پایگاه سراسری پاترا

شکست سیاست شرقی

شکست سیاست شرقی

فعالان اجتماعی  نهبندان 

حضرات حاکمیت انتصابی و تک و توکی انتخابی جمهوری اسلامی برای پیشبرد سیاست ناصواب غرب ستیزی و فلسطین پرستی خیلی از فرصت های ملی را سوزاندند و خیلی جاها منافع ملی را فنا دادند و خیلی موقعیت های دیپلماسی را مغتنم نشمردند. 

یکی از این مواضع سیاست راهبردی نگاه به شرق در دشمنی با غرب و پیوستن به پیمان شانگهای بود. تا اینجای قضیه به حسن معاشرت با بلوک شرق اشکالی وارد نیست و دولت ها باید سیاست حداکثری حسن همجواری و همزیستی مسالمت آمیز را پیشه خود سازند.

اما اشکال از آنجا شروع میشود که هدف از سیاست نگاه به شرق اعتماد بیجا به چین و روسیه و چیدن همه تخم مرغ ها در سبد این دو قدرت جهنمی منحوس است . چین و روسیه دارای نظام های با ریشه ی کمونیستی توتالیتاریسم و بی خدایی و ضدیت با دین و اخلاق و فرصت طلبی و بدعهدی هستند. بد عهدی خصلت قدرت های بی دین و بی ایمان است و قرآن کریم می فرماید لا ایمان لهم یعنی مشرکین عهد و قسم ندارند. برای منافع اندکی طرف را می فروشند.

کوچکترین اثرات این وابستگی به شرق را در قضیه ی جزایر سه گانه و تهدید تمامیت ارضی و حاکمیت ملی ایران دیدیم . حمایت چین و روسیه از امارات متحده عربی  برای نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران تا مغز استخوان ما را سوزاند .

ما بسیار عصبانی و ناراحتیم نه از چین و روسیه بلکه از سیاست خارجی خودمان که بدون عقلانیت و بدون منطق از همان ابتدای انقلاب بر مبنای غرب ستیزی و عرب پرستی بنیان نهادیم و با مرگ بر آمریکا و شوروی شروع شد و به تدریج شعار مرگ بر شوروی تبدیل به وابستگی به روسیه گردید !!

اکنون چه باید کرد؟ آیا ما مانند سیمان و میلگرد و بتن با بلوک شرق پیوسته شدیم ؟ مانند سوریه و کوبا و ونزویلا تبدیل به عنصر و مهره ی بلوک شرق شدیم ؟

آیا ممکن است مانند کشور های غیر متعهد و مستقل دنیا هر جا دیدیم که از طرف بلوک شرق در تهدید هستیم و دارند روی میز معامله ما را می فروشند اجازه معامله گری ندهیم ؟ یا حداقل خودمان معامله گر بشویم و خودمان با بلوک مقابل قدرت ببندیم؟ 

اگر سوریه و کوبا و ونزویلا و کره شمالی هم ببینند دارند توسط چین و روسیه بازی می خورند سیاست خارجی شان را تغییر خواهند داد!

چین و روسیه تاکنون در معاملات با آمریکا و غرب از ایران برای برگ برنده استفاده می کردند و اکنون برای دستیابی به ثروت و قدرت و موقعیت کشور های عربی حاضر شدند حاکمیت ملی ایران را وجه المصالحه قرار بدهند.

چرا ؟ چون تحلیل کرده اند سیاست خارجی ایران بر مبنای غرب ستیزی است و هر بلایی سر ایران بیاورند از شرق نمی گسلد و ایران بخاطر اهداف ایدئولوژیک به قیمت نابودی منافع ملی هم حاضر است وفادار به چین و روسیه باقی بماند. 

پس نتیجه می گیرند چون ایران را نقد در دست دارند بروند و دل اعراب را بدست بیاورند و برای جوش خوردن معامله چه قربانی بهتر از ایران ؟ 

و براحتی از حاکمیت ملی ایران مایه می گذارند. اینجا فقط موضوع جزایر سه گانه نیست. مساله کل خلیج فارس و ذخایر نفتی و استان خوزستان است. حرص سیری ناپذیر بشر تمامی ندارد اگر فکری نکنیم اعراب که حمایت غرب و آمریکا را دارند حالا هم حمایت چین و روسیه را به نحو علنی دارند و خودشان هم اندازه کافی قدرت دارند.

تنها تهدیدشان اسراییل است که ایران جور آنها را کشیده و خواهد کشید. دولت آن است که بی خون دل آید بکنار .بخدایی خدا قسم این همه موقعیت و فرصت برای کشور های عربی از صدقه سر انقلاب اسلامی و سیاست های غرب ستیزی و ایران هراسی است.

بیاییم اندکی خردورزی کنیم و دنبال راه چاره باشیم. چاره کار با احضار سفیر چین به وزارت خارجه حل نمی شود. چاره کار این است که سیاست متوازن خارجی داشته باشیم و دست از سیاست های مخرب و ویرانگر مرگ بر آمریکا برداریم و کمونیست بازی های اوایل انقلاب به نام انقلابی گری را تعدیل کنیم. نفوذ حزب توده و چپی ها در جریان انقلاب اسلامی انکار ناپذیر است و عناصر نفوذی بلوک شرق انقلاب اسلامی را دچار انحراف کردند.

بیاییم طبق معیار های قرآن کریم و سنت اسلامی سیاست رابطه خارجی با جهان مسیحیت و اهل کتاب را بر رابطه ی زیان بار با بلوک کمونیستی و بی دینی شرق ترجیح بدهیم و از موقعیت ژئوپلیتیک کشور برای اهداف و منافع ملی مان استفاده حداکثری کنیم.

اگر ما این همه دنبال غرب ستیزی و عرب پرستی نباشیم تا این حد خوار و خفیف نمی شویم که امارات متحده عربی برای ما شاخ و شانه بکشد.  کشوری که تا زمان قاجاریه از ممالک محروسه ی ایران بوده است.

اقتباس شده از گروه فعالان اجتماعی نهبندان

https://t.me/nehnama1

روایت سانحه سقوط بالگرد رئیس جمهور

کشاورزان حق قانونی خود را میخواهند آقا پسر

طاعونی به نام ریال دیجیتال/ امید قربانی

2 دیدگاه در “شکست سیاست شرقی

  1. جواد شناور گفت:

    ماجرای شنیدنی حر خراسان معروف به مَندلی طلا
    محمد علیِ پور علی جوان زیبا رویی بود که به خاطر طلائی رنگ بودن موهایش در روستای گُراخک شاندیز به “مندلی‌ طلا” معروف بود.
    تا قبل از شهادت در روستا اقدام به تولید و پخش مشروبات الکلی می‌ کرد، تا این‌ که توسط کمیته انقلاب اسلامی دستگیر و پس از محاکمه به شلاق محکوم شد.
    او را جلوی مسجد روستا و در برابر مردم، شلاق زدند.
    بعد از اجرای حد، پدر پیرش به او گفت: خیر نبینی که آبروی منو بردی و از نمازِ تو مسجد محرومم کردی.
    بعد ها به یکی از دوستانش گفته بود: از حرف پدرم خیلی تکان خوردم و دلم خیلی شکست. هنگامی که زیر بغلم را گرفته بودند و از روی چهار پایه پایین می‌ آوردند، رو به مسجد کردم و از خدا طلب بخشش کردم. بعد از چند روز هم دلم هوای جبهه کرد. به ابا عبد الله(ع) متوسل شدم و تصمیم گرفتم به جبهه برم.
    اهالی روستا می‌ گویند: مندلی طلا عزم جبهه کرده بود اما بسیج روستا به‌خاطر سابقه خرابش، ثبت‌ نامش نکرد. از پایگاه بسیج شاندیز و اَبَرده هم اقدام کرد، آنها هم ثبت‌ نامش نکردند.
    دوست مندلی‌ طلا که از بسیجیان روستای زُشک است، او را از طریق پایگاه بسیج روستای زشک ثبت نام کرده و او را به آموزش جبهه اعزام کرد.
    وی می‌ گوید: مندلی‌ طلا بعد از طی دوران آموزش و هنگام اعزام به جبهه به من گفت: من بیست و هفت روز دیگه شهید می‌ شوم و بدنم بیست روز توی بیابان می‌ماند. وقتی بعد از چهل و هفت روز جنازه‌ ام را به روستا آوردند، توی همان نقطه‌ ای که شلاقم زدند، بدنم را بگذارید و پدرم را بالای سرم بیارید بگویید پدرم کنار سرم بایستد و جلوی مردم حلالم کند و بگوید: *مندلی‌ طلا توبه کرد تا هم خودش خدایی بشه و هم مایهٔ آبروی پدرش بشه. دقیقاً چهل و هفت روز پس از اعزام، پیکر مطهر این شهید را به روستا می‌آورند و تشییع می‌کنند.
    مردم روستا می‌گویند: با این‌که پیکر این شهید بیست روز توی بیابان مانده بود، در فضای مسیر تشییع جنازه بوی عطر عجیبی پیچیده بود.
    *پدر شهید* می‌گوید: *مندلی من* زمانی که می‌خواست به جبهه بره، برای خدافظی پیش من اومد و یک‌ساعت دست و صورتمو می‌بوسید، اما من حاضر نشدم صورتشو ببوسم و الآن تو حسرت یک بوسه‌شَم. من هیچ‌ وقت فکر نمی‌ کردم که مندلی من یک روزی طلا بشه. جنازه پسرم بوی خیلی خوشی می‌داد.
    تمام اهالی روستای گُراخک در تشییع پیکر این *شهید تواب* شرکت کرده بودند. الآن هم قدیمی‌های روستا گواهی می‌دهند که تمام کوچهٔ مسیر تشییع را بوی عطر خوشی فرا گرفته بود و تا مدت‌ها این عطر را حس می‌کردند.
    تاریخ تولد: ١۳۴٧/٠١/٠٢ تاریخ شهادت: ١٣۶۵/٠۴/١٢*

  2. مجید اخگر گفت:

    لبنان – سئوالات دوستان
    سلام و ارادت
    استاد تو خبر ها هست اسرائیل طرح حمله به لبنان رو نهایی کرده و تحرکاتی صورت گرفته، همزمانی این جنگ و انتخابات ایران چه تاثیری روی همدیگه دارن؟
    ————————-
    سلام ارادتمند
    بزرگترین اشتباه مسلمانان و حکومت های آنها این بوده و هست که تصور کرده و می کنند که اگر بخشی از سرزمین را به صهیونیست ها بدهند با بقیه کاری نداره ، دقیقا مثل یک گرگ درنده و وحشی است . غزه را بهش بده میاد سراغ لبنان لبنان هم بهش بده میره سراغ مصر مصر بهش بده میاد سراغ اردن عراق و سوریه .
    اگر ایران و مقاومت نبود الان همین اتفاقات افتاده بود
    نتانیاهو بقای خود را در ادامه جنگ می بیند تا اینکه ترامپ بیاد
    در این هم شکی وجود ندارد که مطلوب صهیونیست ها این است که تندرو ها در انتخابات ایران برنده شوند
    و بیکار هم نبودن این چند روزه ببینید رسانه های خارجی چه هجمه و جو سازی سنگینی بر علیه دکتر ظریف داشتن
    طرف را به عنوان کارشناس آوردن میگه خطبه عقد مرا ظریف خونده هر چه لیاقت خودش بود به دکتر ظریف گفت
    و شک ندارم در این یک هفته مانده به انتخابات اسرائیل دست به اقداماتی می زند که در انتخابات به تندرو ها کمک کنند
    چون می دونن اگر دکتر پزشکیان و ظریف بیان اجماع جهانی بر علیه اسرائیل ایجاد می کنن و نسخه نتانیاهو را می پیچن
    اگر هم دقت کرده باشین چه کارشناسانی که در میزگرد ها آوردن و چه کاندیدا ها کاری به دکتر پزشکیان ندارند کار به ظریف و تیمی دارند که در ستاد او هستند
    علنی در میزگرد سیاسی آن کارشناس به دکتر پزشکیان گفت دولت سوم روحانی و دقیقا منظورش شخص آقای روحانی نبود بلکه دکتر ظریف و دیگر اعضای ستاد ایشان بود
    به هر حال در این یک هفته مردم باید هوشیار باشند
    و فریب اقدامات صهیونیستها را برای تاثیر گذاری در نتیجه انتخابات را نخورند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *