیرو های عملیاتی ساواک و اداره سیاسی شهربانی صادر شد مبنی بر اینکه :

« چنانچه به هرکس در هر نقطه ای از کشور مشکوک شدید که جزو گروه های خرابکاری است ، لازم به هیچگونه اقدامی برای دستگیری نیست و بدون درنگ شلیک کنید . زنده گیری خرابکاران در اولویت نیست . حفظ جان نیرو های امنیتی در اولویت ماست » 

بر همین اساس بود که در همان سال ۱۳۵۵ ، تعداد زیادی از شهروندان معمولی و کاملاً بیگناه در تهران ، مشهد ، شیراز ، قم ، رشت و سایر شهر هایی که گروه های چریکی و مبارز در آن حضور داشتند ، کشته شدند صرفاً به این دلیل که نیرو های امنیتی شاه به آنها مشکوک شده بودند !

سازمان منافقین ( مجاهدین خلق / گروه های چریکی مارکسیستی ) که سابقه ی سالها مقابله ی خشن مسلحانه داشتند و از کادر بندی خوبی نیز برخوردار بودند با اطلاع از همین موضوع ، بیشترین توان خود را در شاخه کارگری این سازمان برای نفوذ در صنوف مختلف و یارگیری و جذب نیرو در این بخش بکار بردند تا به چهار هدف اصلی و کلان دست پیدا کنند :

۱: جذب گسترده نیرو از طبقه کارگران و پرولتاریا و آماده سازی فضای تولیدی و کارخانجات کشور برای شروع اعتراض ها و اعتصابات سراسری و لیدر سازی از بین آنان !

۲: نفوذ در میان کارگران و اعتصاب کنندگان و پیشبرد فضای کارگری به سوی اعتصاب ها و درگیری های خشونت بار با پلیس و کارفرما ها . بمب گذاری و انفجار در شرکت های صنعتی متعدد در همین راستا شکل گرفت !

۳: متقابلاً وادار کردن سازمان امنیت و اطلاعات کشور ( ساواک ) و نیرو های عملیاتی اداره سیاسی شهربانی به درگیری های کاملاً فیزیکال و مسلحانه با اعتصاب کنندگان و کشته سازی گسترده !

۴: و در نهایت سوار شدن بر موج تبلیغاتی و رسانه ای این تقابل ها و کشته شدن ها و افزودن بر شدت التهابات و اعصابات کارگری !

شعار محوری آن سال سازمان مجاهدین خلق برای دستیابی به این منظور ، ( نان مسکن آزادی ) بود . با اینکه طی سال های ۵۴ و ۵۵ یک رفاه نسبی در میان کارگران شرکت های صنعتی ایجاد شده بود اما منافقین آنقدر در سیاهنمایی و التهاب آفرینی مهارت داشتند که حتی کارگران شرکت بزرگی مانند کمپانی جیپ نیز دست به اعتصاب و خرابکاری زدند و بالاخره آنچه نباید ، شد !

در واقع از منظر مجاهدین خلق ، کارگران و پرولتاریا نه تنها کمترین اهمیتی نداشتند بلکه صرفاً به منزله گوشت دم توپ بدانها نگاه میشد .

به عبارتی ساده تر : شعار « نان ، مسکن ، آزادی » به نام کارگران ( خلق ) اما به کام مجاهدین خلق تمام شد . منافقین در شعار سازی ، سیاهنمایی و کشته گیری صنفی مهارت بسیار بالایی دارند . حواسمان باشد که اعتراضات صنفی و قانونی ما ملعبه ی دست این نابکاران نشود .

نویسنده : مهندس امید قربانی 

دانش آموخته جامعه شناسی سیاسی / کارشناس دامپروری و تحلیلگر اقتصاد کشاورزی / مدیر عامل گروه مهندسی توسعه دامپروری اندیشه مهر

مقالات و مطالب آموزشی بیشتری در اینجا بخوانید:

کلاهی که بر سر زن زندگی آزادی گذاشتند

مدیریت یا کشتن منابع آبی کشور ؟

راهکار افزایش سرانه مصرف شیر در ایران

اولین تیرباران یک سارق در جمهوری اسلامی ایران

4 دیدگاه در “نان مسکن آزادی

  1. سرباز ولایت گفت:

    واکنش رسانه صهیونیستی ایران اینترنشنال به پویش مردمی پیمان محمد (ص)

    این رسانه صهیونیستی به برپایی غرفه پویش پیمان محمد (ص) در راهپیمایی‌ امروز واکنش نشان داده و سعی در تخریب این حرکت مردمی دارد .

    این واکنش نشان می‌ دهد این پویش ظرفیت اثر گذاری بر تحریم نفتی اسرائیل را دارد و نقطه درستی را هدف گرفته است .

    در ماه‌ های اخیر حداقل ۷ بار مطالبه آن توسط رهبری مطرح گردیده است .

    شما میتوانید با دعوت اطرافیانتان به پویش در همه گیر شدن این پویش و اثر بخشی بیشتر آن کمک نمایید.

    جهت امضا و پیوستن به پویش بر روی لینک زیر کلیک کنید.

    و یا عدد 1 را به شماره 10006679 ارسال نمایید.

    نشر حداکثری

    پویش پیمان محمد (ص)
    میثاقی برای توقف تجارت نفت و غذا با اسرائیل

  2. علیرضا چگنی گفت:

    یادتون میاد سال ۷۵ یه برنامه توسعه ۲۵ ساله ریخته بودن به نام چشم انداز ایران ۱۴۰۰ ؟ قرار بود سال ۱۴۰۰ ایرانی آباد، آزاد ، مستقل و پیشرفته و قطب اقتصادی برتر منطقه باشیم. خواستم بگم 2 سال رو از 1400 رد کردیم ، قرار بود در 1400 از نظر پیشرفت به کره جنوبی برسیم . احتمالا محاسبات حضرات و آقایون اشتباه بوده چون به کره شمالی رسیدیم.
    این حکایت و داستان در ایران و برای بیشتر مردم شهرستان ها کاملا قابل لمس هست . طی این چند دهه خیلی آشنا بنظر بیاد هر چهار سال یکبار کاندیدا های غریبه میومدند و وعده توسعه و پیشرفت و سعادت مردم را سر میدادند و برنامه ارایه میکردند که افقی روشن در انتظار مردم چگنی هست فقر و محرومیت رخت برمیبندد و رفاه همگانی شهرستان در برمیگرد …
    چهل و پنج سال گذشت نه از قطب اقتصادی و اشتغال زایی برای جوانان خبری شد و نه کارگاههای باسود بازده سریع و نه ازشکوفایی وسعادت و توسعه و پیشرفت به دست نمایندگان ادوار گذشته آنچه از اندیشه کج عاشقان قدرت به جای ماند ویرانه ای مثل شعب ابی طالب در محاصره اقتصادی و عدم توزیع تخصیص عادلانه بودجه و زیرساخت های توسعه و پیشرفت….
    لذا ما مردم جامعه باید هوشمندانه عمل کنیم و یک نه به حرف های انسان نما برتر بینی که هنوز افکار قاجاری و رضا قاطرچی در میخیله نادانی اونها هنوز فرو هست و فکر میکنند حق رای مردم در دست آنهاست …..!!!!!
    نگاهی به گذشته تاریخ این مردم داشته باشیم و علل و عوامل ناکامی و پیشرفت شهرستان ها و بخش ها و شهرستان های تابعه را به دقت بررسی کنیم و اجتناب کنیم از حرف های کسانی که هشت سال نماینده ای را بر اریکه قدرت گماشتن برای منفعت طلبی تعدادی متعصب و حریص به دنیا که سیر شدنی نیستند از امتیازات و استخدامی های فله ای و فامیلی بی خاصیت عصر قجری …
    نگاه و چشم انداز ما باید به جوان‌ های متعهد و متخصص که از لحاظ سواد آکادمیک هم برتر از کسانی باشه که امتحان مردودی داشتند و سابقه نمایندگی در حوزه های خرم آباد وچگنی ما حصلش فقر و بیکاری و عدم توسعه بوده…

  3. فاطمه سادات موسوی گفت:

    در زمان سلطنت خسرو پرویز بین ایران و روم جنگ شد و در این جنگ ایرانی ها پیروز شدند و قسطنطنیه که پایتخت روم بود به محاصره ی ارتش ایران درآمد و سقوط آن نزدیک شد. مردم رم فردی را به نام هرقل به پادشاهی برگزیدند. هرقل چون پایتخت را در خطر می دید، دستور داد که خزائن جواهرت روم را در چهار کشتی بزرگ نهادند تا از راه دریا به اسکندیه منتقل سازند تا چنانچه پایتخت سقوط کند، ‌گنجینه ی روم بدست ایرانیان نیافتد.
    این کار را هم کردند. ولی کشتی ها هنوز مقداری در مدیترانه نرفته بودند که ناگهان باد مخالف وزید و چون کشتی ها در آن زمان با باد حرکت می کردند، هرچه ملاحان تلاش کردند نتوانستند کشتی ها را به سمت اسکندریه حرکت دهند و کشتی ها به سمت ساحل شرقی مدیترانه که در تصرف ایرانیان بود در آمد.
    ایرانیان خوشحال شدند و خزائن را به تیسفون پایتخت ساسانی فرستادند. خسرو پرویز خوشحال شد و چون این گنج در اثر تغییر مسیر باد بدست ایرانیان افتاده بود خسرو پرویز آن را ( گنج باد آورده ) نام نهاد. از آن روز به بعد هرگاه ثروت و مالی بدون زحمت نصیب کسی شود، آن را بادآورده می گویند.

  4. Профессиональный сервисный центр по ремонту бытовой техники с выездом на дом.
    Мы предлагаем: ремонт бытовой техники в мск
    Наши мастера оперативно устранят неисправности вашего устройства в сервисе или с выездом на дом!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *